- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
İşte biz hala haramla helalle uğraşalım, adamlar üretsin. Hemde en iyisini üretsin. Kusura bakmayın ama bir Orkid ile bir molped'i kıyaslayamazsınız. Bir gün koteks kullanayım dedim, heryerimden pamuk ayıklamak zorunda kaldım, bir Omo'nun bir Ariel'in temizliğini hangi marka veriyor acaba? Seven yada sevmeyen olabilir bilemem ama bir CocaCola ile uyduruk Cola Turka'yı nasıl aynı kefeye koyabilirsiniz. Hadi Microsoft'u boykot edin bakalım, iş yerleri bıraksın bakalım Microsoft ürünleri kullanmayı. var mı Microsoft'a rakip bir marka yerli üretim. Yok, çünkü matbaa bile günah denerek 250 yıl sonra gelmiştir. Global bir dünyada yaşıyoruz, önemli olan piyasanızda her ülkenin malını bulundurmak ama diğer yandan da o malla rekabet edebilecek markalar üretebilmektir. Hala haram mı helal mi tartışması, bizi bulunduğumuz bu noktadan bir adım ileriye taşımaz.
Ayrıca adamlar sana göre en iyiyi üretiyo olabilir ama en iyisi diye bildiğimiz herşey bizim sağlığımıza zararlı olan şeyler bunuda anlamıyorsunuz!!!! Kolanın ne faydası var!!!!
Bingo nun omo dan ne farkı var!!!!
Dove un arko dan ne üstünlüğü var!!!!!!!
Herkes bildiğini okur.....
Allah herkese sorucak yaptıklarını ne iyilik karşılıksız kalcak nede kötülük.
Herkes istediğini alsın kimseye birşey anlatılmıyo