- 18 Şubat 2010
- 15.832
- 19.766
ayy evet bazen bende açıyorum sonra amaaannn diyorum geri kapatyrmKolay gelsin ben de ingilizce hikaye okudum biraz. Sabah da almanca kitabin kapagini acip kapattim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy evet bazen bende açıyorum sonra amaaannn diyorum geri kapatyrmKolay gelsin ben de ingilizce hikaye okudum biraz. Sabah da almanca kitabin kapagini acip kapattim
ayy evet bazen bende açıyorum sonra amaaannn diyorum geri kapatyrm
Bana daha çok var gibi geliyor uykusuz kalmak,vaktin olmaması hiç gözümde büyümüyor hayırlısıyla gelsin de yavrum. Hareketlerim çok kısıtlandı,çok zoruma gidiyor yaza belki biz de geliriz oraya yavrucuğumla,ısınsın havalarMasallah size. Az kalmis :) bol bol uyu kitap oku film izle. yakinda hayirlisi ile vaktin kalmaz pek. :) cok soguktu buralar. Isindi biraz simdi hava. Iyiz biz de cok sükür. Yazi dört gözle bekliyoruz.
Birileri çalışsın, diğerleri de güdülensin lütfen kaç haftadır ingilizce dinleme ve izlemeden başka bişey yapmadım ama yarın başlıycam ,söz kendimeBu sıralar daha sık çalışıyorum. Ama azar azar çalışıyorum. Present subjunctive tense' i bitirmek üzereyim. :)
teşekkürler. O programı kullanıyorum.Duolingo, belli bir aşamadan sonra çalışmadı. Acaba tüm çalışmaları güçlendirice mi açılacak? Bir kaç program indirdim. Ben açarsam program çalışıyor.. arada kelime öğren diyeni de var da, tam istediğim gibi değil.Akıllı telefonlar için bir sürü uygulama var, mesela Duolingo. Daha da çook var. Bunların bazılarında her güne yeni bir kelime diye hatırlatmalar oluyor. Hangi uygulamada var tam olarak bilemiyorum ama app araştırabilirsiniz bu şekilde. Bir de o app için bildirilerinizi açık tutarsanız sık sık yeni kelime bildirisi gönderen uygulama bulursunuz diye düşünüyorum.
teşekkürler. Orada da her şey ingilizce.otomatik mi bilmiyorum ama quizlet var..tavsiye ederim
ingilizce olması senin için daha iyi ama sen bilirsin..bir de quizlet'te flashcard olayı da var yani bence anlaşılmıycak bişey yok.ben seviyorum orayı.teşekkürler. Orada da her şey ingilizce.
Hafıza kartlarıyla kelime öğreten programlara denk geldim. Bizim uşaklar hep paralı yapmışlar. Deneme yanılma yoluyla program bakacağim.