- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
-
- Konu Sahibi sukufenazz
ÜStte gelen bildirime tıklayıp bakmayınca bir süre sonra gelmiyor bildirim artık. Konuyla ilgili Her gelen bildirime tıklarsan düzenli olarak geliyorKızlar ne diyecem gün içinde çalıştığım için hep bakamıyorum
forumdan çıkınca yazdıklarınız ileti olarak gelmiyor gün aşımı oldu mu galiba yada belli bir süre girmeyince bu sayfayı sürekli takip için ne yapmalıyım
Arada da içerisine ya rezzak okuyup ufleyim diyorum
Bereketli olsun birikiminizGünaydın herkese,
Ben de bugün kumbaram için 95+100+105 TL olarak,
300 TL ayırdım.
19, 20 ve 21.haftanın paralarını.
dolar yüksek ama 300 tl lik dolar aldım, öyle koydum zulama.
Maşallah bereketli ve hayırlı olsun inşallahGünaydın herkese,
Ben de bugün kumbaram için 95+100+105 TL olarak,
300 TL ayırdım.
19, 20 ve 21.haftanın paralarını.
dolar yüksek ama 300 tl lik dolar aldım, öyle koydum zulama.
Maşallah ne kadar güzel birikimleriniz daim olsun7-8 Aydır ufak bi mumluk içerisine bozuk para atıyordum. Doldukça poşete atıyordum. İki gün önce saydığımda 200 lirayı bulmuş
Teşekkür ederimÜStte gelen bildirime tıklayıp bakmayınca bir süre sonra gelmiyor bildirim artık. Konuyla ilgili Her gelen bildirime tıklarsan düzenli olarak geliyor
Çok Teşekkür ederim..Sol tarafta mesaj yazdığınız konular kısmı var,ben belli aralıklarla oraya girip bakıyorum öyle takip ediyorum .
Maşallah Maşallah4 tl daha attım bugün kumbaraya
4 tl daha attım bugün kumbaraya
Bu iş ciddi anlamda hepimizi sardıMaşallah MaşallahBen hâlâ atamadım bugün
Aynen aynen inşallah boyle devam ederBu iş ciddi anlamda hepimizi sardı
1 tl de olsun atın, sorumluluk gibi oluyor bir süre sonraMaşallah MaşallahBen hâlâ atamadım bugün
Ben diğer birikimlerimden bukadar mutlu olmuyorum ya bu daha keyifliBu iş ciddi anlamda hepimizi sardı
Bereketli olsunBugün 6 tl attım kumbaraya