• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Dalin gibi kokmuyor mu sence bu parfüm? :)
Dalinin hafif şekerli hali gibi ben tam dalin diyemem bunun kokusuna çünkü cidden wish'e haksızlık olur bence:p ama cok masum kokuyor..
Daline birebir benzettiğim bir parfüm var benım Armani Mania bide Calzedonia in love diye bir parfüm çıkarmıştı . Bu ikisini birebir dalin şampuan kokusuna benzetiyorum. Ama wish çok daha güzel bence şekerli şekerli böyle tatlı tatlı oh :KK22:

Dalinin hafif şekerli hali gibi ben tam dalin diyemem bunun kokusuna çünkü cidden wish'e haksızlık olur bence:p ama cok masum kokuyor..
Daline birebir benzettiğim bir parfüm var benım Armani Mania bide Calzedonia in love diye bir parfüm çıkarmıştı . Bu ikisini birebir dalin şampuan kokusuna benzetiyorum. Ama wish çok daha güzel bence şekerli şekerli böyle tatlı tatlı oh :KK22:
Aynen canım tam dalin kokusu değil zaten, dalinin şekerli hali gibi. Hafiften andırıyor. o masumlukta.

Canım cidden o kadar güzel mi valla alasım geldi anlattıklarından sonra

Chloe-love benim canım parfümümmm:)

Eklentiler

• 3607340205699_1_org.jpg
    3607340205699_1_org.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 56
bbw warm vanilla sugar kullandım :)) yumuşacık ve ağır olmayan vanilya kokusu arayanlar bbw mağazasına uğrayıp bi baksınlar bence:)

Back