- 9 Mart 2019
- 715
- 656
-
- Konu Sahibi sukufenazz
Oooo çok iyi gidiyorsunuzBöyle yapmayın ama sonra bende atmam lazım deyip elimdeki nakiti bitirip karta saracağım
Insan dolsun istiyor hemen ,o yüzden atmak istiyorum bende . Yanımda nakit bitince karta sarıyorum yada tekrar para çekip harcıyorum öyle bir kısır döngü oluyor
Düşünemiyorum
Şeytan diyo ki kıyıda köşede ne varsa at
Sora da parasız kal
Kumbara olayı çok değişik ya atasım geliyo devamlı
Bir an önce elde avuçta ne varsa yatırım yapmam lazım ki kumbaraya sarmıyım
Şimdi bile atasım var
Olsun ya,,, İnsanlar geçmişte ne hatalar yapıyor Paranın çaresi var şükür kiInsan dolsun istiyor hemen ,o yüzden atmak istiyorum bende . Yanımda nakit bitince karta sarıyorum yada tekrar para çekip harcıyorum öyle bir kısır döngü oluyorçok önce başlamalıymışım diyorum birikim işlerine, yine giyip yiyip gezebilirmişim aslında ama daha bilinçli şekilde. Şimdiki aklım o zamanlar yoktu aynı ahhh bir de sigaraya verdiğim paralar bir dönem. Iyiki bırakmışım
Teşekkür ederim :) insan tedirgin oluyo biYıllardır alırım hediyelik ama hiç bakmam,kuyumcuda sahte gram çeyrek olacağını sanmam 1ceyrek için ticari kariyerini lekelemek istemez esnaf. Sadece kuyumcular arası 3-5tl fiyat farkı olur bazen 10-15 oluyor piyasanın hareketli zamanlarında ,ona dikkat edebilirsiniz ,1 kaç yere sorup alabilirsiniz
Siz bu gidişle 1 ayda hedefinize ulaşacak gibisinizOlsun ya,,, İnsanlar geçmişte ne hatalar yapıyor Paranın çaresi var şükür ki
Ben biriktiriyordum da kumbara olayı uzaktı bana
Ne gariptir ki hafif de stres oldu aslında
Yani habire koymak istiyorum :)
Kumbara yokken böyle derdim yoktu
Maaşımı alınca bi miktarıyla yatırım yapardım tamam
Ama şimdi kafamda kumbara :)
Yerli yersiz para atmacalar :)
Üzerimde para kalmayacak gibi hissetmeler
Sene sonunu görürüm inşallah kumbara efendi ile
Haklısınız, kimseye güven kalmadıTeşekkür ederim :) insan tedirgin oluyo bi
Açılmayan kumbara aldım 5tl ama benimki,size çok demişler ya bilemedimkızlar kumbaralarınızı evde kendiniz mi yaptınız yoksa hazır mi aldınız :) metal açılmayan kutu sordum 9 lira dediler fiyatını
birkaç yere daha bakayım en iyisiAçılmayan kumbara aldım 5tl ama benimki,size çok demişler ya bilemedim
Aynen bir kaç yere bakın,birkaç yere daha bakayım en iyisi
Bende 4 TL ye aldım .kızlar kumbaralarınızı evde kendiniz mi yaptınız yoksa hazır mi aldınız :) metal açılmayan kutu sordum 9 lira dediler fiyatını
boyutu aşağı yukarı aynı gibi.bugün dolaşcam bir kaç yer 9 tl çok fazla ya.Bende 4 TL ye aldım .
Ebatı mı büyük acaba o kadar fazla demişler
İlk sayfada bir tane kumbara resmi var benimde o ebatta sizin büyük müydü bakın bir ilk sayfadan isterseniz.
Haklısınız.boyutu aşağı yukarı aynı gibi.bugün dolaşcam bir kaç yer 9 tl çok fazla ya.
Aboo çok demişlerkızlar kumbaralarınızı evde kendiniz mi yaptınız yoksa hazır mi aldınız :) metal açılmayan kutu sordum 9 lira dediler fiyatını
Bereketli olsunBugün kumbaraya 10 lira
Şimdiye kadar attığım en büyük para