bugün GAZZEYE yaron Bize

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.254
arkadaslar pek çok kez hepimiz boykot etmişizdir eminim ama arkası gelmemiştir
lütfen artık bu işin arkasını getirelim ve boykotumuzun arkasında duralım
koskoca kk eğer boykotu başlatırsa önünde kimse duramaz
unutmayın o silahlar bir gün elbet bize dönecek...

Boykot edilecek İsrail şirketleri:

•Frito Lay (Lays, Doritos, Cheetos)
•Danone (Hayat su, Evian su, Danette, Danino, Danone yoğurt, Activa)
•Coca-cola (Cappy, Coca Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Turkuaz, Schweppes, Damla su, Doğadan, Sensun)
•Nestle (Maggi, Nesfit, Nestea, Kitkat, Nesquik, Nescafe, CoffeeMate, Crunch, Erikli su)
•Kraft (Jacob’s, Milka, Tang, Patos, Cipso, Trident, Nazar, Toybox, Missbon, Bonibon, Olips, Tofita, Jelibon, Topitop, Falım, First)
•Johnson & Johnson
•Unilever (Becel, Flora, Lipton, Calve, Knorr, Algida, Magnum, Carte d’Or - Axe, Rexona, Signal, Dove, Lux, Omo, Vim, Cif, Domestos)
•Kimberly-Clark (Kleenex, Kotex, Huggies)
•L'oreal (L’oreal, Maybelline, Kerstase, Lancome, Biotherm, Armani, Ralph Lauren, Cacharel, Diesel, Vichy, Helena Rubinstein)
•Estee lauder
•Marks & Spencer
•Starbucks
•McDonald’s
•Motorola
•Nokia
•Siemens
•IBM
•Caterpilar

Ben almasam ne olacak neyi değiştirecek demiyelim unutmayın her şey 1 kişi ile başlar
bu konuyu açmamı tetikleyen en önemli şey israil vekilinin " Filistinli annelerde ölmeliki yeni teröristler yetişmesin" demesi oldu. bu nasıl bir vahşettir gün gelip Adolf Hitlerin şu sözüne katılacağım aklımın ucundan geçmezdi:
"Gün gelecek tüm yahudileri öldürmediğim için bana küfür edeceksiniz".
Ayrıca twitter,instagram ve facebook gibi yerlerde israilliler resmen zaferini kutluyor
bu nasıl bir merhametsizliktir..
Rabbim inşallah en kısa zamanda bunları helak eder.

Rabbimmm kahretsinn onlarıı..

şu mübarek günlerdee.. ellerimizi semaya acıpp yalvarmalıyızz.. onların yerındee bizlerr bziim evletlarımızda olabılirdi.. kiii zatenn o evlatlarda bzıım evladımızz sayılırı o ölen analaarr babalarr masum gunahsızzz evlatlarr hepsı bızım kardesımız abımızzz annemızz evladımızz

kurban oldugumm Rabbımm Sen "OL" dedikten sonraa olmayacak yok..

YA KAHHARRRRRR YA KAHHARRRRRR

aynen öyle
konuya kimse bir şey yazmamış
nedir bu ilgisizlik anlayamadım ben!
ah ah söylenecek çok söz var ama sözle maalesef hiç bir şey olmuyor

aynen öyle

Biraz önce açılmış bir konu vardı. Hararetli tartışmalar yaşandı hatta ama şimdi yok..Kapandı yada başka bir yere taşındı sanırım..:44::44:

aynen öyle

Yanlis dusunuyorsunuz insanlar ilgisiz degil.
Benzer bir konu daha acildi sizden once.
Insanlar oraya dusuncelerini yazdilar.

Yazdiginiz urunlere baktim evde ne kadar cok bilmedigim yahudi urunu varmis
Bir kisi bir kisidir boykota basladim.

tamam hadi biz almayalım bu ürünleri de olmuyor arkadaşım 1 alma 2 alma elbet bir yerden alıyorsun.Buna tek çözüm devletin baştan bu ürünleri ülkemize girişini engellemek ama onu yapıcak adam nerdeeeeee.....

