- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Tesekkur ederim.
Bilmiyorum ben mi aptalim o mu öküz .
6 yilda 2 kere ayrildik o da son 1 ay içinde...
Benim suçum yok bunu biliyorum ama kolay değil.
Yasayan anlar sadece..
Canım seni tanıdığımdan beri bu adamla mutsuzsun
Öyle just.
Ama diyordum yokluğu kadar kotu olmaz diye .
Sİrf insan sabrettim .
Bekle pcye gecip mesaj atcam kuzum sana
Tesekkur ederim.
Bilmiyorum ben mi aptalim o mu öküz .
6 yilda 2 kere ayrildik o da son 1 ay içinde...
Benim suçum yok bunu biliyorum ama kolay değil.
Yasayan anlar sadece..
İnşallah. Çok tesekkur ederim . ya gerçekten duzelsin yada daha barismak nasip olmasin.bu modelin bir değişiği bende vardı, 3 yıl beraberdik, hatta nişanlandık bile, ayrıldıktan sonra bana verdigi hediyeleri toparlayım da sorayım ona dedim geri istiyo mu istemiyo mu die, bi baktım bana aldıgı alyansım dışında hiç bişey yokk, annesinin ablasının hediyeleri var ama o düşünüp de şunu sevgilime alayım die tek birşey almamış, ayrıldıktan sonra jetonum düştü. hatta ayrılan da oydu, belki küfür etmedi ama o kadar zamanın üzerine beni sevmedigini söyledi, inan bana küfürden beter bişeydi
demem odur ki ceylinim, aklı başında bir insansın demek ki, aman bi doğum günü ne olacak yeter ki yanımda olsun dememişsin, tavrını ortaya koymuşsun o da gerçek yüzünü göstermiş. şimdi senin ciddi oldugunu anlamamış olabilir, hatta hastayım ben bide üstüme geliyo die sinirlenip daha da üstüne gelecek de olabilir, kararlıysan eğer bu kararı gördükçe jetonu düşecek ve pişman olacaktır, erkeklerin jeton geç düşüyor malumcanın acıyordur mutlaka, ama kendini oyala, düşünmeye fırsat bırakma o kadar oyala, bi süre sonra geçeçcek, emin ol geçecek. hatta onun yaptıgı bütün öküzlükleri unututp, aman güzel şeyler yaşadım boşver diyeceksin ve hayatına onsuz çok daha güzel geçeceksin emin ol sadece sabret güzelim, söz sana sabredince geçecek
Genel olarak.Hep böyle miydi ki
Zaten o 6 yıla acıyorya insan, hani diyosun bu adam için mi 6 yılımı feda etmişim..
Üzülme, en azından gerçek yüzünü gördün
Genel olarak.
Biz herseyimizi uçlarda yasadik.
Askimizi da kavgamizi da.
Ya çok mutluyduk ya çok üzgün.
Mutluluktan ucuyorfum aksam bir kavga oluyordu sadirirdin gorsen..
İnşallah bu yüzü gerçek değildir.
Ne biliyim .
1 sene önce ki adam gelse şimdi keşke
canım girişin dolu silermisin roman yazdım boşa gitmesinBekliyorumm......,..,
senin heriften kötüleri var abla misal benim exTahmin edebiliyorum biz de eşimle öyleyiz ama ben eşimi adam ettiysem herkes eder sanırım biz de çok kötü şeyler yaşamıştık
Tahmin edebiliyorum biz de eşimle öyleyiz ama ben eşimi adam ettiysem herkes eder sanırım biz de çok kötü şeyler yaşamıştık
canım girişin dolu silermisin roman yazdım boşa gitmesin
Genel olarak.
Biz herseyimizi uçlarda yasadik.
Askimizi da kavgamizi da.
Ya çok mutluyduk ya çok üzgün.
Mutluluktan ucuyorfum aksam bir kavga oluyordu sadirirdin gorsen..
İnşallah bu yüzü gerçek değildir.
Ne biliyim .
1 sene önce ki adam gelse şimdi keşke
Sence bu hangi yüzü ki, senin özel gününde sana bunları yaşatıyorsa daha ne hayır gelirki bundan..
Kiii senin çok büyük bir beklentinde yokru, sadece güzel bi söz ile doğum gününü kutlamasıydı istediğin şey..
Bunu bile çok gördü sana..
Bence seni ararsa açma..
Bende öyle sandim .
Uyuşturucu kullanmaya birakti alkolü birakti tovbe etti .
Gece gezmeletini birakti.
Tamam dedim beni sevmese yapmaz .
En yakin arkadasin zarar verir dedim konusmayi kesti bende bunlari gördükçe kendimi kandirdim..
senin heriften kötüleri var abla misal benim ex
Eğer bu kadar kötü olduğunu iddia ediyorsan doğum gününden fazlası olmalı değil mi problemler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?