Bugün benim doğum günüm .

Dogum gunn kutlu olsun.hayat guzel yuzunu gostersin hep sana.
Bugun bu vurdumduymazligi ileride sekil degistirerek seni daha cok uzecek boyutlara gelebilir kanimca.arti ve eksilerini gozden gecirme vakti sanirim.

bir saniye bir saniye.. adamın umursamaz tavrından sorumsuzluğundan ve fütursuzluğundan sen niye utanasın ceylin Ne münasebet? sen onun için 6 yıllık diye düşünmemiş monotona bağlamamış her özel günü pas geçmeden layıkıyla yaşamaya çalışmışsın kendince.. ellerine fikrine düşüncene özverine sağlık

ayıp senin değil unuttuğunu düşündüğün beyzadenindir(!)
sıkma canını lütfen.. erkekler bu konular da zayıflar ama bir bayanı.. ki bu evleneceğin insansa şayet.. bu derece aciz hissettirmek kimin hakkıdır yahu? boşver şekercim sen güzelce geçir arkadaşlarınla bugünü.. seninki kutlamaya kalkarsa da tepele bir güzel

Bunu düşünüyorum bende .
Utansın istiyorum.
Anlasın yaptığı öküzlükleri .
Aklımda olan bu aslında kaç gündür .
Halleri tavırları öyle değişti ki .

Akşama kadar bekle, sonra konuş gitsin bence
Artık bi çeki düzen vermenin zamanı gelmiş
Oldu oldu, olmadı kendi kaybeder.

Senin kadar seviyorsa silkinip kendine gelir zaten
Ama yok ben bencilim, işine gelirse modundaysa zaten bazı şeyleri göze almıştır

İyiki doğdun canım mutlu seneler dicem ama bu adamla çok zor valla öküz diyerek az demişsin sen böle bir adamı neden çekiyorsun peki :26:

Sizin de geçmiş doğum gününüz kutlu olsun .
Aslında kimsenin kutlamamasını pek umursamıyorum benim umrusadığım sevgilimin kutlamaması .
İyi ki var arkadaşlarım .

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
Adım gibi eminim diyorum ya kutlamayacak o .
Diğer doğum günlerimde planı 2 hafta önceden yapardı .
Öyle bir umut yok içimde .
gözünü aç etrafına bakın.yeni flört bul.başka erkek mi yokk bu öküzden başka bee hatun
Elbet vardır .
Ama ne yapsam bilemedim pişman olsun istiyorum sadece .

evde oturup ondan bi haber bekleyeceğine çık arkadaşlarınla eğlen üzme kendini

Teşekkür ederim, öyle yapacağım .

Sizin de geçmiş doğum gününüz kutlu olsun .
Aslında kimsenin kutlamamasını pek umursamıyorum benim umrusadığım sevgilimin kutlamaması .
İyi ki var arkadaşlarım ..

sen aksama kadar beklede bi
ve evet arkadasların ıyıkı varlar...
saol senınde dogum gunun kutlu mutlu dolu dolu olsun.
sevgılın senı sasırtsın ınsallah dıcemde hangısı hayırlıysa o olsun ..

Dogum gunn kutlu olsun.hayat guzel yuzunu gostersin hep sana.
Bugun bu vurdumduymazligi ileride sekil degistirerek seni daha cok uzecek boyutlara gelebilir kanimca.arti ve eksilerini gozden gecirme vakti sanirim.
Artısı yok bu işin artık .
Hiçbir artısını görmüyorum ben şu son 1 yıldır .
Biri yontsun şu odunları
Doğum günün kutlu olsun, her daim mutlu ol..
Teşekkür ederim :)

ayrıca da mutlu mutlu senelere iyi ki doğmuşsun
Çook çok teşekkür ederim .
Kendimi suçlu hiddettim en çokta .
Benim ona yapmadığım sürpriz yoktur .
Ama o ?
Çantada keklik misali görüyor beni ..

Bence de .
Pişman olacak, hem de çok .
Çünkü şuna eminim ki kimse çekmez onu .
İyiki doğdun canım mutlu seneler dicem ama bu adamla çok zor valla öküz diyerek az demişsin sen böle bir adamı neden çekiyorsun peki :26:
Ah bilsem .
Azıcık cesaretim olsa da bitirsem .
Bunu istiyorum artık .

