- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- Konu Sahibi sukufenazz
Bereketli ve daim olsun :)Kizlar bende yaklaşık bozuk paralarla 5 lİra koydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli ve daim olsun :)Kizlar bende yaklaşık bozuk paralarla 5 lİra koydum
Teşekkür ederim canım benim insAllahBereketli ve daim olsun :)
Teşekkürler amin.Maşallah Allah bağışlasın, bende öyle düşünüyorum, çocuk için birikim yapmak gerek ,bakalim bir yerden başladık hayırlısı . Nerede çalışıyorsunuz
Bende kağıt 5 attım ☺Günaydın .
Bende sabah 10 TL attım.
İlk defa kağıt para attım.
Bereketli olsun inş. kumbaralarımız.
Güzel güzel dolsun.
Ya ne diyecem ben eskiden pazara ayırdığım parayla bir sürü şey alırdım şimdi azar azar alır oldum her şey ne kadar pahalandı değil mi.Ben yarın kumbaraya para atmayı düşünüyorum.Kendime pazar parası ayırdım oradan kalanı atıcam ne kalırsa.
Teşekkürler canım seninde insAllah
Sizin de çok teşekkürler
Sizin de çok teşekkürler
Aynen öyle hatırlıyorum annemle pazara giderdik 10 tl ye ellerimiz dolu dolu gelirdik pazardan şimdi 1 kilo meyve alamıyorsun o parayaYa ne diyecem ben eskiden pazara ayırdığım parayla bir dürü şey alırdım şimdi azar azar alır oldum her şey ne kadar pahalandı değil mi.
Kolay gelsinKızlar iyi sohbetler
Bende yoğunluk var ben kaçtım gün için de yazarım ama
Allah kabul etsin, aynen sessiz baya . Ben bu ara yoruldum 2 gün bir izin aldım evde yatmak çok harika bu saatte biraz dinlenmek istedim. Kumbaram iş yerinde olduğu için pazartesi toplu para atarım inşallahHanımlarrr bugün topiğimiz çok sessiz. Benim tansiyonum düşüyor bugün açlık bayağı zorluyor pek giremiyorum. Rabbim dayanma gücü versin