bugün GAZZEYE yaron Bize

ben zulmun her türlüsüne karşıyım
evet 11 eylilde insanlar öldü ama gene faturası kime kesildi?
amerikada okuyan kuzenim nice işkenceler gördü orda
müslümanlara karşı inanılmaz bir nefret var içlerinde
kuzenim darp bile dilmişti, eşarbı çekilmişti kafasından düşünün yanii..

Bunun nedenini sorgulamak lazım.
Şuan dünyanın dört bir köşesinde MÜSLÜMANLAR BİRBİRLERİNİ öldürüyor.
Değil ki yahudilere,hristiyanlara karşı birleşsinler.

aynen öyle biz birlik olamassak zaten dahada kötüye gidecek herşey..

Bunun nedenini sorgulamak lazım.
Şuan dünyanın dört bir köşesinde MÜSLÜMANLAR BİRBİRLERİNİ öldürüyor.
Değil ki yahudilere,hristiyanlara karşı birleşsinler.

zaten birleşebilselerdi şimdi müslüman ülkelerinin çoğu ya iç savaş yaşıyor ya da sömürge olmuş halde olmazdı.

valla işin siyasi kısmını prosedürü bilmem...bende bu ürünlerin devlet tarafından boykot edilmesi taraftarıyım....başbakanın gerekli duyarlılığı göstereceğininden eminim....

evet az önce açıklama yapıp bu yaptığınız ayıp dedi.sadece bu.

evet az önce açıklama yapıp bu yaptığınız ayıp dedi.sadece bu.

ben zaten tayip bişey yapsın diye bu konuyu açmadım biz kendimiz bireysel olarak örgütlenelim istedim ama görüyorum ki amacınız kavga çıkarop konuyu kapattırmak

canım ben bir gıda firmasında satın alma yapıyorum ve emin ol cola nın ne o eski havası kaldı ne fiyatı gün geçtikçe ucuzlatıp promosyon yapıyorlar:) sence neden?

Amerika'da bir gıda firmasında çalışmıyorsanız bu dedikleriniz geçersiz. Türk milleti çabuk gaza gelir, alımlar bir süre yavaşlar. Sonra unutulur. Bunlar çok oldu. Önceden de Gazze'de çocuklar öldürüldü. E noldu? Hiçbir şey.

o kadar güzel bir örnek verdiniz ki...şu anda burada birçok insanın da Musevilerle ilgili yaptığı şey tam da bu..tüm yahudiler ölecek zafer müslümanların oalcak diyerek...
amerikada yaşananların faturası nasıl masumlara kesildiyse,bazı arkadaşlar da aynısını museviler içn yapıyor şu anda..

Ben israili desteklemiyorum ama kinayip boykotda etmeyi dusunmuyorum
Bu adamlarin hircinligi birazda hristiyan ve musluman alemininde sucu hitlerin ve engizisyonun yahudilere neler yaptigini biloyoruz bu gun sizler bile burda gelip yahudi dusmanligini loruklemeye calisiyorsunuz allahin onlari kahretmesini istiyorsunuz
Su mubarek gunde kin kusmak beddua etmek yerine kanin durmasi ve baris icin du etmek yerine beddua etmeyi seciyorsunuz gazzede masumlari olduren israilli politikacilardan zerre farkiniz yok
Oldurulen o 3 yahudi gencinede uzulurum gazede oynarken oldurulen o kucuk cocuklarada.Kin nefret kusmak yerine kan durmasi baris icin dua edelim

yalnız benım bu dediğim süreç yaklaşık 1,5 yıldır bu şekilde.bu sadece basit bir örnektir. elbetteki 1 hafta sonra buda unutulur..

Türkiye karşısında durarak ne yapıyor mesela?

ne yapabilir zaten kimsenin yapmadığını yaparak kınadı her gün de dile getiriyor.....insani yardımlar yapılıyor.....eğer sınır olsaydı onlara da kucak açılacaktı.....kimsenin kalkamadığı masadan seneler önce resti çekti kalktı....savaşa bizde mi dahil olalım bu mu çözüm fikriniz....mahalle kavgasından bahsetmiyoruz arkasında amerika gibi büyük bir güç olan israilden bahsediyoruz....
madalyonun diğer yüzü bu ülkede suriyeye kucak açıldı diye hop oturup hop kalkan bi kesim var....yok hastalık getirmişler yok biz doyduk onlar kaldı falan.....
millet olarak dengesizlik var

Ah vah demekle olmuyor,bu ürünleri almamakla ne aç kalıriz ne de teknolojiden mahrum..bir zamanlar italyan mallarını boykot etmiştik şimdi de israil için yapalım,birlikten kuvvet doğar aslında herkes duyarlı olsa bu konuda,çok büyük zarar onlara..

Son düzenleme:

respect

bakın siz galiba benim yazımı okumadınız? ben vekilin sözlerinden sonra ciddi anlamda yok artık dedim
zaten Rabbim bu kavmi lanetlemiş .
nefret etmek yada sevmek o tamamen bana kalmıs
önceki yazılarda da belirttiğim gibi bir sürü yahudi arkadaşım var onlara bişey olsa çok üzülürüm
ha madem bu kadar hitlerin yaptıklarına kinlenmişler o zaman hınçlarını zavallı müslümanlardan çıkartmayacaklar!

Ben din kardeşi olarak falan değil, 'insan' olarak bakıyorum olaya.

Şu boykotu böyle gaza gelinen belli dönemlerde geçici olarak değil de bir ömür sürdürebilsek keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…