bugün GAZZEYE yaron Bize

konun başında yazılan markalara baktım arada bir aldığım kola hariç hiçbirini kullanmıyormuşum şimdi fark ettim..

ama bu boykot olayı garip bi durumda şu anda.3-5 gün sürre sonra eskiye döner her şey..sürekliliği olmuyor nedense.bir moda akımı gibi gelip geçiyor,duyarlılığımız hep sürse keşke.

İsraile karşı birlik olmaktan ürünlerin boykot edilmesinden konuşuyoruz.Ama biliyoruz ki hepsi sözde kalacak.İsrail ürünü ucuzlasında almayan kaç türk kalır ki.

oyleyimdir huyum kurusun :-)

tum dunya izliyor bunu..olaya karsi duran sadece Turkiye...baska ulkeleri duymuyorum ben nedense...Avrupada yasayanlariniz vardir?? hic duydunuz mu birinin kinadigini birsey yaptigini??? ben duymadim...duyan beri gelsin...Turkiyenin tek basina fazla birsey yapamayacagi kanaatindeyim, bu sekilde hem amerikayi ve diger ulkeleri karsisina almis olacak...yanimizda degiller hic bir zaman ama...Turkiyeyi bir felakete suruklemek olur diger turlusu...

sence ne yapabilir Turkiye??

Türkiye karşısında durarak ne yapıyor mesela?

Eki Görüntüle 1193049

Alırken barkotuna bakın arkadaşlar Israil mallarının Barkod Numarası 729.
Bilmediğiniz markalarında böyle bulabilşrsiniz

Geçen gün bu barkod numarasını ben de gördüm, mesela dove için İsrail markası diyorlardı 729 yazmıyor barkodunda alternatif barkodlar mı var acaba, yoksa markalar da mı sıkıntı var :44:

komik olan ne anlamadım?
istediğiniz kadar büyük olun maalesef para konusuyor . bunlar bir olup bütün müslümanları katletmek isteyen pislikler bunu hala anlamadınız mı?
ayrıca YER GÖK DUA bunuda unutmayınız lütfen
Türkiye'yle bunları bir tutmak komik olan. İşte ben de onu diyorum, para konuştuğu için bu boykotlar bir işe yaramayacak.
Yer gök dua meselesine hiç girmeyeyim, bu bakış açısı benim bakış açımın çok altında.

Son düzenleme:
çok fazla siyaset yazmak istemiyorum bdv de ponuçta bu konu ancak siyasi anlamda o oklar bize dönmez diye düşünüyorum,görünen yüzle gürnmeyen arasında ciddi farklar olduğunu düşünüyourm çünkü..
yahudiler tüm dünyaya yayılmış,ticaret ve sanayi konusunda en büyük markaları yaratmışlardır.evet en büyük gelir kaynakları bu ancak bu kadar büyümelerine izin vermeden önce düşünülmesi gerekirdi bence....sahipleri Musevi olsalar da,çeşitli ülkelerde üretim yapıyorlar ve her ülke ile ticari ilişkiler çok fazla.bu sebeple boykot fazla etki etmez diye düşünüyorum..yani bireysel anlamda..örenğin ülkemizde bu markaların üretimleri de mevcut fabrikaları da..iş yapan çok fazla işadamı var..ülkemizi de doğrudan etkileyecktir mutlaka..
ben kesinlikle yapılmasın demiyorum zaten,kendim de dikkat ederim bundan sonra ama sonuçları çok tatmin edici olmaz diye düşünüyorum..yoksa ben de mesela ülker ürünü almıyorum ,kendi çapımda boykotumdur yıllardır..haaa ülker bunu bilir mi kaaale alır mı,karı mı eksilir,tabi ki hayır ama kişisel tatminimdir mesela:)

ÖYLE DEMEYİN GIDA İŞİNDE BİR VARSINIZ BİR YOKSUNUZ:) bakın danonenin meyveli yoğurdu hakkında bir haber çıktı şimdi raflarda bile çoook çeşidini göremiyorum .patronunum marketi var tarihi geçiyor ve çöp oluyor diye almıyor bile...

oyleyimdir huyum kurusun :-)

tum dunya izliyor bunu..olaya karsi duran sadece Turkiye...baska ulkeleri duymuyorum ben nedense...Avrupada yasayanlariniz vardir?? hic duydunuz mu birinin kinadigini birsey yaptigini??? ben duymadim...duyan beri gelsin...Turkiyenin tek basina fazla birsey yapamayacagi kanaatindeyim, bu sekilde hem amerikayi ve diger ulkeleri karsisina almis olacak...yanimizda degiller hic bir zaman ama...Turkiyeyi bir felakete suruklemek olur diger turlusu...

sence ne yapabilir Turkiye??

en azından yapıyor-muş gibi davranmayabilir..elbette çıkarlarımızı da koruyacağız.ben zaten bütün müslüman ülkelere tepkiliyim..konu siyasete kaçacak o yüzden kapanmasın bari,daha yazmayayım.

ayrıca müslümanlar ölüyor diyenlere çok kızıyorum.İnsanlar ölüyor çocuk kadın genç yaşlı demeden...bunların içinde yahudi çocuklarda var gazzeli çocuklarda.İNSANLIK ölüyor ama biz hala din meshep ülke ayrımı yapıyoruz taraf tutar gibi...

