- 26 Ağustos 2014
- 120
- 42
iki sene önce gelmiştim en son kısmet olursa geliriz şubatta filansendee gelll çıkın çıkın gelinnn
ehhh birazcıkkkyokk yaaa öylemiyimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki sene önce gelmiştim en son kısmet olursa geliriz şubatta filansendee gelll çıkın çıkın gelinnn
ehhh birazcıkkkyokk yaaa öylemiyimm
dua edelim kızlar bana 7 yıl olcak banada yazık demi3buçuk sene oldu kuzum benimki görücü usulü oldu ben demedim öyle valla
şnşallah canım ben kaçıyorum kendinize iyi bakın öptümmmmaa gell gell beklerimmm yarın başlıyım kitaplarım evdeee
tamam tamam azcıkk şaka yapim dedimm
sorun değil canım konuştukça unutmazsın
dua edelim kızlar bana 7 yıl olcak banada yazık demi
şnşallah canım ben kaçıyorum kendinize iyi bakın öptümmmm
iki sene önce gelmiştim en son kısmet olursa geliriz şubatta filan
ehhh birazcıkkk
dua edelim kızlar bana 7 yıl olcak banada yazık demi
şnşallah canım ben kaçıyorum kendinize iyi bakın öptümmmm
şaka yavrucum silgi göndereyimmm miiiiivaayy yazdımm bunuuu
görüşürüz canımmm
şaka yavrucum silgi göndereyimmm miiiii
teşekkür ederim canımvar bende varr sildimmmm
teşekkür ederim canım
Yine geldim yine yok kimse dahada davosa gelmem arkadas
Ayy amin inşallah Evet biz de oğluşumla geziniyoruz buralardakarnı burnunda bir annecik varmış burda selamm
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
ben varımmm
günaydın canım kolay gelsin bu arada afiyette olsunKizlar gunaydinnn ben simdi cay keyfi yapiyorum birazdan temizlige basliycam Allah rizasi icin yardim ariyorum
günaydın canım kolay gelsin bu arada afiyette olsun
benimde hiçhalim yok uykum var
kolay gelsin canım fazla abartma temizliği sonra hasta filan olursun Allah korusun tamam mıAyy bende oyleyim ama bu hafta isyerinde cok gec ciktim evim cok tozlandi miss gibi camasir suyu kokmali :)
kolay gelsin canım fazla abartma temizliği sonra hasta filan olursun Allah korusun tamam mı
kolay gelsin kuzucum görüşürüzSaol bebekimmmm ben baslayayim malum aksam ustude agda var ne cok isim varmis yahu :)