Bugün değil ama son birkaç gündür en baştan itibaren işlediğim konuları defterimden tekrar çalışıp hatırladım. Şimdi ilerlemeye geçtim yine. Yeni "reflective verb"ler ezberliyorum. Ezber yapmak biraz sıkıyor ama hergün tekrar ede ede uğraşıyorum işte. Gramer çalışmayı çok seviyorum ama.
yaa bende istiyorumm öğrenmek ama nerden nasıl başlıcam bilmiyorumm .. Bana ingilizce başlangıc için önereceğiniz bir kitap varmıdırr arkadaslarr
Grammer olarak mı eksiksiniz yoksa kelime eksiği falan için mi kitap önerisi istiyorsunuz söylerseniz yardımcı olabilirim :)
ikiside... ilkokulda gördügümleyim valla :) cok az kelime anlamı biliyorum cok az da bir cümleyi anlayabiliyorum..
ikiside... ilkokulda gördügümleyim valla :) cok az kelime anlamı biliyorum cok az da bir cümleyi anlayabiliyorum..
ve tabi ki de asla konuşamıyorumpearlweed
Kızzzz:) willcommen:)Ben de iki tane okuma anlama alistirmasi cözdüm
Nasilsin bebis nasil :) ?Kızzzz:) willcommen:)
İkimiz de iyiyiz, yolunu gözleyip duruyorum ben yavrumun:) sen nasılsın? Senin yavrun nasıl? İşler-güçler Almanya nasıl?Nasilsin bebis nasil :) ?
Masallah size. Az kalmis :) bol bol uyu kitap oku film izle.İkimiz de iyiyiz, yolunu gözleyip duruyorum ben yavrumun:) sen nasılsın? Senin yavrun nasıl? İşler-güçler Almanya nasıl?
bi kaç gündür japonca çalışıyorum..bugün de devam edicem..bir de ingilizce dinleme yapmayı düşünüyorum en azından şuan düşünme aşamasındayım