• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

ysl cinema

bu aralar tek surdugum parfum. alali bir hafta olmadi hunharca somuruyorum :)

kizlar bu parfum uretimden kalkti deniliyor. bilgisi olan varsa ne olur yazsin.

bvlgari omnia amethyste gündüz için

bvlgari jasmin noir gece için kullandım

madame coco vanilyalı vücut spreyini de araya sıkıştırdım

ruh halim çok dengesizdi bugün =s

Merhaba,madame coco'nun önerebileceğiniz vücut spreyi var mı ?
Hafif,ferah kokuları seviyorum,vanilyalısı nasıl ?

Bath&Body Works Vanilla Bean Noel..:KK200::KK200:
Tanrımm didim! Böyle bir vanilya kokusu yook. Müthiş müthiş! Dayanamayıp 2 tane aldım sadece yılbaşı zamanı cıkıyor cünkü..Kurabiye gibi kokan vanilyalı koku arıyorsanız mutlaka deneyin. Lolita lift'in pabucunu dama attırdı.:KK23:
Ayrıca kullandıgımdan beridir 2 kişi parfümün ne diye sordu:KK53:

Oriflame paradise,daha önce aldığım bi parfümdü uzun zamandır kullanmamıştım bugün kullandım böyle çiçekli baharatlı bi koku ve çok kalıcı sabahtan beri burnuma kokusu geliyo çok sevdim

- Janna - - Janna - Bahsettiğin Bath&Body Works Vanilla Bean Noel nerede satılıyor? Ben hiç denk gelmedim.
Ankara'da Ankamall avm de var magazası canım. Birde İstanbulda İstinye Parkta var sanırım. Ama eğer bu 2 şehirde de yaşamıyorsan mağazalardan birini arayıp telefon ile sipariş edebiliyorsun.

Ankara'da Ankamall avm de var magazası canım. Birde İstanbulda İstinye Parkta var sanırım. Ama eğer bu 2 şehirde de yaşamıyorsan mağazalardan birini arayıp telefon ile sipariş edebiliyorsun.
İstanbuldayım canım ama Anadolu yakası. Karşıya geçtiğimde aklımda olsun,kokusuna bakacağım :))

Yılbaşından sonra kalkıyor galiba canım bu seri haberın olsun bu arada:))
Hadi yaa,ya çok beğenirsem ya aşırı sahiplenirsem ve bir daha göremezsem :KK53: En iyisi ben hiç kokusuna bakmayayım da en azından kendimi üzmem :) Şaka bir yana, yılbaşına kadar bakacağım mutlaka canım:KK16: Fiyatı ne kadardı,bir de kaç cc?

Back