- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım dışardaydım sonra geldim misafir geldi oturamadım hiçtemizlik mi yaptınn
benimle tanışmak ister misiniz acepinşallah ben burayı çok takip edemiyorum yinede tanısabildiğim herkesle tanısmk isterim. bugün işi de iyice astım bakalım nasıl yetişecek
inşallah ben burayı çok takip edemiyorum yinede tanısabildiğim herkesle tanısmk isterim. bugün işi de iyice astım bakalım nasıl yetişecek
yok canım dışardaydım sonra geldim misafir geldi oturamadım hiç
sen ne yaptın bakalım nasıl geçiyor gününtanışalımm o zaman :)
hımm anladımmm iyii dinlen bakalımm
sen konu sahibisin nasıl istemem şekerimbenimle tanışmak ister misiniz acep
ben gizem biraz uçuk kaçık mecbur kaldığımda oldukça ciddi 22 yaşında bir şapşiğim. öğrenciyim sivasta. 3.sınıfa geçtimtanışalımm o zaman :)
hımm anladımmm iyii dinlen bakalımm
bak sennn kalıcı oluruz umarım güzelimsen konu sahibisin nasıl istemem şekerim
ismin sedefti demi daha önce tanıştık ve unuttuysam dalgınlığıma ver lütfen bu arada yazılanlarıda çok okuyamıyorum alıntılar dısındabak sennn kalıcı oluruz umarım güzelim
evet canım ismim sedef 23 yaşındayımismin sedefti demi daha önce tanıştık ve unuttuysam dalgınlığıma ver lütfen bu arada yazılanlarıda çok okuyamıyorum alıntılar dısında
sen ne yaptın bakalım nasıl geçiyor günün
ben gizem biraz uçuk kaçık mecbur kaldığımda oldukça ciddi 22 yaşında bir şapşiğim. öğrenciyim sivasta. 3.sınıfa geçtim
ne desemki başka bilemedim
alışmak değilde çok zamanım olmuyo yinede denk geldikçe yazıyorum size sen ne yapıyorsun iş okul ?evet canım ismim sedef 23 yaşındayım
memnun oldum öyleyse tekrardan gizemcim
alışırsın yakında
sosyal hizmet okuyorum canım sen hangi bölüm istiyosunbende gökçe 19 yaşındayım üniversiteye girmeye çalışıyorum hangi bölüm de okuyorsun
gelin üzüm yiyelim soğuk soğukçalışıyorum bende sıkıcı geçiyor yaa
sosyal hizmet okuyorum canım sen hangi bölüm istiyosun
bende devamlı olmuyorum ama günlük uğrarımalışmak değilde çok zamanım olmuyo yinede denk geldikçe yazıyorum size sen ne yapıyorsun iş okul ?
gelin üzüm yiyelim soğuk soğuk
hehhehehe gözlerden belli kuzumofff canımm çektii kızzzz
olur olur ben matematiği dersanede hallettim hayatımda hiç ders çalışmış bi insan değildim matematik ve geometri çözerek çalıştım sadece ve kazandım şükür. sende çalışırsan yaparsın matematik ögretmenime hayrandım çok iyi anlatırdı ve hayat doluydubende aöf adalet okuyorum dondurmuştum ama yenileyecem tekrar onuda psikoloji veya sınıf öğretmenliğini istiyorum olursa tabi ama zorr çünkü matematiğim sıfırr