Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Givenchy Dahlia Noir L'eau.
Yeni aldım. Yazın başında almadığıma pişman oldum. Fresh mis gibi yaz kokusuymuş.

Bugün yeni parfümüm Calzedonia In Love sıktım.
Mis gibi dalin, bebek pudrası kokuyor. Bildiğiniz dalin kokuyor yani. Eğer böyle bi koku isteyen varsa kaçırmasın derim.

Ben kaç aydır parfüm kullanamıyorum maalesef hamile olduğum için parfüm kokusuna hasret kaldıımmm

Yok maalesef. Sonuçta kimyasal bir şey vücuttan bebeğe de geçiyor. Anca özel bir gün olursa kullanıyorum onun dışında maalsef..
Hadi ya ben mideniz bulanıyor diye kullanmıyorsunuz sandım. Kimya konusundan değil:)
Benim annemin arkadaşı yaklaşık 8 yıl önce hamileydi çok net hatırlıyorum, parfüm kullanıyordu. Bir zararı da olmadı çok şükür.

Tabi olmayabilir bir zararı ama ben gene de kullanmak istemiyorum içinde doğal olmayan maddeler var sonuçta. Anne olunca işte insan çocuğu için her şeyi yapabiliyo yoksa ben de hamilelikten önce parfüm kullanmadan duramazdım evde otururken bile sıkardım:) doğumdan sonra artık :)

Tabi ki bakalım biz nasıl olacağız

Versace Woman Edp.
Herkesin parfümde ilk göz ağrısı olur ya. Benimkide bu parfümdü. Bugün kendimi şımartmak adına 100mllik aldım kendime. Kokusunu özlemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…