Demek ki senin ingilizce daha ileri seviye. Tam okuğumu anlamıyorum bazen.ingilizce olması senin için daha iyi ama sen bilirsin..bir de quizlet'te flashcard olayı da var yani bence anlaşılmıycak bişey yok.ben seviyorum orayı.
Öyle bir program kullanmıyorum. Genelde kitaplardan okuyorum, çünkü benim sorunum dil bilgisiyle ilgili :) Internette kullandığım bir kaç sayfaları var, onları size söyleyim belki de sizin için de faydalı olur
Çok teşekkür ederim.Öyle bir program kullanmıyorum. Genelde kitaplardan okuyorum, çünkü benim sorunum dil bilgisiyle ilgili :) Internette kullandığım bir kaç sayfaları var, onları size söyleyim belki de sizin için de faydalı olur
http://www.perfect-english-grammar.com/past-simple-past-continuous-exercise-1.html
http://www.ef.com/english-resources/
Rica ederim :) bir de aklima su geldi youtubeden begendiginiz sarkilari altiyazili olarak ya da sarki sozu yazmis olan dinleyin.Çok teşekkür ederim.
Ben aylaaardır çalışmıyorum.En son şubatta yazmışım buraya. Hey gidi günlerhımbıl hımbıl yavrumun dünyaya gelmesini bekliyordum. Şimdi de diş sancısı sebebiyle başını bekliyorum
Ben Almanya'ya geldim. Arapça'yı maalesef bırakmak zorunda kaldım
İngilizce gün içinde karşılaşınca bakınıyorum ama özel bir çalışma çabam yok. Almanca bol bol dinleme yapmaya çalışıyorum ve halaaa duolingo. Burdan devam edicem çalışmalarımı takip etmeye..sevde_ sen nerlerdesin? Napıyorsun dil olayını?
Merhabaa!Hooop:) ben geldim tekrar..baktım 34 beden olamıyorum, başka bişey olayım dedim:d
Almanca’da A1 düzeyi hikayeleri anlayabilmeye başladım diye sevdindirik vaziyetteyim şu an. Hergün dinleme yapmaya çalışıyorum en azından, yeni kelime ve örnek cümlesini yazıp duruyorum. Dışarda çok nadir de olsa konuşmaya çalışıyorum falan...
sevde_ nabersin? Sana da bi ses vereyim:)
Ne güzelMerhabaa!
Benden de güzel haberler var. Tekrar başladım ispanyolca çalışmalarıma. Ama çok uzun bir ara verdiğim için çalışma kitabımın en başından başladım, ki 15 ünitelik kitabın 14. ünitesindeydim düşünün, o kadar ilerlettkten sonra bırakmışım. Neyse, hızlı hızlı bir tekrar yapıyorum unuttuklarımı hatırlamak için. İnşallah bıraktığım yere çabucak gelip, yeni konulara geçmek istiyorum. Bu arada tekrar ispanyolca dizi vs arayışındayım. Motivasyonumun yine gelmesine mutluyum.
Merhaba canım, bence öğrenci falan deme, kıza bir şans ver. :) Hem 20 gün ne ki, bakar bakmaz hatırlarsın. Ben aylardır tatildeyim ona bakarsan, hahasevde_ nasılsın nasıl gidiyor?
ben A2 kitabımı bitirmiş ve su gibi A2 düzeyinde hikayeler okurken araya 20 günlük bi tatil girdi ve şimdi resmen kendimi Fransız gibi hissediyorumsil baştan resmen
ben yarın özel derse başlıycam ama bi üniv.öğrencisinden alıcam dersi, kızın pek tecrübesi de yok..napsam, nasıl şekillendirsem diye düşünüyorum..bi önerin olur mu acaba
Merhaba sevde ben başladım derse bugün..gramer anlatımında biraz eksik kaldı ama gayet iyiydiMerhaba canım, bence öğrenci falan deme, kıza bir şans ver. :) Hem 20 gün ne ki, bakar bakmaz hatırlarsın. Ben aylardır tatildeyim ona bakarsan, hahageçen ay biraz baktım hatırlamak için, o da orda kaldı, devamı gelmedi. Off. Hala ilgi duyuyorum İspanyolca'ya, hala seviyorum ama çalışasım gelmiyor. Bir de iş için aylardır tatil mekanları gibi şehirlerde çalışıyorum, gezinmekten evde oturup ders çalışmaya isteğim olmuyor. :)
İşte ilk zamanlar ben de böyle çalışırdım. Sonra bir duruldum, pir duruldum. Kolay gelsin sana da :)Almancadan umudu kesince ispanyolca merakımı gidermeye bugün başlamış bulunmaktayım; 13.01.2018
İnci Kut'un ispanyolca grammer kitabından ilk üniteyi bitirdim, kelimeleri cümle icinde kullanarak kelime defterime yazdım :) cortina spanish kitabimdan da ilk dersi bitirdim. Fena gitmiyorum sanırım :))
İşte ilk zamanlar ben de böyle çalışırdım. Sonra bir duruldum, pir duruldum. Kolay gelsin sana da :)
ne güzel:)Merhaba kızlar,
Aslında bu başlıkları incelemiştim ama aktif olarak yazılmadığını düşünerek yazmamıştım, hatta gidip bir derdim var kısmına konu bile açtım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yardimci-olabilir-misiniz-ingilizce.1057193/
Ama baktım ki az çok yazılıyor konuyu takibe aldım bende günlük olarak yazacağım yaptıklarımı ve amacım İngilizce öğrenmek ile ilgili motivasyonumu kaybetmemek.
Şuan reading olarak level 2 hikaye kitapları okuyorum, dün akşam mini bir hikaye okudum ve bu sefer hiç sözlüğe bakmadım ve bu beni çok ama çok mutlu etti. Bu hafta her akşam mini bir hikaye okuyacağım ve bu hikayelerin listening kısımlarını günde iki defa dinleyeceğim.