Bugün benim doğum günüm .

cılkı çıkmış bu ilişkinin. 1 yıllık evliyim öncesinde 4 yıllık sevgilimdi , daha böyle bir kelimeyi bırak bana öteye git bile demedi.
çok ayıp

sakın 1 adım daha ileriye götürmeye kalkma.
yok sana çok kzıdım ağzımdan falan derse sakın affetme o zaman her sinirlendiğinde biraz daha ileriye gider.
onurlu ve gururlu ol affetme. çünkü kocan bile değil affetme.
insan son noktaya bile gelse bunu söylemez , demek ki o zat-ı öküz ayrılmak için bu yolu seçmiş.
inan ayrılınca 1 aya kalmaz kuş gibi hafifleyeceksiz. seni yemiş bitirmiş bu

6 yıldır görüştüğü sevgilisne insan nasıl bunları der

sana söylemediği bir derdi sorunumu var acaba :26:

hiçbir gerekçe bu kızcağıza söylediği şeyleri hafifletmez...ama yazmışsın direk aklıma gelmişti..

haa yarın bi gün barışmak isteyip benim işte sıkıntılarım vardı falan filan palavrası atıp kötü sözlerini ona bağlayıp dönmekte isteyebilir.. bu da bir odun taktiği

tabiki öyle ama duurup dururken böyle yapması da tuhaf mutlaka bişey olmuştur dediğiniz sıkıntılarının faturasını ceyline çıkarmış olabilir

çok üzücü ttabi 6 yılı silmek öyle kolay olmaz bir süre sessiz kal bence canm arama sorma cevap verme

Tesekkur ederim yorumlariniz için .
Bilmiyorum baskasini mi buldu ablasinin o dediği kizla mi nisanlanavak bilmiyorum.
Çok zoruna gitti boyle demesi.
Çok canim yaniyor

Tesekkur ederim yorumlariniz için .
Bilmiyorum baskasini mi buldu ablasinin o dediği kizla mi nisanlanavak bilmiyorum.
Çok zoruna gitti boyle demesi.
Çok canim yaniyor

hemenn en kötüsünü düşünme canım mutlaka bu saçmalığın bir sebebi vardır sakin olmaya çalış onun yaptığını yapıp seviyeni alçatma

anlattıklarınıza gore 6yılın son 2yılı zaten bu adama sabretmekle geciyor...
hicbir sey sizden daha degerli degil!
daha bunun evliligi, cocugu, kv kp.... adamdaki degisimleri dusunmek bile istemiyorum.
artık iyice agırlıgınızı koyacaksınız ve o sizin kararlıgınızı gormeli.
geri gelir ve sonra duzelirse ne ala.
gelmezse de 6yıl ile sınırlı kalmaz, omrunuzun ziyan olmasını engellemis olursunuz.

Geçmiş olsun canım boşver..
Bu laftan sonra sakın geri dönme..
Bana bırak en küçük küfürü bile söylemedi..
Yahu olurda bu kadar da olmaz ya !
Saygısız herif!

Ben kimseyi de uzmedim ki.
Niye geliyor bunlar basima bilmiyorum.

ceylin geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
çok üzüldüm sevgilinin yaptıklarına
biraz şımarmış kendisi
bence kendi haline bırak, hiç üzerine düşme
bakalım kendiyle kalsın bi öküzlüklerini düşünsün
en son küfürlü konuşması çok kötü olmuş...

Tesekkur ederim.
Bilmiyorum ben mi aptalim o mu öküz .
6 yilda 2 kere ayrildik o da son 1 ay içinde...
Benim suçum yok bunu biliyorum ama kolay değil.
Yasayan anlar sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…