- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.901
Jasmin kullaniyorum kotonnan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silajı yüksek ürünler seçmeye çalışın.yani koku yaygınlığı,keşif edilmesi yüksek ürünler...Yeni aldığım Kenzo Amour sıktım.
Miss gibi, ancak burnuma hafiften de olsa keskin bir koku geliyor, ne olduğunu henüz tam anlayamadım. Kokuyu duyanlar çok beğendi. Ancak benim sıktığım kokuların duyulması için çok fazla sıkmam gerekiyor, başka türlü kokmuyorlar.
Yorumun için teşekkürler. Kenzo Amour bana göre pudralıdan ziyade sütlü vanilyalı hafif tatlı bir koku. Pudra hissi çok az bence. Ve evet silajı çok yüksek değil gerçekten. Bu tarzda olup yüksek silajlı koku tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.si
silajı yüksek ürünler seçmeye çalışın.yani koku yaygınlığı,keşif edilmesi yüksek ürünler...
kullandığınız kenzo-amor kalıcılığı oldukça iyidir ama silajı ortalama bir üründür.
eğer amor gibi pudralı ürünler beğeniyorsanız chloe-love'ı deneyin
canım silajı yüksek hafif tatlımsı koku önerilerin var mı ? yada sadece çiçek? chloe love gerçekten tam dediğin gibi çok fark edilen bir koku ama bana aşırı pudralı gelmeye başladı.si
silajı yüksek ürünler seçmeye çalışın.yani koku yaygınlığı,keşif edilmesi yüksek ürünler...
kullandığınız kenzo-amor kalıcılığı oldukça iyidir ama silajı ortalama bir üründür.
eğer amor gibi pudralı ürünler beğeniyorsanız chloe-love'ı deneyin