- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Amin teşekkür ederim. Çok iyi yapmışsınız dinlenmek lazım tabi. Bende yarın kumbaraya atıcam nasipse.Allah kabul etsin, aynen sessiz baya . Ben bu ara yoruldum 2 gün bir izin aldım evde yatmak çok harika bu saattebiraz dinlenmek istedim. Kumbaram iş yerinde olduğu için pazartesi toplu para atarım inşallah
Çok teşekkür ederim,iyi geldi cidden. Bayramda da güzel bir tatil olacak 9 gün inşallahAmin teşekkür ederim. Çok iyi yapmışsınız dinlenmek lazım tabi. Bende yarın kumbaraya atıcam nasipse.
Maşallah ne güzel bol dinlenmeli tatil :) İnşallah pazardan para kalırsa atıcamÇok teşekkür ederim,iyi geldi cidden. Bayramda da güzel bir tatil olacak 9 gün inşallahyarın atarsınız inşallah
En son su geldi 120 tlSon faturalarınız ne kadar geldi?
Ayyy Evet arada güzel oluyor tatil :) pazar günü bende pazardan kalanları kenara koyayım bariMaşallah ne güzel bol dinlenmeli tatil :) İnşallah pazardan para kalırsa atıcam
Ooo çok gelmiş su ,kaç kişisinizEn son su geldi 120 tl
5 kişiyiz ondan biraz fazla sanırım.Ooo çok gelmiş su ,kaç kişisinizbizim bu ay 40 gelmiş, çok kullaniriz su,hergün duş , bulaşık, haftada 3-4kez çamaşır. Bizimki çok iyi o zaman
O zaman olabilir tabi, biz 2 kişiyiz5 kişiyiz ondan biraz fazla sanırım.
Evet çok yüksek şuanKızlar kumbaraya 50 tl atacaktım Dolar alayım öyle atayım dedim ama dolar uçmuşş 6,23 Suan
Hayırlı cumalar ben pazardan dönünce atıcam kumbarayaGünaydın.
Hayırlı cumalar .
Ben bugün bir şey atmadım kumbaraya.
Vallahi bu hayat pahalılığın da 3 beş kuruş bile köşeye atmak birikim oldu ciddi anlam da.Dün çok harcamalı geçti yine ,biz bu birikim tasarruf işlerini ne zaman oturtacağiz acaba
Maşallah barekAllah Rabbim bereketlendirsin bizede nasip etsinGünaydınlar
Topiği canlandırayım hemen
Dün eşim 10 dolar verdi kumbara için. Ama kumbaram yanımda değil eve gidince atıcam