- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 31
yaş 23 ve evlisin bende istiyorumda babam eve kilitler yine vermezbende devamlı olmuyorum ama günlük uğrarım
ben hem evliyim hem aöfteyim canım
ne güzel okumaya devam etmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş 23 ve evlisin bende istiyorumda babam eve kilitler yine vermezbende devamlı olmuyorum ama günlük uğrarım
ben hem evliyim hem aöfteyim canım
hehhehehe gözlerden belli kuzum
olur olur ben matematiği dersanede hallettim hayatımda hiç ders çalışmış bi insan değildim matematik ve geometri çözerek çalıştım sadece ve kazandım şükür. sende çalışırsan yaparsın matematik ögretmenime hayrandım çok iyi anlatırdı ve hayat doluydu
hhhehhe yapar mı öyleyaş 23 ve evlisin bende istiyorumda babam eve kilitler yine vermez
ne güzel okumaya devam etmen
yapma öyle yapma öyledimiii hepp senin yüzündennn
hangi üniversitedesin inşallah olur yaa bir başlasaydım çalışmaya bakacaz artık duruma ama daha kitap açmadım açtıysamda 2 dk sürdü sıkıldım bıraktım
bennnnn hiiiççç haberim yokkk bi keredimiii hepp senin yüzündennn
yapmaz bugune kadar hiçbi zaman özgurlugumu kısıtlamadı hiçbişeyde bundada yapmazhhhehhe yapar mı öyle
yapma öyle yapma öyle
ne kadar erken o kadar iyi gerekirse toplama çıkarmadan başla temeli yapta dinledikçe düzelir matematik emin ol
cumhuriyet üniversitesi canım sen hangisini istiyorsun??
bu arada hedefini yüksek tut sen psikoloji de illede olacak başka sans yok
bennnnn hiiiççç haberim yokkk bi kere
yapmaz bugune kadar hiçbi zaman özgurlugumu kısıtlamadı hiçbişeyde bundada yapmaz
ama vermezde yani durup durup kulp takar kıskanır biliyorum
ama ben gelll dedim sanatabii tabii yalançııııı seniii
ama ben gelll dedim sana
mersindemi yaşıyosun bende eskiden severdim mersini ama çok karıştı galiba gelenler flanmersin üniversitesini istiyorum ankara veya eskişehirdi ilk önce istediğim yer ama vazgeçtim bulunduğum yerde okusam daha iyi olur diye düşündüm öyle yapacam artık antremanlarla matematikten başlıyacam bakalım yetişecekmi
tabii tabii yalançııııı seniii
benimki turşumuzu kuracak:)
ee babalar kıskanç olur güzelim boşuna dememişler
tamam ya yemiyorum ikram da yok bundan sonragösterdinn gözüme gözümee soktunn üzümleriii soğuk soğuk didinnn bir deee
gökçe ismini unutmamam lazım unutursam affet lütfen ezberlyimmbende gökçe 19 yaşındayım üniversiteye girmeye çalışıyorum hangi bölüm de okuyorsun
3buçuk sene oldu kuzum benimki görücü usulü oldu ben demedim öyle vallabenimki turşumuzu kuracak
sen nasıl söyledin babana ne zamandır evlisin
mersindemi yaşıyosun bende eskiden severdim mersini ama çok karıştı galiba gelenler flan
kıyı kesimlerini hala çok severim ama gelyimde tatil yapalım kısss
sen başla hatta şimdi başla aç toplama çıkarma yap konuları bir bir anladıkça en büyük problemin işlem hatası olacak
tamam ya yemiyorum ikram da yok bundan sonra
gökçe ismini unutmamam lazım unutursam affet lütfen ezberlyimm
zalımmsınnn gökçeeeeetamam tamam azcıkk şaka yapim dedimm
bende mersini seviyorum kiii
zalımmsınnn gökçeeeee