• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Ben ilk sıktığımdaki kokusunu da çok sevdiğim için sanırım o yüzden bana ağır gelmiyor:)

Bugün britney spears midnight fantasy sıktım..
canım bunun kokusu nasıl? şekerli bir koku çok tarzım olmadığı için çok para vermek içimden gelmiyor çoğu zaman. ama britney spears kokularıda bana çok çocuksuymuş basitmiş gibi geliyor. Yanlış anlama. Hiç denemedim. Sadece bir önyargı. Biraz bilgi verirsen çok sevinirim.

Geçen yıl ne olduysa 15 yıldır kullandığım lacoste klasik parfümü aldattım. Şu an evdeki parfümler:

Ephoria
Narciso Rodriguez siyah şişe
Narciso Rodriguez gümüş şişe
Ysl Black Opium
Noa
Carolina H. Good girl white
Lancome La Vie est belle
Çikolata vanilya özel yapım bir şişe
Lolita lift

Hayır alaka yani. Hafif kokudan nelere geçmişim nasıl sıkıldıysam artık. Ve her parfümün bir ruh hali karşılığı varmış bende. Hepsini bayılarak kullanabiliyorum. İstikrarlı birinden kararsız birine mi döndüm ben şimdi? Ya da şekerim düştü galiba:D

Bugün ne sıktım? Ephoria.

Paçuli sandığın gibi hissedilmiyor ben demek istediğini anladım senin. Keskinliği sevmiyorsun ama bu kokuda hiç keskinlik yok.
evet baktığımda alt notalarda kalmış paçuli belki hissedilmiyordur. ama mesela hissediklerim miss dior cherie oldu magnetism ve wish te de hissettim coco mademoiselle de var shiseido zen de vardı ve keskin mi bilmiyorum garip bi tatlı koku veriyor midem bulanıyor umarım anlamışsındır

canım bunun kokusu nasıl? şekerli bir koku çok tarzım olmadığı için çok para vermek içimden gelmiyor çoğu zaman. ama britney spears kokularıda bana çok çocuksuymuş basitmiş gibi geliyor. Yanlış anlama. Hiç denemedim. Sadece bir önyargı. Biraz bilgi verirsen çok sevinirim.
ben de kullandım ama açığını. lisede ve ünide. turunçgil ve tatlı meyve kokuyor. istersen sen de önce açıklardan dene çünkü yaygın bi koku olduğu için açıkçılar da yapabiliyo artık. bence çocuksu değil ama genç tarzı yine de. olgun kadın gibi topuklu giyip makyaj yapanlara yakıştırmam mesela ama spor bi giyimle günlük, hafif makyaj, cici bici tarzlara gider diye düşünüyorum. :) ben seviyorum ama tatlılık bazen fazla gelip bayıyor. he bir de avondaki fantasy midnight mı ne var aynı onun gibi kokuyrmuş.

Bunun kokusunu sana jelibon kokusu olarak tarif edebilirim. Hani kırmızı meyveli jelibonlar gibi. Zaten sıktığın an o kırmızı meyveleri cok yogun bir şekilde hissediyorsun. Ben klasik fantasy olanını daha çok seviyorum. Onda beyaz çikolata kokusu çook güzel. Çocuksu gelmiyor bana aslında bilemedim:) aldığım tepkilerde genelde çok güzel oluyor. Ayrıca fiyatına göre çoğu parfüme kalıcılıkta taş çıkarırlar öyle diyim. Fantasy’im bitmişti hatta yakın zamanda ondan alacağım tekrardan.

Back