- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bunu düşünüyorum bende .
Utansın istiyorum.
Anlasın yaptığı öküzlükleri .
Aklımda olan bu aslında kaç gündür .
Halleri tavırları öyle değişti ki .
Sizin de geçmiş doğum gününüz kutlu olsun .kımsenın n umruda olmadıgımı anladım deyıpde gerı kızlar beraber kutlayalım dedı dıyorsun
umurlarındasın ıste
?
çelişikk cumleler bunlar..
Kendını bunalıma sokuyorsun boşa
benm dogum gunumu sadece 1 arkadasım kutladıııııııııı... Cok deıl 3 gun mu ne oldu
sen yıne ıyısın tadını cıkar
abartma
erkekler dogum gunlerıne snn kadar onem vermez abartma
tabıkı cok cok cok agır bı durum
ama ayrılıga suruklemeye yettmez..
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)Dogum gününüz kutlu olsun.Sevdiklerinizle nice huzurlu mutlu yıllara inşallahErkek arkadaşınız için bence biraz daha bekleyin kendinizi üzmeyin şimdiden bence okuyunca hissettigim süpriz gelecegi insan 6 senelik ilişkisinde kız arkadaşının dogum gününü unutmaz unutması zor sürekli karşısına çıkan birşey yani bu 6 senede bence akşam birşeyler yaapacak gelip yazıcaksınız inanıyorum benimde 1-2 dogum günüm böyle unuttu sanıp akşam süprizli olmuştur bende yapmıştım 1 kere hatta erkek arkadaşıma kendimden bilirim bu süprizleri bugün sizin gününüz yılında son günü mutluluk sizinle olsun
Elbet vardır .gözünü aç etrafına bakın.yeni flört bul.başka erkek mi yokk bu öküzden başkabee hatun
Teşekkür ederim, öyle yapacağım .evde oturup ondan bi haber bekleyeceğine çık arkadaşlarınla eğlen üzme kendini
Sizin de geçmiş doğum gününüz kutlu olsun .
Aslında kimsenin kutlamamasını pek umursamıyorum benim umrusadığım sevgilimin kutlamaması .
İyi ki var arkadaşlarım ..
Artısı yok bu işin artık .Dogum gunn kutlu olsun.hayat guzel yuzunu gostersin hep sana.
Bugun bu vurdumduymazligi ileride sekil degistirerek seni daha cok uzecek boyutlara gelebilir kanimca.arti ve eksilerini gozden gecirme vakti sanirim.
Teşekkür ederim :)Biri yontsun şu odunları
Doğum günün kutlu olsun, her daim mutlu ol..
bir saniye bir saniye.. adamın umursamaz tavrından sorumsuzluğundan ve fütursuzluğundan sen niye utanasın ceylin Ne münasebet? sen onun için 6 yıllık diye düşünmemiş monotona bağlamamış her özel günü pas geçmeden layıkıyla yaşamaya çalışmışsın kendince.. ellerine fikrine düşüncene özverine sağlık
ayıp senin değil unuttuğunu düşündüğün beyzadenindir(!)
sıkma canını lütfen.. erkekler bu konular da zayıflar ama bir bayanı.. ki bu evleneceğin insansa şayet.. bu derece aciz hissettirmek kimin hakkıdır yahu? boşver şekercim sen güzelce geçir arkadaşlarınla bugünü.. seninki kutlamaya kalkarsa da tepele bir güzel
Çook çok teşekkür ederim .ayrıca da mutlu mutlu senelere iyi ki doğmuşsun
Bence de .Akşama kadar bekle, sonra konuş gitsin bence
Artık bi çeki düzen vermenin zamanı gelmiş
Oldu oldu, olmadı kendi kaybeder.
Senin kadar seviyorsa silkinip kendine gelir zaten
Ama yok ben bencilim, işine gelirse modundaysa zaten bazı şeyleri göze almıştır
Ah bilsem .İyiki doğdun canım mutlu seneler dicem ama bu adamla çok zor valla öküz diyerek az demişsin sen böle bir adamı neden çekiyorsun peki :26:
sen aksama kadar beklede bi
ve evet arkadasların ıyıkı varlar...
saol senınde dogum gunun kutlu mutlu dolu dolu olsun.
sevgılın senı sasırtsın ınsallah dıcemde hangısı hayırlıysa o olsun ..
Yeni yaşın da yeni yılında kutlu olsun
Hiç dert etme çık arkadaşlarınla gez toz, gönlünce kutla
Normalde özel günler için büyük kutlamalar benim de pek hoşuma gitmez, ama hatırlandığını bilmek ister insan. Bugün daha bitmedi dur bakalım neler olacak. Hatırlamazsa sende onu hatırlama bir süre, belki de yeni yaşınla yeni şeylere gebedir hayatın, üzme kendini her işte bir hayır var
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
Adım gibi eminim diyorum ya kutlamayacak o .
Diğer doğum günlerimde planı 2 hafta önceden yapardı .
Öyle bir umut yok içimde .
Elbet vardır .
Ama ne yapsam bilemedim pişman olsun istiyorum sadece .
Canım bak kendin diyorsun planlar yapardı diye demekki yine bir planı var yaşadıklarınızı siz bilirsiniz tabikide ne olacagınıda ama bence kutlayacak ayrıca bütün seneler kutladıysa ve bu sene sadece unuttuysa işlerin yogunlugu ya da bir sıkıntısı vardır diyede düşünebilirsiniz belki dalgınlıktır erkekler bazen bayanlar gibi ince düşünemiyor bizim gibi özel günleri çok çok önemsemeyebilirler kırıldıgını belli edersin inşallah anlar erkek arkadaşında nedense etkiledi bu konu beni çıkamıyorum sayfadan üzülmeni istemiyorum zordur anlıyorum seni ondan sanırım
o zaman sana gerçekten deger verecek birini bul ve hayatına devam et.pişmalık dediğin böyle olur aksi takdirde pişman felan olmaz
dogum günün kutlu olsun ama daha gün bitmedi belki süpriz yapar balık bahane olabilir
Keşke öyle olsa .
Umarım anlamışsınızdır beni .
Amacım doğum günüm falan değil bitmesin istiyorum .
Çünkü seviyorum hala .
O umursamasa da gerçekten çok seviyorum ama artık bunu da hatırlamazsa biter .
Ger dönüşü olmayacak şekilde biter .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?