• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

dün lancome hypnose kullandım bu gün chopard wish sıkmayı planlıyorum

Bu parfümde aklım var ama kokusu bana çok yabancı, burberry yeni parfümünü denedin mi bayıldım ben taptaze bi koku
Denedim canım. Ben çok sevmedim onu nedense ya:110: bilemedim hani aslında güzelde şuan 300 lira verilip alıncak bi koku gibi gelmedi. Burberry de Weekend'in hastasıyım. Birde classic olanını seviyorum. Hypnotic poisonı ise sadece edt olanını seviyorum. Edpsi çok aşırı ağır. Edtsi bile bana ağır geliyor hatta annemin var ondan kaçırırım arada bir. Alıpta kullanabileceğim bir koku değil oda:KK53:

Denedim canım. Ben çok sevmedim onu nedense ya:110: bilemedim hani aslında güzelde şuan 300 lira verilip alıncak bi koku gibi gelmedi. Burberry de Weekend'in hastasıyım. Birde classic olanını seviyorum. Hypnotic poisonı ise sadece edt olanını seviyorum. Edpsi çok aşırı ağır. Edtsi bile bana ağır geliyor hatta annemin var ondan kaçırırım arada bir. Alıpta kullanabileceğim bir koku değil oda:KK53:
Hypnotic hakkında çok şey duyunca bi daha deniyim dedim bende ama masum kokuları seviyorum galiba o kokuya daha hazır değilim :p burberry bütün parfümleri güzel gerçi son çıkan da çok masum ve taze geldi bana ama çok pahalı evet :)

Hypnotic hakkında çok şey duyunca bi daha deniyim dedim bende ama masum kokuları seviyorum galiba o kokuya daha hazır değilim :p burberry bütün parfümleri güzel gerçi son çıkan da çok masum ve taze geldi bana ama çok pahalı evet :)
Bende daha masum ama aynı zamanda kadınsı olan kokuları seviyorum:) Hypnotic annemin imza kokusu olduğundan bana hep 35 yaş üstü kokusu gibi geliyor. Bugünde rahatsız oldum mesela kendimde. Çoğu erkeğin aksine sevgilimde o kadar bayılmadı. Mesela Coco Mademoiselleye bayılıyor ama Hypnotic Poison'a bayılmadı.

Back