Türkiye'yle bunları bir tutmak komik olan. İşte ben de onu diyorum, para konuştuğu için bu boykotlar bir işe yaramayacak.
Yer gök dua meselesine hiç girmeyeyim, bu bakış açısı benim bakış açımın çok altında.

o zaman diyecek bir şeyim yok
çünkü hayata farkı gözlüklerle bakıyoruz
genede konuya yazdıklarınız için teşekkür ederim

ayrıca müslümanlar ölüyor diyenlere çok kızıyorum.İnsanlar ölüyor çocuk kadın genç yaşlı demeden...bunların içinde yahudi çocuklarda var gazzeli çocuklarda.İNSANLIK ölüyor ama biz hala din meshep ülke ayrımı yapıyoruz taraf tutar gibi...

ama zulme uğrayanlar hep müslümanlar..

Yahu Sevgili quarta, sen devlet düzeyinde gerçekten bir boykotun olabileceğine inanıyor musun? Ben inanmıyorum. Amerika bile sessiz kaldı hep. Bu ürünlerin en büyük pazarı Amerika zaten. Kim neyi boykot edecek? Para kaynağı kesilirse asıl o zaman millet birbirine girer, para babaları başta olmak üzere. Bugün almadın, yarın almadın. Çocuk tuturur 'Annneaaa cips!', bir yere gidersin koyarlar önüne pepsiyi. %100 bir boykot asla olamaz.
ben inanmıyorum zaten,yazdım az önce herşey danışıklı dövüş zaten sadece millet gaza getiriliyor ama tepedekiler,işadamları,siyasetçiler hepsi aynı düzen içinde..

Geçen gün bu barkod numarasını ben de gördüm, mesela dove için İsrail markası diyorlardı 729 yazmıyor barkodunda alternatif barkodlar mı var acaba, yoksa markalar da mı sıkıntı var :44:

bunlar dünya markaları,hepsi israilde üretilmiyor ki..ülkemizde bile farbikaları var ..o şekilde ayrım yapamazsınız..asıl markasına bakmalısın ..mesela Johnson&johnson tonla ürünğ var fakrlı markalarda..

Türkiye karşısında durarak ne yapıyor mesela?

suanda hic birsey ama yapmaya calisti zamaninda...benim olayim Tayyip Erdogan meselesi degil zaten tum dunyanin duyarsizligi...
hic bir ulkenin sesi cikiyor mu duydunuz mu? hersey eski duzenine geri donuyor bir zaman sonra...

arkadaşlar allah rızası için konuyu siyasete dönüştürüp kavga çıkartmayın.
benim amacım ne tayyip ne kılıçtaroğlu...
amacımız zulme sessiz kalmamak!!!!

iyi ama çocuk bu dediğiniz gibi colanın pepsinin cipsin birsürü alternatifi var:) yani bunların hiç biri bahane diil.
sizin görüşünüze saygı duyarım ve asla boykot edip etmemeniz ne beni ne başkasını ilgilendirir.
görüşleriniz için teşekkürler. umarım o pislikler buraya el atmaya kalkıncada bu tavrınız devam etmez. ÇÜNKÜ ONLAR BEBEK KATİLİ!!!!!!
İşte buraya el atmazlar, burası fakir bir Ortadoğu ülkesi değil.

Son düzenleme:
ama zulme uğrayanlar hep müslümanlar..

yapmayın lütfen,Hitler kamplarda onca çocuğu diri diri yakmadı mı?kadın erkek bebek çocuk demeden hepsi tonla işkenceye maruz kalıp öldürülmedi mi?
ya 11 eylülde yüzlerce insan can vermedi mi?
eziyet çeken müslümanlar olduğu kadar çektirenler de var..
o yüzden insna sadece insan..ırk din öenmli değil..
mantığım almaz zaten,din uğruna yapılan eziyeti..din Allahla kul arasındadır,ne yargılayabilrsin,ne de uğruna suç işleyebilrsin..

valla işin siyasi kısmını prosedürü bilmem...bende bu ürünlerin devlet tarafından boykot edilmesi taraftarıyım....başbakanın gerekli duyarlılığı göstereceğininden eminim....

Değişen bir şey olmayacak ki. 3 kişi, 5 kişi, hadi 1 milyon kişi almasın bunları. Hiçbir fark olmayacak. 300 milyon nüfuslu(daha da fazla belki) Amerika bu ürünlerin baş pazarı. Bunlar da asla boykot etmeyecekler ve unutulacak.

canım en azından o tetikte senin benim parmağım bulunmaz din kardeşimizi katletmeyiz Amerika ürün pazarıyla ya da değil her türlü finansmanı sağlıyor zaten israile...Rabbim zulüm görenleri korusun..
Zalimler için yaşasın cehennem

Arkadaşlar hepimiz muhakkak ki İsrail'in kahrolmasını istiyoruz fakat unutmayalım ki kitap ehlinin malları ve onlarla yaptığımız alışveriş bizlere helal kılınmıştır Kur'an'da. Ve Efendimiz de onlardan savaş sırasında silahlar almıştır, alışveriş yapmışlardır. Allah'ın helal kıldığını haram kılmayalım. Nefret ediyoruz diye doğruyu da görmemezlikten gelmemeliyiz.. Sadece dualar edelim, Toplu ve aynı anda Kahhar ismini okuyalım, bol bol dua edelim.. Selametle..

Kudurmuş zalim köpekler,
Gazze'de ölüyor.
Kana susamış bak itler
Mü'min eti yiyorlar......
Gazzeye güneş doğacak,
Kış bitecek yaz olacak,
Gazze, o zalimlere mezar olacak....

X