- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Allah kavustursun esiniz görevde falan mi ? Birikim yapmanıza alışık değilse şok olmasin ,yavaş yavaş söyleyinSabah 2 lira attım ben de
Şimdilik babacık yanımızda olmadığı için az az atıyorum. Hele yan yana gelelim tüm varı yoğu kumbaraya gidecek
Benim okulumla ilgili bir durumdan başka şehirlerdeyiz bu ay sonunda kavuşuyoruz inşallahAllah kavustursun esiniz görevde falan mi ? Birikim yapmanıza alışık değilse şok olmasin ,yavaş yavaş söyleyin
Aynen katılıyorum size.Ben diğer birikimlerimden bukadar mutlu olmuyorum ya bu daha keyifli
Ay bebek mi bekliyorsunuz yeni farkettim profil günlüğünüz deBenim okulumla ilgili bir durumdan başka şehirlerdeyiz bu ay sonunda kavuşuyoruz inşallah
Kumbarada para biriktirmeyi ben ondan gördümBiriktirip faturaları ödüyorduk
Oo iyiymiş, mantıklı fatura ödeme. Ödenecek okadar çok şey var kiBenim okulumla ilgili bir durumdan başka şehirlerdeyiz bu ay sonunda kavuşuyoruz inşallah
Kumbarada para biriktirmeyi ben ondan gördümBiriktirip faturaları ödüyorduk
Profil günlüğüne nasıl bakılıyorAy bebek mi bekliyorsunuz yeni farkettim profil günlüğünüz de
sağlıkla gelsin kuzunuz.
ya pardon hamile günlüğü oluyor ya altta onu kastettim çok pardonProfil günlüğüne nasıl bakılıyor
bende bilmiyorum aslında da yazı yazdı mı üyeler çıkıyor yazının altında farkettiniz mi umay hanım da varHamile günlüğünü de bilmiyorum
Ayyy çok safım yaaa Ahahahah şimdi farkettim, o kadar reklam var ki sitede ben reklam diye dikkat bile etmemişimbende bilmiyorum aslında da yazı yazdı mı üyeler çıkıyor yazının altında farkettiniz mi umay hanım da var
cidden çok reklam var ya bende şikayetçiyimAyyy çok safım yaaa Ahahahah şimdi farkettim, o kadar reklam var ki sitede ben reklam diye dikkat bile etmemişim
Hayır yok, kısmet olursa yaza düşünüyoruz, bir yaz geçsin de bakalımcidden çok reklam var ya bende şikayetçiyim
Sizin çocuğunuz var mı
Hayırlısı olsun yeni evlisiniz o zaman tadını çıkarın bol bol gezinHayır yok, kısmet olursa yaza düşünüyoruz, bir yaz geçsin de bakalımsizin var mi
Maşallah Allah bağışlasın,Hayırlısı olsun yeni evlisiniz o zaman tadını çıkarın bol bol gezin
Hem birikimlerde iyi olur ilerisi için size tavsiyem çocuk olmadan birikim yapın Çok lazım oluyor doğumdan sonra
Var benim 3 buçuk yaşında bir prensesim var ve dairedeyim şimdi çok özledim kokusu burnuma geldi valla
Ay bebek mi bekliyorsunuz yeni farkettim profil günlüğünüz de
sağlıkla gelsin kuzunuz.
Evet canım tabikiide dogrudurYa rezzak çok etkili, yada bana öyle geliyor inandığımdan.
Her sabah namazı sonrası 308 defa çekiyorum.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, bereketini göstersin ınsallah.
Yeniden yapalımBen içine Bir şeyler koyarım mutfakta diye yapmıştım, aaa şimdi hatırladım ben onları kullanmam deyip geçen bahar temizliğinde attım ya
Hayırlı iftarlar kuzummHayırlı iftarlar