- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.421
Çokk hafif kokulu parfüm bile mi kullanamıyorsun canımBen kaç aydır parfüm kullanamıyorum maalesef hamile olduğum için parfüm kokusuna hasret kaldıımmm
Yok maalesef. Sonuçta kimyasal bir şey vücuttan bebeğe de geçiyor. Anca özel bir gün olursa kullanıyorum onun dışında maalsef..Çokk hafif kokulu parfüm bile mi kullanamıyorsun canım
Bu arada bugünde Lolita Lempicka sıktım vazgeçemiyorum
Hadi ya ben mideniz bulanıyor diye kullanmıyorsunuz sandım. Kimya konusundan değil:)Yok maalesef. Sonuçta kimyasal bir şey vücuttan bebeğe de geçiyor. Anca özel bir gün olursa kullanıyorum onun dışında maalsef..
Tabi olmayabilir bir zararı ama ben gene de kullanmak istemiyorum içinde doğal olmayan maddeler var sonuçta. Anne olunca işte insan çocuğu için her şeyi yapabiliyo yoksa ben de hamilelikten önce parfüm kullanmadan duramazdım evde otururken bile sıkardım:) doğumdan sonra artık :)Hadi ya ben mideniz bulanıyor diye kullanmıyorsunuz sandım. Kimya konusundan değil:)
Benim annemde yaklaşık 8 yıl önce hamileydi çok net hatırlıyorum, parfüm kullanıyordu. Bir zararı da olmadı çok şükür.
Tabi ki bakalım biz nasıl olacağızTabi olmayabilir bir zararı ama ben gene de kullanmak istemiyorum içinde doğal olmayan maddeler var sonuçta. Anne olunca işte insan çocuğu için her şeyi yapabiliyo yoksa ben de hamilelikten önce parfüm kullanmadan duramazdım evde otururken bile sıkardım:) doğumdan sonra artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?