- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.201
Chopard Wish Miss gibii ya ben daha önce niye almamışım seni? Tüüü bana tüü Bundan sonra Chance bir sen ikinci bebeğimsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalin gibi kokmuyor mu sence bu parfüm? :)Chopard Wish Miss gibii ya ben daha önce niye almamışım seni? Tüüü bana tüü Bundan sonra Chance bir sen ikinci bebeğimsin
Dalinin hafif şekerli hali gibi ben tam dalin diyemem bunun kokusuna çünkü cidden wish'e haksızlık olur bence ama cok masum kokuyor..Dalin gibi kokmuyor mu sence bu parfüm? :)
Aynen canım tam dalin kokusu değil zaten, dalinin şekerli hali gibi. Hafiften andırıyor. o masumlukta.Dalinin hafif şekerli hali gibi ben tam dalin diyemem bunun kokusuna çünkü cidden wish'e haksızlık olur bence ama cok masum kokuyor..
Daline birebir benzettiğim bir parfüm var benım Armani Mania bide Calzedonia in love diye bir parfüm çıkarmıştı . Bu ikisini birebir dalin şampuan kokusuna benzetiyorum. Ama wish çok daha güzel bence şekerli şekerli böyle tatlı tatlı oh
Canım cidden o kadar güzel mi valla alasım geldi anlattıklarından sonraDalinin hafif şekerli hali gibi ben tam dalin diyemem bunun kokusuna çünkü cidden wish'e haksızlık olur bence ama cok masum kokuyor..
Daline birebir benzettiğim bir parfüm var benım Armani Mania bide Calzedonia in love diye bir parfüm çıkarmıştı . Bu ikisini birebir dalin şampuan kokusuna benzetiyorum. Ama wish çok daha güzel bence şekerli şekerli böyle tatlı tatlı oh
Canım aşırı güzel yaa valla şekerli, parfümleri seviyorsan direk al bencee.. Ben bayıldım cidden bir çok parfümümün pabucunu dama attırdı.Canım cidden o kadar güzel mi valla alasım geldi anlattıklarından sonra
Cidden alasım geldi severim şekerli kokuları sana güveniyorum sanırım alıcam canımCanım aşırı güzel yaa valla şekerli, parfümleri seviyorsan direk al bencee.. Ben bayıldım cidden bir çok parfümümün pabucunu dama attırdı.
Al canım pişman olmazsın gerçekten güzel bi koku..trendyolda 2.parfüme %30 indirim varmış valla stoklasam mı diye düşünmedim değil o dereceeCidden alasım geldi severim şekerli kokuları sana güveniyorum sanırım alıcam canım
Tmm canım en kısa zamanda bakıcamAl canım pişman olmazsın gerçekten güzel bi koku..trendyolda 2.parfüme %30 indirim varmış valla stoklasam mı diye düşünmedim değil o derecee