- 9 Mart 2019
- 715
- 656
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Sağlık herşeyin başıKumbaraya para da atamıyorum para harcamadım pek para üstü kalmıyor anladım ki önce sağlık
Allah kolaylık versinCeteris paribus Whitechocolate-2020 kızlarr dişimle uğraşıyorum bir dişime kanal tedavisi yaptırdım o ağrı yapıyor diğer dişime kanal tedavisi yapılacak bir 20 lık dişim çekilecek çok zorlu bir dönemden geçiyorum birde oruç tutuyorum.
Ilk sayfadaİnternetten çoktan bakmıştım
Tam olarak nasıl ki o
Teneke değil dimi
Onu açmak kolay
İlahiIlk sayfadaUmay- atmıştı. Teneke ,sadece para atma yeri var üstte ,dolunca kesip açıyorsunuz tek kullanımlik. Ben faydasını gördüm,açılsa illaki tırtıklanır
Teneke tabikiİlahi
Desene teneke diye
Bildiğimiz teneke
Ama biz küçükken onun para atma yerinden denk getirip paraları çıkarıyorduk açmadan
Maaş suyunu çekti ben konu açıcam bugün kumbaradan ne kadar aldın
parasızlık olunca sanayiye gidip açtırır onu insanHay allah da seni güldürsün
Açılmayan tenekelerden alsana
İçinden alınmayınca iyi birikiyor
Merhabalar,niyet tatil olunca kumbarayı bir an önce doldurmak için hergun atıyor insan. Hoş geldiniz aramıza
Aylar önce 75 civarıydıElektrik faturanız ne kadar geldi bu ayBiraz önce gözüme çarptı bizim 87.5 gelmiş 2 kişiyiz
Yok yok yanlış anlaşilmadiniz . Bende daha önce tatil için biriktirmiştim o sebeple öyle dedim . 1yilda güzel birikim olurYanlis anlasildim galiba :) bugun basladim atmaya. Seneye rahat tatil yapalim diye basladim.
Ama umarim aliskanlik Olur
Faturalar i odeyip, mutfak masrafini ayirinca kalan miktari da kumbaraya attim.
Haftalik alisveris 67 uro ayiriyorum. Arta kalani kumbaraya
Bugun 6 euro attim
Benimde eşim ilgileniyor ,ödeme kısmıyla ilgilenmiyorum da faturayı görünce merak edip baktımAylar önce 75 civarıydı
90-100 dür tahminim
Hiç bakmıyorum
HahaBenimde eşim ilgileniyor ,ödeme kısmıyla ilgilenmiyorum da faturayı görünce merak edip baktım
Çok teşekkür ederim moralim bozuktu o yüzden yazamadım. Buralardayım bende.Çok geçmiş olsun ,önce sağlık tabiki . Para atmasanızda yazın ,burada sohbet ediyoruz arada . Hergün atmıyorum bende .
Çok teşekkür ederimSağlık herşeyin başı
Maksat muhabbet olsun
Çok geçmiş olsun
Bende işte sanki elimde olunca hosuma gidiyordu ama artık bende bankada biriktireceğim hem daha güvenli hemde satması kolayBen fiziki almiyorum, internet bankacılığından alıyorum, yapikredide 20tl ye bile altın alınıyor illaki gram almak durumunda kalmiyorum ,aklıma estikçe 50 ,100 tl ye alıyorum. Iyi oluyor
FIziki dediginiz gibi saklaması da satması da zorBende işte sanki elimde olunca hosuma gidiyordu ama artık bende bankada biriktireceğim hem daha güvenli hemde satması kolay