bugün GAZZEYE yaron Bize

iki kolayla çözüme kavuşmaz ama minimize edilir sorular senin iki kola dediğinle 8 adet mermi alınıyor 8 kişi demek bu da coca cola bizzat açıklamasını yaptı kazancının %1 i İsrail donanmasına gidiyor diye...biraz bilinçli hareket edebiliriz ha bende coca cola tüketiyorum mesela bana göre kolanın en iyisi ama içmezsem ölmem diyorum dikkat etmeye çalışıyorum ...bu arada soad grubunu bende çok dinlerdim ta ki köpekler ve türkler konserimize giremez diye pankart açana kadar...kıssadan hisse dikkat edilirse her şey çok daha güzel olur chopsueyciğim....

Son düzenleyen: Moderatör:

valla sizi bilmem ama ben almamaya özen gösteriyorum cok uzun zamandır.
benimde demek istediğim o 1 gün değil sürekli boykot!

Görüşlerinizin bir kısmına katılıyorum
Benimde pek çok yahudi arkadaşım var inanın hepsi nefret ediyor bu savaştan
ama peki ya bir gün o silahlar bize dönünce ne yapacağoz
sonucta bu yazdığım markalar onların en büyük gelir kaynağı

ama öyle demeyin "one minut" demişti ya kahraman oldu...bu boykotu devlet olarak yapalım bakalım,ne diyecekler..para mı öenmli din mi vicdan mı görelim...

farkettigim su ki bu adamdan pek haz etmiyorsunuz...one minute demeyenlerde var..hatta hic birsey demeyenler var..kaldiki mavi marmarayi unutuyorsunuz...Turkiyenin elinden gelen olsa mutlaka yapar...

valla sizi bilmem ama ben almamaya özen gösteriyorum cok uzun zamandır.
benimde demek istediğim o 1 gün değil sürekli boykot!

ben yillardir cola icmem, mc donaldsa gitmem, bilerek bi yahudi urunu almam arkadasim...ama suanda milletin sadece bu konuya odaklanmasina sinir oluyorum o kadar. dedigin gibi duyarliligimiz her daim olmali.

komik olan ne anlamadım?
istediğiniz kadar büyük olun maalesef para konusuyor . bunlar bir olup bütün müslümanları katletmek isteyen pislikler bunu hala anlamadınız mı?
ayrıca YER GÖK DUA bunuda unutmayınız lütfen

ama öyle demeyin "one minut" demişti ya kahraman oldu...bu boykotu devlet olarak yapalım bakalım,ne diyecekler..para mı öenmli din mi vicdan mı görelim...

Yahu Sevgili quarta, sen devlet düzeyinde gerçekten bir boykotun olabileceğine inanıyor musun? Ben inanmıyorum. Amerika bile sessiz kaldı hep. Bu ürünlerin en büyük pazarı Amerika zaten. Kim neyi boykot edecek? Para kaynağı kesilirse asıl o zaman millet birbirine girer, para babaları başta olmak üzere. Bugün almadın, yarın almadın. Çocuk tuturur 'Annneaaa cips!', bir yere gidersin koyarlar önüne pepsiyi. %100 bir boykot asla olamaz.

Son düzenleme:

Asla tartışma olmasını istemiyorum
amaç burda kavga edip öfkemizi kusmak değil birlik olmak ....

farkettigim su ki bu adamdan pek haz etmiyorsunuz...one minute demeyenlerde var..hatta hic birsey demeyenler var..kaldiki mavi marmarayi unutuyorsunuz...Turkiyenin elinden gelen olsa mutlaka yapar...

çok iyi niyetlisin canım..elinden gelen çok şey var da yapmasına izin var mı işte o kısım meçhul..gerçi ışid tarafından katledilen türkmenlere çin tarafından öldürülen uygur türklerine yardım edebildik mi ki? sadece kınıyoruz,oturduğumuz yerden hepsini kınıyoruz ülke olarak..

çocuklar ölüyor biz kınama msjı yolluyoruz diğer müslüman ülkeler de aynı..