Yeni yaşın da yeni yılında kutlu olsun

Hiç dert etme çık arkadaşlarınla gez toz, gönlünce kutla

Normalde özel günler için büyük kutlamalar benim de pek hoşuma gitmez, ama hatırlandığını bilmek ister insan. Bugün daha bitmedi dur bakalım neler olacak. Hatırlamazsa sende onu hatırlama bir süre, belki de yeni yaşınla yeni şeylere gebedir hayatın, üzme kendini her işte bir hayır var

İnşallah, çok teşekkür ederim .
Hatırlamayacak, biliyorum bunu ve buda son damla olacak .
Ondan korkuyorum en çok .

Adım gibi eminim diyorum ya kutlamayacak o .
Diğer doğum günlerimde planı 2 hafta önceden yapardı .
Öyle bir umut yok içimde .

Canım bak kendin diyorsun planlar yapardı diye demekki yine bir planı var yaşadıklarınızı siz bilirsiniz tabikide ne olacagınıda ama bence kutlayacak ayrıca bütün seneler kutladıysa ve bu sene sadece unuttuysa işlerin yogunlugu ya da bir sıkıntısı vardır diyede düşünebilirsiniz belki dalgınlıktır erkekler bazen bayanlar gibi ince düşünemiyor bizim gibi özel günleri çok çok önemsemeyebilirler kırıldıgını belli edersin inşallah anlar erkek arkadaşında nedense etkiledi bu konu beni çıkamıyorum sayfadan üzülmeni istemiyorum zordur anlıyorum seni ondan sanırım

Keşke öyle olsa .
Umarım anlamışsınızdır beni .
Amacım doğum günüm falan değil bitmesin istiyorum .
Çünkü seviyorum hala .
O umursamasa da gerçekten çok seviyorum ama artık bunu da hatırlamazsa biter .
Ger dönüşü olmayacak şekilde biter .

o zaman sana gerçekten deger verecek birini bul ve hayatına devam et.pişmalık dediğin böyle olur aksi takdirde pişman felan olmaz

Başka biri kavramı o kadar uzak ki bana .
Çok uzak .
Benim ilk sevgilimdi .
Lisedeyken tanıştık .
Sonra da 6 yıl boyunca başka kimseye bakmadım .
Belki de bundan bu kadar rahat bilmiyorum .

Kuzuuuuum öküz bunlar öküz hatta odun :) benimkide aynı böyle ona bazen şömineli ev alalılım hiç masrafa girmeyiz diorum oda safım niye dio eeee diorum oduna para vermeyiz senden ala odun mu var bizimde iki hafta önce yıldönümümüzdü ben taaa bi ay öncesinden bi butik otelde yer ayırttım herseyi hazırladım falan neyse o gün geldi bunu sabah aradım uyandırdım çıktı geldi bni aldı gidioruz aklıma geldi birden bna hediye ne aldın askım dedim demezmi bişi alamadım ki dedim niye almadın işte yola cıkcagmız gün hediye bakmaya cıkcakmıştaaaaa bn erken uyandırmışımdaaaaaa oda hemen bni almaya gelmişteeeeee ki odaya giriş saati 2 ydi biz akşam altıda ordaydık düşünün yani erkende uyandırmadım yol iki saat sürüo sadece :)))) şimdi ben napim bu adamı :) bnmkide hep unutur o yüzden bn hep bi ikş hafta önceden hatrlatırım :) hatta gecen yıl 21 aralıkta kıyamet kopcak diolardı o sıra 16 aralıktaki kendi yıldönümümüzü unutmuştuk :) 22 aralıkta kıyamet kopmayınca aklımıza gelmişti :) takılmamak lazım böyle şeylere agzınızın tadı bozulmadıktan sonra gerisi boş :))))

Çok iyi anladım bence bitmeyebilir diger yaşananları bilmiyorum bakın bunun altını çizerim bu son damla patlama noktası olabilir sizde tabiki ama sadece bu olaya bakarak 6 yıllık ilişkiyi bitirmek kolay degildir ve insanlık hali unutulabilir sıkıntılı döneme denk gelebilir kesin ve kati olmamak gerek bu konularda benim tavsiyem karşınıza alıp durumu anlatmanız unuttuysa kırıldıgınızı belirtemiz onun dışında bir konu varsada çözüme çalışılmalı eger hiçbir sonuç alınmıyorsa ayrılık düşünülmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…