- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Kusurluk birşey yok ,memurum ya bir ayda okadar kazanmıyorum zatenAyyy yaa kusura bakma sene sonuna kadar senin o zaman tüm birikimler
Ben nasıl bu aylık sandıysam
Ben de memur :)Kusurluk birşey yok ,memurum ya bir ayda okadar kazanmıyorum zatenyıl sonuna kadar olursa öpüp başıma koyarım, yıl basından bu yana en az o hedefim kadar karta para yatırdıgim için ancak toparlayıp yapabilirim
Birikim olsun da fark etmez. Bereketli ve devamlı olsun.5 TL attım kızlar
Kumbarayı karton kullandığım için Demir atamam
Küçük bir krem kutusunu değerlendirdim
Herkese bol birikimler
İnşallah gerçekleştirirsiniz bereketli olsun.Kumbara da benim hedefim 1000tl yıl sonuna kadar. Çok atamayacağım. Altın ve dolar hedeflerim de var yıl sonuna kadar o sebeple
Aminn inşaallahhhBirikim olsun da fark etmez. Bereketli ve devamlı olsun.
Biz eşimle birikim konularında aynı fikirde olmadığımız için ben ufak ufak başladım, o da eskisi kadar harcamıyor, keşke bir maaş atabilsek bizde ama harcamamız çok. Ileride inşallahBen de memur :)
Bizim de borç vardı bitti sayılır
Bi maaşı yeme- içme -gezme- kartlar
Diğeri de birikim hedefliyorum ama bilmiyorım :)
İnşallah hedefinize ulaşırsınız bereketli olsunTamam bakalım benim de hedefim 100 dolar 100 euro 500 tl
Amin inşallah hepimiz gerçekleştiririz. Gerçekleşirse moral olur , seneye daha güzel birikimler yapabilirim .ilk yıl için bana göre fazla bileİnşallah gerçekleştirirsiniz bereketli olsun.
6.5 TL attım bugün kumbaraya..Bugün kaç TL attınız ?
Bugün attınız mı kumbaraya ?
Kumbara ne alemde
Kumbaraya para atıldı mı bugün :)
Çocuğunuz var mı peki? Masraf açısından ...Biz eşimle birikim konularında aynı fikirde olmadığımız için ben ufak ufak başladım, o da eskisi kadar harcamıyor, keşke bir maaş atabilsek bizde ama harcamamız çok. Ileride inşallah
Vayy iyiymiş6.5 TL attım bugün kumbaraya..
Çocuğumuz yok,eşim parayı benden esirgeyecek Dünya daki en son insan sanirim . Yemeyi,gezmeyi,giymeyi seviyoruz ikimizde . O sebeple çok sukur evimize güzel para giriyor ama aynı şekilde de çıkıyor. Ben artık kenarda 3-5kurusumuz olmadığını, bunun böyle gitmeyeceğini bu yıl anlayıp kendimi burada buldum. Birşeylerden kısmıyorum zaten yapıma ters ama dikkat ediyorum artık, yararı oldu buranınÇocuğunuz var mı peki? Masraf açısından ...
Erkekleri biraz alıştırsak tasarrufa hemen boğazımızdan keserler allah korusun
Hiç o toplara girmiyorum
Ben de hiç kısmam
Eşim de kısmaz
Ye iç eğlen zaten illa ki iki maaşın birazı kalıyor, bitmiyor
Kira da ucuz burada
Ben harcamayı da biriktirmeyi de severim
Bazı insanlar kısarak biriktirir ya
Bizim ki o hesap değil
Aldığım çoğu ürünün fiyatını bilmem
Maşallah bereketli olsun.Günaydın.
Hafta sonu temzik iftarada misafir derken bakamadım hiç.
Pazar 5 TL attım
Bugün evden çıkmadan da 5 daha attım
Maşallah bereketli olsun.
[/QUOTE
Amin hepimizin inşallah.
Ekledim listeyeAy atlamışım limiti yeni gördüm ben
Ben de 1000 Tl diyeyim.
Günaydın bereketli olsunGünaydınlarBugün 6.25 attım bende