BÖYLE OLMAZ! çünkü hükümet işadamları ellerini çekmeden bireysel boykot cılız kalır HÜKÜMET RESMEN BOYKOT ETMELİ

Biz almazsak zaten baska bir pazar aramak zorunda kalacaklar.
Kendileri pes etmek zorunda kalacaklar.

Arkadaşlar bugün herkes fetih süresini okusun, Gazze'nin zaferi için. Kur'an bilmeyenler türkçesinden okuyabilirler.
Dua edelim kardeşlerimiz için

“Biz bir memleketi helâk etmek istediğimizde, onun refah içinde yaşayan şımarık elebaşlarına (itaati) emrederiz de onlar orada kötülük işlerler. Böylece o memleket hakkındaki hükmümüz gerçekleşir de oranın altını üstüne getiririz” (İsra, 16)

“Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır, diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyruluyor. (Sahih-i Müslim, Kitab-ul Fiten H. 2239).

İşte hiçbir ikazı dinlemeyen, dünyayı takmayan İsrail’in akıbeti bu!

hayir arkadasim ilgisiz degilim, sadece hep ayni seyleri gormekten biktik...yahu adamlar yillardir katlediyorlar masumlari..arielleri colalari gayette alip alip ictik...simdi birden sadece bu konuya yoneliyor herkes...her zaman bu sekilde olmamiz gerekiyor sadece bugun degil...

nakın bu boykot olayını da biraz anllmasız buluyorum,nedenlerimi açıklayayım ama önce Gazzede yaşananları protesto ettiğimi ve İsraili kesinlikle kınadıüğımı belirtmek isterim..o konudaki düşüncelerimi diğert topikte yazmıştım zaten..
bu yazdığınız şirketler dünya çapında olup,her dinden binlerce çalışanı vardır.
müslümanlar da dahil.bu durumda boykotunuz herkese zarar verecektir belki de günahsız insnaları işinden edecektir.
boykot yapılacaksa bu devlet bazında olmalıdır ki olacağını sanmıyorum,para bazıları için herşeyden üstündür..
Yahudiler için yazdıklarınız ülkemizdeki Musevileri de bağlar. bu durumda ülkemizdeki birçok ş,rketi de boykot etmeniz gerekir.ki ben zaten genelleme yapılarak Yahudiler denmesini de kınıyorum..her din mensubu aynı değildir..
ben tekstil işi yapıyorum ve ülkemizdeki birçok büyük fabrika Musevilerin elindedir.

Birde yazmadan edemeyecegim her seyi devletten beklemeyin.
Siz elinizden geleni yapin, denedinizmi sonuc verip vermeyecegini biliyorsunuz ?

Bu boykota kesinlikle katılmayacağım. Ayrıca 'Sıra bize gelecek' ifadesi de çok komik. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle bir mi tutuyorsunuz bu işgale uğrayanları? İki tane pepsi almamakla bu iş çözülmez, iki Gazze resmi paylaşmakla, duayla çözülmez. Devletler arası bir olay bu. Siz KK'da yarısı aktif olmayan üyelerle boykota devam edin. Olan masumlara oldu bile.

güzel paylaşım dikkat edin tartışmaya dönmesin sonra benim konu gibi kapatılır...bu arada çin mallarını da bulsak iyi olacak ..sincandaki zulümede sessiz kalmamalıyız..zulüm gören tüm halklar için dua edelim bugün..

bencede keske engellese:/ ama emin olun o zamanda bir kesim çıkıp amannnnn banane onlardan özgürlüğüm kısıtlanıyor der. çünkü daha önceki boykot haberlerinde hep bu tarz yorumlar oldu..

inşallahhhh kardeşim en kısa sürede ettikleri zulmü bulurlar

ama öyle demeyin "one minut" demişti ya kahraman oldu...bu boykotu devlet olarak yapalım bakalım,ne diyecekler..para mı öenmli din mi vicdan mı görelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…