- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Valla kızım attığımı görüyor yaBende eşimin bozukluklarını evde bir kavanoza koyuyorum, bayramdan sonra eve de bir açılmayan kumbara şart oldu
Bence de eve de şart eşinde biriktirmeye başlarBende eşimin bozukluklarını evde bir kavanoza koyuyorum, bayramdan sonra eve de bir açılmayan kumbara şart oldu
MantıklıYarın maaş günüm 30 tl kaldı cüzdanımda bu 30 tl direkt atmasam 5 $ mı alsam acaba
Hem kumbaram hemen dolmamış olur
Yerim ya Çok tatlı maşallahValla kızım attığımı görüyor ya
oda içine ceviz üzüm atmış anne bunlarda biriksin diyor.
İkisinden de atıyorum, küçük paraları tl , büyük atacaksam dolar alıp atıyorum keyifli oluyor hemde tl değer kaybediyor sürekliMantıklı
Ben hiç dolar atmadım hep TL olarak attım.
Evet evet, kumbara olunca atıyor o da ,bayramdan sonra bir tane şartBence de eve de şart eşinde biriktirmeye başlar
Çok Teeşekkürler.Yerim ya Çok tatlı maşallahbizden bir adım önde yani birikim konusunda
Ben bozukları kumbaraya atıp büyük paralarla döviz alıyorum. Tl durdukça değer kaybediyorYarın maaş günüm 30 tl kaldı cüzdanımda bu 30 tl direkt atmasam 5 $ mı alsam acaba
Hem kumbaram hemen dolmamış olur
Bu mesajını okumadan az önce bir mesaj yazdım. Aynı şeyleri yazmışızİkisinden de atıyorum, küçük paraları tl , büyük atacaksam dolar alıp atıyorum keyifli oluyor hemde tl değer kaybediyor sürekli
Düşünce aynı demekki $Bu mesajını okumadan az önce bir mesaj yazdım. Aynı şeyleri yazmışız
Merhaba yoğun herkes galiba
Merhaba ,bu hafta genel olarak yoğundu, tatil öncesi geçmek bilmeyen bir hafta olduMerhaba yoğun herkes galiba
Aynen bana da çok uzun geldi.Merhaba ,bu hafta genel olarak yoğundu, tatil öncesi geçmek bilmeyen bir hafta oldu