- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Aminn hoşgeldinizAleykum selam ve Rahmetullah topıgınız hayırlı olsun ınsallah basarılı olursunuz :) bende ara ara gelır bırıkım yaparım :=
Ben de varım. İnşallah devamı gelir topiğin hangi topiğe katılıyorsam devamı gelmiyor kimse yazmıyorMerhabalaarrr hanımlarrrSelamün Aleyküm. Öncelikle birikimleriniz hayırlı olsun buradaki amacımız birikim yaparak kumbaraya para atarak birbirimize gaz vermek. Biriktikçe daha çok meraklanıyor insan. Öncelikle kendimize bir açılmayan kumbara alıyoruz. Yılbaşına kadar açmıyoruz. Elimize ne geçerse içine atıyoruz ve attığımız miktarı buraya yazıyoruz. Var mı kumbarada para biriktirmek isteyen? O halde buyrun.Topiğimiz hayırlı olsun. İlk ben başlıyorum miktar az ama 3,5 tl.
HoşgeldinizBen de varım. İnşallah devamı gelir topiğin hangi topiğe katılıyorsam devamı gelmiyor kimse yazmıyorUmarım hayırsız gelmem topiğe
Ben de bebeğim için kumbara yapmayı düşünüyordum. Yarın bakayım şu açılmayan teneke kumbaralardan alayım
Bu arada bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sağlıcakla gelsin. Hayırlı olsunBen de varım. İnşallah devamı gelir topiğin hangi topiğe katılıyorsam devamı gelmiyor kimse yazmıyorUmarım hayırsız gelmem topiğe
Ben de bebeğim için kumbara yapmayı düşünüyordum. Yarın bakayım şu açılmayan teneke kumbaralardan alayım
Teşekkürler hoşgeldinizKumbara etkinliği süperrrGeçen grupta konusmustuk bizde ,açılmayan kumbara almıştım is yerine 3 hafta oluyor. Ben de attıkça arada yazarım. Hayırlı olsun topik
Hoş buldum. Devamlı topik olması için arada yazmak gerek sanırım, açıp uğramazsanız olmuyorTeşekkürler hoşgeldinizDevamlı bir tropik olsun istiyorum küçük bir bebeğim var ondan kalan zamanlarda kumbara birikimlerimi yazacağım. Bugün kumbaraya atamadım maalesef. Attığımda yazacağım.
Çok tatlı kumbara,bereketi bol olsun .Ben aynı boyutta aldım 5 tl verdimBugün aldım kumbaramı 3.5 tl
HAydi bismillah
İçine henüz siftah parası atmadım ama
Ben buradayım sadece çocuktan dolayı geç görebiliyorumHoş buldum. Devamlı topik olması için arada yazmak gerek sanırım, açıp uğramazsanız olmuyorbaşka birikim yapıyor musunuz?
Hayırlı olsun canım Bende de aynı kumbaranın farklı deseni var bende 5 tl ye aldım :)Bugün aldım kumbaramı 3.5 tl
HAydi bismillah
İçine henüz siftah parası atmadım ama
Aynen birbirimize gaz vererek daha çok birikim yapabiliriz hayırlısı olsun :)Çok tatlı kumbara,bereketi bol olsun .Ben aynı boyutta aldım 5 tl verdimattıkça yazalım birbirimizi gaza getiririz
Hadi hayırlısı, Allah bağışlasın evladınizi. Kumbarada güzel birikimler yapılıyor kesinlikle ,iş yerinde olduğu için haftasonu atamayacağım ama haftaiçi hergün 1 tl de olsa atmak istiyorumBen buradayım sadece çocuktan dolayı geç görebiliyorumSimdilik kumbarayla başladık bismillah diyerek
Amin amin cümlemizin evladını Allah bağışlasın inşallahHadi hayırlısı, Allah bağışlasın evladınizi. Kumbarada güzel birikimler yapılıyor kesinlikle ,iş yerinde olduğu için haftasonu atamayacağım ama haftaiçi hergün 1 tl de olsa atmak istiyorum
Çok tatlı kumbara,bereketi bol olsun .Ben aynı boyutta aldım 5 tl verdimattıkça yazalım birbirimizi gaza getiririz
Hayırlı olsun canım Bende de aynı kumbaranın farklı deseni var bende 5 tl ye aldım :)
Amin inşallah. Resimden midir bilmiyorum ama bana aynı boy gibi geldi.Sağolun kızlar bereketli olsun kumbaralarımız
Bence sizin kumbaralar bundan da büyük o yüzdendir fiyat farkı
Aynen bana da aynı boy geldi, neyse önemli olan güzel birikimler yapmakAmin inşallah. Resimden midir bilmiyorum ama bana aynı boy gibi geldi.