- 15 Nisan 2017
- 13.268
- 15.665
- Konu Sahibi sukufenazz
- #3.581
Selamlar, burası da sessizlesmis..pandemi ekonomi topiklerini kuruttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden ben de aktif ekonomi yeri arıyorum, şaştım kaldım, kendim açtım tutulmadi, etkileyici bir başlık bulacağım, gerçi dolar,altın artmıyor, ondan mı acaba kimseler yok, altın bir seneyi geçti, zararım var bırak kârıSelamlar, burası da sessizlesmis..pandemi ekonomi topiklerini kuruttu
Her şey o kadar uçtu ki birikime para kalmıyor kimsede..Cidden ben de aktif ekonomi yeri arıyorum, şaştım kaldım, kendim açtım tutulmadi, etkileyici bir başlık bulacağım, gerçi dolar,altın artmıyor, ondan mı acaba kimseler yok, altın bir seneyi geçti, zararım var bırak kârı
Doğru ciddenHer şey o kadar uçtu ki birikime para kalmıyor kimsede..
Doğru bende evde değildim 1 buçuk ay gelince ufaktan birikim yapayım dedimYazin tatil, gezme, akraba ziyareti derken kaldi kumbara evde.
Yine de biriktirdim ama kumbara tadi vermedi :) yarin oglum okula basliyor, artik evimizdeyiz düzenli sekilde. Ben de kumbarama devam edeyim
Günaydın özge ❤Günaydın hanımlar
Buradayım ablacım ama konu çok aktif değil diye yazmıyorum artık buraya. Yatırım bizden sorulur topiğindeyim oraya bir bak istersen senn de5tl atım attım kızlar Umay- nerdesin