Son düzenleme:

Her zaman oldugu gibi kendi kendimize havalara giriyoruz. Israil bizi ciddiye bile almiyor. Isin dogrusu kuru kalabaligız.

iyi ama çocuk bu dediğiniz gibi colanın pepsinin cipsin birsürü alternatifi var:) yani bunların hiç biri bahane diil.
sizin görüşünüze saygı duyarım ve asla boykot edip etmemeniz ne beni ne başkasını ilgilendirir.
görüşleriniz için teşekkürler. umarım o pislikler buraya el atmaya kalkıncada bu tavrınız devam etmez. ÇÜNKÜ ONLAR BEBEK KATİLİ!!!!!!

bencede keske engellese:/ ama emin olun o zamanda bir kesim çıkıp amannnnn banane onlardan özgürlüğüm kısıtlanıyor der. çünkü daha önceki boykot haberlerinde hep bu tarz yorumlar oldu..

söylenilen markaları günde en az 20 kere kullanıyorum tabiki böyle söyleyen insanlar olucaktır.o zaman bu konu kısır döngüye döner.Hükümet engellemezse insanlar kullanmaya devam eder bir süre sonra da -her zaman olduğu gibi- herkes normal hayatına döner.

Alırken barkotuna bakın arkadaşlar Israil mallarının Barkod Numarası 729.
Bilmediğiniz markalarında böyle bulabilşrsiniz

Değişen bir şey olmayacak ki. 3 kişi, 5 kişi, hadi 1 milyon kişi almasın bunları. Hiçbir fark olmayacak. 300 milyon nüfuslu(daha da fazla belki) Amerika bu ürünlerin baş pazarı. Bunlar da asla boykot etmeyecekler ve unutulacak.

Son düzenleme:

ah ah işte beni kahreden de bu...

oyleyimdir huyum kurusun

tum dunya izliyor bunu..olaya karsi duran sadece Turkiye...baska ulkeleri duymuyorum ben nedense...Avrupada yasayanlariniz vardir?? hic duydunuz mu birinin kinadigini birsey yaptigini??? ben duymadim...duyan beri gelsin...Turkiyenin tek basina fazla birsey yapamayacagi kanaatindeyim, bu sekilde hem amerikayi ve diger ulkeleri karsisina almis olacak...yanimizda degiller hic bir zaman ama...Turkiyeyi bir felakete suruklemek olur diger turlusu...

sence ne yapabilir Turkiye??

canım ben bir gıda firmasında satın alma yapıyorum ve emin ol cola nın ne o eski havası kaldı ne fiyatı gün geçtikçe ucuzlatıp promosyon yapıyorlar:) sence neden?

çok fazla siyaset yazmak istemiyorum bdv de ponuçta bu konu ancak siyasi anlamda o oklar bize dönmez diye düşünüyorum,görünen yüzle gürnmeyen arasında ciddi farklar olduğunu düşünüyourm çünkü..
yahudiler tüm dünyaya yayılmış,ticaret ve sanayi konusunda en büyük markaları yaratmışlardır.evet en büyük gelir kaynakları bu ancak bu kadar büyümelerine izin vermeden önce düşünülmesi gerekirdi bence....sahipleri Musevi olsalar da,çeşitli ülkelerde üretim yapıyorlar ve her ülke ile ticari ilişkiler çok fazla.bu sebeple boykot fazla etki etmez diye düşünüyorum..yani bireysel anlamda..örenğin ülkemizde bu markaların üretimleri de mevcut fabrikaları da..iş yapan çok fazla işadamı var..ülkemizi de doğrudan etkileyecktir mutlaka..
ben kesinlikle yapılmasın demiyorum zaten,kendim de dikkat ederim bundan sonra ama sonuçları çok tatmin edici olmaz diye düşünüyorum..yoksa ben de mesela ülker ürünü almıyorum ,kendi çapımda boykotumdur yıllardır..haaa ülker bunu bilir mi kaaale alır mı,karı mı eksilir,tabi ki hayır ama kişisel tatminimdir mesela:)

evet hiç hazetmiyorum hem de,doğru anlamışsınız:)
mavi marmara konusunu unutmuyorum ama sonradan ,oraya katılmış kişilerin söylediklerini de unutmayın..herşey danışıklı dövüş bence,şu anki hükümette..din vicdan sömürüsü yapılıyor ama bana göre dış politikamız berbat durumda ve İsraile gereken cevaplar verilmiyor,sadece ömillet gaza getiriliyor o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…