• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Chloe Signature :) şuan tatilde olduğum için yanimda. Joker koku nasılsa bi sürü şişeyle dolaşmıyim dedim ve aldım. Yaklaşık 2 buçuk haftadır aynı kokuyu peşpeşe kullanıyorum el-mecbur :) bi an önce evime döneyim tüm şişelerimi tek tek öpüp bağrıma basıcam. Hatta yanlarına bide kardeş almayı düşünüyorum bu soğuk havalarda iyi gider sanki 212 sexy 🥰🥰

Bugun Emotion Violet kullandim :) deodarant spreyini aldım memnun kalırsam parfümünü alırım diye ama değmez bence özledikçe deosunu alırım. Bu arada Lancome Miracle muadili kendisi.

Arkadaşım bana bir mis hediye etti.
Bu bildiğimiz hacı misi.
Ama kokusunu anlatamam.
Senelerce givenchy ange ou demon le secret kullanmış biri olarak resmen muadili diyebilirim.
Üstelik kalıcı ve estiriyor kokuyu :D
Parfümün ne diyorlar hacı misi diyorum herkes şok :D

Arkadaşım bana bir mis hediye etti.
Bu bildiğimiz hacı misi.
Ama kokusunu anlatamam.
Senelerce givenchy ange ou demon le secret kullanmış biri olarak resmen muadili diyebilirim.
Üstelik kalıcı ve estiriyor kokuyu :D
Parfümün ne diyorlar hacı misi diyorum herkes şok :D

Hacı mislerinin de bazılarının adı markası oluyo. Yaziyo mu şişenin uzerinde çok merak ettim 🤩

Hacı mislerinin de bazılarının adı markası oluyo. Yaziyo mu şişenin uzerinde çok merak ettim 🤩

Hiç bişey yazmıyor.
Bu arkadaş adıyamandan almış.
Ama sanırım her şehirde vardır
Eğer adını öğrenirsem yazarım 😍

Dp den aldıgım Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 kullanıyorum iki gündür falan. Orjinalini almak için para biriktirmeye başladım sanırım😂

Back