- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- Konu Sahibi sukufenazz
Günaydınn kumbaralar ne alemde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ben henüz atmadım gün içinde Atarsam yazarım.Günaydınn kumbaralar ne alemde?
Siz başladınız mı kumbaraya atmaya?Günaydınn kumbaralar ne alemde?
Ben de daha başlamadımSiz başladınız mı kumbaraya atmaya?
Ekliyorum listeye. İnşallah hedefinize ulaşırsınız.Sene sonuna kadar 500 yapayım ben
Hedef 500 TL
Teşekkürler inşallahEkliyorum listeye. İnşallah hedefinize ulaşırsınız.
Kumbaramdan 500 Euro 500 dolar 2.000tl öıkmasını hedefliyorumArkadaşlar meehaba Artık hedeflerimizi de yazıyoruz. Sene sonuna kadar ne kadar kumbara birikim hedefi koyduysak listeye ekliyorum anasayfada. Hedeflerinizi yazabilirsiniz. Bereketli olsun
Mesela kendinize düşük bir hedef koyarsanız rahat bir şekilde birikim yaparsınız. Benim gibi 1000 tl koyarsanız bazı şeylerden fedakârlık etmek gerekir.Kumbaramdan 500 Euro 500 dolar 2.000tl öıkmasını hedefliyorum
Kumbaraya nasıl hedef koyulur ya elimize ne gelirse atıyoruz
Kumbara da benim hedefim 1000tl yıl sonuna kadar. Çok atamayacağım. Altın ve dolar hedeflerim de var yıl sonuna kadar o sebepleArkadaşlar meehaba Artık hedeflerimizi de yazıyoruz. Sene sonuna kadar ne kadar kumbara birikim hedefi koyduysak listeye ekliyorum anasayfada. Hedeflerinizi yazabilirsiniz. Bereketli olsun
Tamam bakalım benim de hedefim 100 dolar 100 euro 500 tlMesela kendinize düşük bir hedef koyarsanız rahat bir şekilde birikim yaparsınız. Benim gibi 1000 tl koyarsanız bazı şeylerden fedakârlık etmek gerekir.
Bugün kaç TL attınız ?Aleykum selam ve Rahmetullah topıgınız hayırlı olsun ınsallah basarılı olursunuz :) bende ara ara gelır bırıkım yaparım :=
Bugün attınız mı kumbaraya ?Ben de varım. İnşallah devamı gelir topiğin hangi topiğe katılıyorsam devamı gelmiyor kimse yazmıyor Umarım hayırsız gelmem topiğe
Ben de bebeğim için kumbara yapmayı düşünüyordum. Yarın bakayım şu açılmayan teneke kumbaralardan alayım
Kumbara ne alemdeHoşgeldiniz Benimde bir bebeğim var bir tane daha istiyorum ama yatırım yapmak da gerekiyor gelecek için. Bende açılmayan kumbara aldım. Yoksa sürekli açıp para alıyorum. İnşallah devamı gelir topiğin. Hayırlı uğurlu olsun
Kumbaraya para atıldı mı bugün :)Kumbara etkinliği süperrr Geçen grupta konusmustuk bizde ,açılmayan kumbara almıştım is yerine 3 hafta oluyor. Ben de attıkça arada yazarım. Hayırlı olsun topik
Benim kumbaram iş yerinde ,haftaiçi atıyorum o sebeple bugün atamadımBugün kaç TL attınız ?
Bugün attınız mı kumbaraya ?
Kumbara ne alemde
Kumbaraya para atıldı mı bugün :)
İşyerinde güvenli mi pekiBenim kumbaram iş yerinde ,haftaiçi atıyorum o sebeple bugün atamadım
Şimdi degistirdim ahahaha gözümün önünde dursun da harcamalarımi ona göre yapayım dedim . Hedefler işte, ne kadarı gerçekleşirse. Hayatımda ilk defa bu yıl birikim konularına merak sarıp dikkat ediyorum. Hedefime ulaşırsam mutlu olacağım sizin yok mu bir hedefinizCeteris paribus bu arada birikim hedefin iyiymiş maşallah
Aynen yeni değişmişŞimdi degistirdim ahahaha gözümün önünde dursun da harcamalarımi ona göre yapayım dedim . Hedefler işte, ne kadarı gerçekleşirse. Hayatımda ilk defa bu yıl birikim konularına merak sarıp dikkat ediyorum. Hedefime ulaşırsam mutlu olacağım sizin yok mu bir hedefiniz
Ayyy yaa kusura bakma sene sonuna kadar senin o zaman tüm birikimlerKumbara da benim hedefim 1000tl yıl sonuna kadar. Çok atamayacağım. Altın ve dolar hedeflerim de var yıl sonuna kadar o sebeple