- 28 Haziran 2017
- 237
- 253
- 103
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
O kadar güzel anlatmışsınızki yaşadıklarımı... Ben de çok kararsızdım, çok gel git yaşadım ama bir günde sanki bana bir güç geldi ve bitirdim.. Çok ağladım çok üzüldüm, hatta daha şuan bile herkese anlatıp benim suçum var mı sizce, bu işin oluru var mıydı, başka türlüsü olur muydu diye yorum alıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama ben de biliyordum, belki şimdi olmasa 3 ay sonra, 1 yıl sonra muhakkak bitecekti ve benim ömrüm tükenecekti.. Alkol çok başka bir şey, insanı tamamen değiştiren, tüm düzeni yıkan bir kabus.. Ayrıldık 2 ay oldu, şuanda da ben döneyim diye ağlıyor yalvarıyor, birilerine yazıyor, işe gitmiyor dükkan batmak üzere, evden çıkmıyor ama yine elinde içki şişesi. Yani insan demez mi 40 yaşında adamım ve sırf şu içki yüzünden evliliğimi, işimi kendimi bitiriyorum, ben ne yapıyorum.. Ama yok pişman bile değil.. Daha öncesinde verilen o bırakırım lafları da yalan ne yazıkki... Siz de çok dikkatli karar verin, o kadar zorki, sizi çok iyi anlıyorum...Benzer sorunlar yaşıyorum 2 aydır ayrıyız. ve şuan boşanmak boşanmamak konusunda kararsızım.
Durumunuz çok üzücü. Ailenize karşı gelip evlenmiş sonra boşanmışsınız. Evliliğini içki için feda etmiş eski eşiniz.. Haksız görmez kendini. 3-4 gün içmek nedir ki. Eve gece yarısından önce gelmemişse ne olmuş... Sizi anlıyorum düzerlir miydi düşüncesi sevgi emek... İnşallah atamanız olur böylece biraz olsun ferahlarsınız
Zaman en güzel İlâç.