bugün GAZZEYE yaron Bize

Böyle konular açıyorsunuz da arkadaşlar dine veya siyasete değinmeden konuşulabileceğini sanmıyorsunuz değil mi ?
Bizlerde yorum yapmadan duramıyoruz .

Boykota gelince evime artık koka kola almıyorum uzun zaman önce almayı bırakmıştım zaten .
Bu İsrailin umurunda olur mu olmaz orası başka ama en azından karınca hikayesinde olduğu gibi tarafım ve safım belli.
Vicdanım rahatlasın diyede değil inançlı bir insanım yarın bir gün sorguya çekilirken naptın denildiğinde bu ve bunun gibi yaptığım şeyleri söyleyebilirim belki.
Şuan bu sıkıntılar müslüman kardeşlerimizin başında olduğu için onlara ama yarın bu zülüm kime yapılırsa yapılsın onunda karşısında durmak lazım .
Bu tamamen insanlık değerleri ile ilgili bir durum benim fikrimde
Ayrıca bir doğruyu savunan tek kişi sende olsan onun doğru olduğunu biliyor ve inanıyorsan sonuna kadar arkasında durman lazım bana göre .
Benim şuan yaptığımda bu bir kişiden iki kişiden ne olur demeden elimden geleni yapmaya çalışıyorum .
Keşke bir şeylerin değişeceğine karşın inanç ve ümidimiz olsa belki her şey farklı olurdu.

Türkiye karşısında durarak ne yapıyor mesela?

ne yapabilir zaten kimsenin yapmadığını yaparak kınadı her gün de dile getiriyor.....insani yardımlar yapılıyor.....eğer sınır olsaydı onlara da kucak açılacaktı.....kimsenin kalkamadığı masadan seneler önce resti çekti kalktı....savaşa bizde mi dahil olalım bu mu çözüm fikriniz....mahalle kavgasından bahsetmiyoruz arkasında amerika gibi büyük bir güç olan israilden bahsediyoruz....
madalyonun diğer yüzü bu ülkede suriyeye kucak açıldı diye hop oturup hop kalkan bi kesim var....yok hastalık getirmişler yok biz doyduk onlar kaldı falan.....
millet olarak dengesizlik var

Hayırdır müneccimliğe mi başladın?

Kim sana savaşalım veya buraya alalım veya Suriyeliler....bla bla bla dedi?

Kendinde misin?

Soru sordum cevabını bekliyorum..

Son cümlenide kendine söyledin sanırım :KK14:

ben kendimdeyim de sizin için aynı şeyi düşünmüyorum....bi yazıyı tek seferde anlamıyorsunuz herhalde cevabınızı verdim...hadi bi zahmet bidaha oku:KK36::KK36::KK36::KK36:

Belki birkaç kez okursun anlarsın diye alıntıladım Esra,pek umudum olmasada:KK14::KK14::KK14:

İsraille bugüne kadar konuşarak neyi hallettik ki?
Çok zor değil ya söylediğimi yapmak.
Bakın yapan ülkeler olmuş.

evet bu ülkeler sosyalist ülkeler çünkü..insanın öenmli olduğu ,paradan üstün tutulduğu ülkeler..
başta devletin içnde birçok kişinin bu şirktelerle birebir bağlantıları vardır zaten..ticaret anlamında..
ancak lafta boykot ediyoruz biz..zamanında çuval geçirdiklerinde başımıza ne yapabilmiştik ki...

X