Bu boykota kesinlikle katılmayacağım. Ayrıca 'Sıra bize gelecek' ifadesi de çok komik. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle bir mi tutuyorsunuz bu işgale uğrayanları? İki tane pepsi almamakla bu iş çözülmez, iki Gazze resmi paylaşmakla, duayla çözülmez. Devletler arası bir olay bu. Siz KK'da yarısı aktif olmayan üyelerle boykota devam edin. Olan masumlara oldu bile.
hayir arkadasim ilgisiz degilim, sadece hep ayni seyleri gormekten biktik...yahu adamlar yillardir katlediyorlar masumlari..arielleri colalari gayette alip alip ictik...simdi birden sadece bu konuya yoneliyor herkes...her zaman bu sekilde olmamiz gerekiyor sadece bugun degil...
nakın bu boykot olayını da biraz anllmasız buluyorum,nedenlerimi açıklayayım ama önce Gazzede yaşananları protesto ettiğimi ve İsraili kesinlikle kınadıüğımı belirtmek isterim..o konudaki düşüncelerimi diğert topikte yazmıştım zaten..
bu yazdığınız şirketler dünya çapında olup,her dinden binlerce çalışanı vardır.
müslümanlar da dahil.bu durumda boykotunuz herkese zarar verecektir belki de günahsız insnaları işinden edecektir.
boykot yapılacaksa bu devlet bazında olmalıdır ki olacağını sanmıyorum,para bazıları için herşeyden üstündür..
Yahudiler için yazdıklarınız ülkemizdeki Musevileri de bağlar. bu durumda ülkemizdeki birçok ş,rketi de boykot etmeniz gerekir.ki ben zaten genelleme yapılarak Yahudiler denmesini de kınıyorum..her din mensubu aynı değildir..
ben tekstil işi yapıyorum ve ülkemizdeki birçok büyük fabrika Musevilerin elindedir.
ama öyle demeyin "one minut" demişti ya kahraman oldu...bu boykotu devlet olarak yapalım bakalım,ne diyecekler..para mı öenmli din mi vicdan mı görelim...
valla sizi bilmem ama ben almamaya özen gösteriyorum cok uzun zamandır.
benimde demek istediğim o 1 gün değil sürekli boykot!
Bu boykota kesinlikle katılmayacağım. Ayrıca 'Sıra bize gelecek' ifadesi de çok komik. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle bir mi tutuyorsunuz bu işgale uğrayanları? İki tane pepsi almamakla bu iş çözülmez, iki Gazze resmi paylaşmakla, duayla çözülmez. Devletler arası bir olay bu. Siz KK'da yarısı aktif olmayan üyelerle boykota devam edin. Olan masumlara oldu bile.
ama öyle demeyin "one minut" demişti ya kahraman oldu...bu boykotu devlet olarak yapalım bakalım,ne diyecekler..para mı öenmli din mi vicdan mı görelim...
güzel paylaşım dikkat edin tartışmaya dönmesin sonra benim konu gibi kapatılır...bu arada çin mallarını da bulsak iyi olacak ..sincandaki zulümede sessiz kalmamalıyız..zulüm gören tüm halklar için dua edelim bugün..
farkettigim su ki bu adamdan pek haz etmiyorsunuz...one minute demeyenlerde var..hatta hic birsey demeyenler var..kaldiki mavi marmarayi unutuyorsunuz...Turkiyenin elinden gelen olsa mutlaka yapar...
farkettigim su ki bu adamdan pek haz etmiyorsunuz...one minute demeyenlerde var..hatta hic birsey demeyenler var..kaldiki mavi marmarayi unutuyorsunuz...Turkiyenin elinden gelen olsa mutlaka yapar...
Yahu Sevgili quarta, sen devlet düzeyinde gerçekten bir boykotun olabileceğine inanıyor musun? Ben inanmıyorum. Amerika bile sessiz kaldı hep. Bu ürünlerin en büyük pazarı Amerika zaten. Kim neyi boykot edecek? Para kaynağı kesilirse asıl o zaman millet birbirine girer, para babaları başta olmak üzere. Bugün almadın, yarın almadın. Çocuk tuturur 'Annneaaa cips!', bir yere gidersin koyarlar önüne pepsiyi. %100 bir boykot asla olamaz.
bencede keske engellese:/ ama emin olun o zamanda bir kesim çıkıp amannnnn banane onlardan özgürlüğüm kısıtlanıyor der. çünkü daha önceki boykot haberlerinde hep bu tarz yorumlar oldu..
Değişen bir şey olmayacak ki. 3 kişi, 5 kişi, hadi 1 milyon kişi almasın bunları. Hiçbir fark olmayacak. 300 milyon nüfuslu(daha da fazla belki) Amerika bu ürünlerin baş pazarı. Bunlar da asla boykot etmeyecekler ve unutulacak.iki kolayla çözüme kavuşmaz ama minimize edilir sorular senin iki kola dediğinle 8 adet mermi alınıyor 8 kişi demek bu da coca cola bizzat açıklamasını yaptı kazancının %1 i İsrail donanmasına gidiyor diye...biraz bilinçli hareket edebiliriz ha bende coca cola tüketiyorum mesela bana göre kolanın en iyisi ama içmezsem ölmem diyorum dikkat etmeye çalışıyorum ...bu arada soad grubunu bende çok dinlerdim ta ki köpekler ve türkler konserimize giremez diye pankart açana kadar...kıssadan hisse dikkat edilirse her şey çok daha güzel olur chopsueyciğim....
çok iyi niyetlisin canım..elinden gelen çok şey var da yapmasına izin var mı işte o kısım meçhul..gerçi ışid tarafından katledilen türkmenlere çin tarafından öldürülen uygur türklerine yardım edebildik mi ki? Sadece kınıyoruz,oturduğumuz yerden hepsini kınıyoruz ülke olarak..
çocuklar ölüyor biz kınama msjı yolluyoruz diğer müslüman ülkeler de aynı..
çok iyi niyetlisin canım..elinden gelen çok şey var da yapmasına izin var mı işte o kısım meçhul..gerçi ışid tarafından katledilen türkmenlerieçin tarafından öldürülen uygur türklerine yardım edebildik mi ki? sadece kınıyoruz,oturduğumuz yeden hepsin kınıyoruz ülke olarak..
değişen bir şey olmayacak ki. 3 kişi, 5 kişi, hadi 1 milyon kişi almasın bunları. Hiçbir fark olmayacak. 300 milyon nüfuslu(daha da fazla belki) amerika bu ürünlerin baş pazarı. Bunlar da asla boykot etmeyecekler ve unutulacak.
çok fazla siyaset yazmak istemiyorum bdv de ponuçta bu konu ancak siyasi anlamda o oklar bize dönmez diye düşünüyorum,görünen yüzle gürnmeyen arasında ciddi farklar olduğunu düşünüyourm çünkü..Görüşlerinizin bir kısmına katılıyorum
Benimde pek çok yahudi arkadaşım var inanın hepsi nefret ediyor bu savaştan
ama peki ya bir gün o silahlar bize dönünce ne yapacağoz
sonucta bu yazdığım markalar onların en büyük gelir kaynağı
evet hiç hazetmiyorum hem de,doğru anlamışsınız:)farkettigim su ki bu adamdan pek haz etmiyorsunuz...one minute demeyenlerde var..hatta hic birsey demeyenler var..kaldiki mavi marmarayi unutuyorsunuz...Turkiyenin elinden gelen olsa mutlaka yapar...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=737278&page=10
arkadaşlar bu konu dün burada açıldı. Konu tekrarı