- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
yaş takıntın mı var canım
Yok ya napicam olsada olmasada yillar geciyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş takıntın mı var canım
Oğluşumuz olacak inşallah. Sağol :)bende memnun oldum gözdecim cinsiyet ne ya merak ettim Allah bağışlasın
Olur olur inşallah dert ettiğin şey bu olsun bi. Allah daha beterlerinden korusun. O da olur merak etmedert hiç bitmiyor ki benim en büyük derdim üniversite sınavlar hayırlısıyla bir kazansaydım
Olur olur inşallah dert ettiğin şey bu olsun bi. Allah daha beterlerinden korusun. O da olur merak etme
Herkese selam nasılsınız
selam fıstıklar ben geldimmmm
Eee niye kimse yok hani laflayacaktik
hoşbuldum canım nasılsın bakimmhoş geldinizzz :)
karnı burnunda bir annecik varmış burda selammHerkese selam nasılsınız
postayı koyman iyi olmuş canımslm kızlar dün anlattığım konuyu biraz abarttım galiba sanırım ikna oldum güvenim hala aynı ama daha temkinli olcam artık o kızdan bunun hesabını er ya da geç soracam dun sevgilime bi daha yolda ble gorsen bana haber vermezsen benı yorma kndın cık gıt hayatımdan dedım. gözum cok karadır sinirlenince görmez hiçbişeyi bi an için herseyi yıkabilirim ve o da bi kere olsun kabul edip ayrılsa ya da gitse asla dönmem beni sevdiğini biliyorum bu yüzden zamana bıraktım 7 yıl olacak nerdeyse ilk defa yasadım böyle bı guven problemi sanrım birazcık abarttım
hoşbuldum canım nasılsın bakimm
bakalım zaman ne gösterecekpostayı koyman iyi olmuş canım
bende iyiyim canım yoruldum azıcık şimdi geçtim pc başına azıcık bakim dedimiyiyimmm sen nasılsınnn
umarım düzelirsiniz canım ve böyle bişey tekrar yaşanmazbakalım zaman ne gösterecek
bende iyiyim canım yoruldum azıcık şimdi geçtim pc başına azıcık bakim dedim
umarım düzelirsiniz canım ve böyle bişey tekrar yaşanmaz