- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Vallahi iyi fikir bende akşam tartacam fotosunu da atacam burayaBence açılmayan kumbara alın 5 tl zaten, hem açma riskiniz yok hem de kolay dolmuyor, bozuk para da atarsınız, onun ağırlığını hissettikce insan daha da heves ediyor . 3 ay evde acilmayan kumbara ile biriktirdim icine para attıkça tartiya koyup bakıyordum, 3kg oldu neredeyse öyle açtık
Yarın maaş günüm 30 tl kaldı cüzdanımda bu 30 tl direkt atmasam 5 $ mı alsam acaba
Hem kumbaram hemen dolmamış olur
Ben harçlığımı TL olarak kullandığım için TL tutuyorum harclığımdan artan parayla dolar alıyorum ama çok değil tabiki 3-5-10 fln :)Ben hiç TL tutmuyorum, yoksa harcıyorum: )
euro yada dolara çeviriyorum. Sizde yapın, hem değeri de korunuyor.
Vatandaş mümkünse gelmesin buara ,dosyalarda boğuluyorum zatenAynen bana da çok uzun geldi.
Gelemedi 9 gün tatil sanki
iş yeri de çok sakindi vatandaşta yoktu iş olsa çabuk geçiyor vakitte.
Çok zevkliVallahi iyi fikir bende akşam tartacam fotosunu da atacam buraya
Yapacam akşamÇok zevklieşim gülüyordu o halime ne yapıyorsun diye
Teşekkür ederim diğer kanal tedavim için ve 20 lık diş için randevu bulmaya çalışıyorum. Ağrı yapıyor bayağı birde yaptırdığım kanal tedavisi sonrası ağrımda dilimde yaralar çıktı konuşmakta bile zorlanıyorum.sukufenazz nasıl oldunuz bugün daha iyisinizdir inşallah.
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim diğer kanal tedavim için ve 20 lık diş için randevu bulmaya çalışıyorum. Ağrı yapıyor bayağı birde yaptırdığım kanal tedavisi sonrası ağrımda dilimde yaralar çıktı konuşmakta bile zorlanıyorum.
oo cok geçmiş olsun diş maalesef çok kötü.Teşekkür ederim diğer kanal tedavim için ve 20 lık diş için randevu bulmaya çalışıyorum. Ağrı yapıyor bayağı birde yaptırdığım kanal tedavisi sonrası ağrımda dilimde yaralar çıktı konuşmakta bile zorlanıyorum.
Ben harçlığımı TL olarak kullandığım için TL tutuyorum harclığımdan artan parayla dolar alıyorum ama çok değil tabiki 3-5-10 fln :)
Çok çok geçmiş olsun.Ceteris paribus D deniz us çok teşekkür ederim gerçekten diş ağrısı başka bir şeye benzemiyor oruç tutuyorum ağrı kesici de içmiyorum sıcak havalarda çok zorluyor Allah yardımcım olsun. Ayrıca tüm hastalara acil şifalar versin Rabbim.
Maşallah çok iyi biriktirmişsiniz altın almayıp dolar mı alsam Bende :)İnanın o 3-5 dolarlar öyle bir birikiyor ki. Her elime fazladan geçen Tl yi harcamamak için hemen çeviriyorum.
Geçen sene bu yöntemle 740 dolar+800 euro yapmışım. Geçen sene 4,59 dan euro almışım. 3,40 lardan dolar...
Allah razı olsun amin inşallah. Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun.
En kısa zamanda kurtulursunuz inş. ağrılardan
MAşallah ne güzel birikim olmuşİnanın o 3-5 dolarlar öyle bir birikiyor ki. Her elime fazladan geçen Tl yi harcamamak için hemen çeviriyorum.
Geçen sene bu yöntemle 740 dolar+800 euro yapmışım. Geçen sene 4,59 dan euro almışım. 3,40 lardan dolar...
Bizim iş hiç bi zaman sakin diilAynen bana da çok uzun geldi.
Gelemedi 9 gün tatil sanki
iş yeri de çok sakindi vatandaşta yoktu iş olsa çabuk geçiyor vakitte.