• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Merhaba,
Yves Saint Laurent Elle Edp 90 Ml Kadın Parfümü kullanıyorum çok pahalı
biticek diye ödüm kopuyor :oops:

Yeni aldığım Kenzo Amour sıktım.
Miss gibi, ancak burnuma hafiften de olsa keskin bir koku geliyor, ne olduğunu henüz tam anlayamadım. Kokuyu duyanlar çok beğendi. Ancak benim sıktığım kokuların duyulması için çok fazla sıkmam gerekiyor, başka türlü kokmuyorlar.

si
Yeni aldığım Kenzo Amour sıktım.
Miss gibi, ancak burnuma hafiften de olsa keskin bir koku geliyor, ne olduğunu henüz tam anlayamadım. Kokuyu duyanlar çok beğendi. Ancak benim sıktığım kokuların duyulması için çok fazla sıkmam gerekiyor, başka türlü kokmuyorlar.
silajı yüksek ürünler seçmeye çalışın.yani koku yaygınlığı,keşif edilmesi yüksek ürünler...

kullandığınız kenzo-amor kalıcılığı oldukça iyidir ama silajı ortalama bir üründür.

eğer amor gibi pudralı ürünler beğeniyorsanız chloe-love'ı deneyin

si

silajı yüksek ürünler seçmeye çalışın.yani koku yaygınlığı,keşif edilmesi yüksek ürünler...

kullandığınız kenzo-amor kalıcılığı oldukça iyidir ama silajı ortalama bir üründür.

Yorumun için teşekkürler. Kenzo Amour bana göre pudralıdan ziyade sütlü vanilyalı hafif tatlı bir koku. Pudra hissi çok az bence. Ve evet silajı çok yüksek değil gerçekten. Bu tarzda olup yüksek silajlı koku tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.
Bu arada Chloe Love biliyorum hatta kullandım, ama hiç sevmediğim bir koku. Beni boğuyor ve çok soğuk bir koku olduğunu düşünüyorum. Böyle beni sarmalayan sıcak bir pudra kokusu değil yani.
Benim bu kokular ile ilgili yorumlarım ve bana hissettirdikleri duygular bu şekilde canım :KK66:.

si

canım silajı yüksek hafif tatlımsı koku önerilerin var mı ? yada sadece çiçek? chloe love gerçekten tam dediğin gibi çok fark edilen bir koku ama bana aşırı pudralı gelmeye başladı. :KK43:

Back