- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Düzgün, kibarca doğru yola sevk edici yazdım, kendimce iyilik ettim ama korkuyla geri adım atmış oldum öyle mi? :))) Ban yemekten neden korkalım, o işin espirisi. Allah seni iyi güldürdün :)))ya onların en büyük korkusu ban yemek olmuş, tüm günlerini burada geçirdiklerinden..
az önce esip gürleyen birçok kişi korkuyla geri adım attı sessizliğe büründü, bende bunlar yüzünden işime gücüme konsantre olamadım, konu neydi nerden nereye geldi..
ya ben gerçekten seni kastetmedim ki neden alındın böyle?limoncuya kalsa konu sahibinin eşine çiçek göndermesi gönül alması hepsi hata karı koca arasında savaş haline getirecek mevzuyu ona kalsa arkadaşlarıyla çıksın süslenip sosyal medyaya resim atsın bu şekilde eşiyle dahada çıkmaza girecek haberi yok ortada bi hata var aynısını eşi yapsa burda eşine bu yorumları yapardık kadın erkek diye ayrım yapmıyoruz haklı kimse onu savunuyoruz anlamıyolar ya ne güzel eşide çiçek göndermiş akşama belki güzel vakit geçirecekler biz kavga etmesinler iyi olsunlar diye yorum yazdıkca kendileri kıskanıyoruz zannetmiş yorumlarındanda belli zaten fişekliyor ha bire kalbi kötü olduğu için kötü düşünüyor
senin eşine bi dahaki hakaretine kadar kapanmıştırya çok alakasız yorumlar gelir oldu.. ben bir derdimi paylaştım, birkaç kadın geldi boş yorumlarla konumu sabote edip konuyu da amacından çıkarttı.. ben ne anlatıyorum birkaç kişi neler diyor.. neyse arkadaşlar bu kadar dert etmenize gerek yok, özetle; ben sabah bir hata yolladım sonra yine ben çiçek yolladım akabinde eşimde yolladı ok konu şimdilik kapandı
sağol canım teşekkür ederim, güzel yorumun arada kaynamış :)Doğum günün kutlu olsun ....:) Alt tarafı kavga ettiniz, boşanmadınız hoş :) Pozitif olun herşey düzelir . Kendi doğum gününüzü kendiniz hazırlayın . Akşam Evde güzel bir yemek , kendine çiçek pasta da al ... Ne olacak herşeyi kocanızdan beklemeyin . Doğum gününüzü akşam beraber kutlayın .... Bugün senin doğum günün ve yılda 1 kere kutlanıyor tadını çıkar :)
sağol canım teşekkür ederim konuyla ilgili yapıcı yorumun için :)@passionatewoman35 Canım işte haklıyken haksız duruma düşmek bu oluyor. Eğer o hakaretler olmasaydı konu üzerinden devam edilirdi ama senin ağzından istenmeyen kelimeler çıktığı için konudan çok kelimeler tartışılıyor sonrasında.
Kendi iyiliğin için bir daha yapma, zaten farkında olmuşsun. Dilin kemiği yok herkes bazen gaflete düşer ve can acıtmak için ağır sözler edebilir. Önemli olan tekrarlamamak..
Bu arada benimde burcum Yengeç
ya çok alakasız yorumlar gelir oldu.. ben bir derdimi paylaştım, birkaç kadın geldi boş yorumlarla konumu sabote edip konuyu da amacından çıkarttı.. ben ne anlatıyorum birkaç kişi neler diyor.. neyse arkadaşlar bu kadar dert etmenize gerek yok, özetle; ben sabah bir hata yaptım sonra yine ben çiçek yolladım akabinde eşimde yolladı ok konu şimdilik kapandı
Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana
Yoooya çok alakasız yorumlar gelir oldu.. ben bir derdimi paylaştım, birkaç kadın geldi boş yorumlarla konumu sabote edip konuyu da amacından çıkarttı.. ben ne anlatıyorum birkaç kişi neler diyor.. neyse arkadaşlar bu kadar dert etmenize gerek yok, özetle; ben sabah bir hata yaptım sonra yine ben çiçek yolladım akabinde eşimde yolladı ok konu şimdilik kapandı
haklısınız ancak söylemekten söylemeye fark oluyor.. mesela yok halam da böyleydi de kocası 3.çocukta boşadı sonra gitti evlendi filan diye ilk bir yorum atan kişi ona cevap dahi vermememin akabinde çirkin bir üslupla söylemek istediğini aktarmaya çalışıyor.. bu tavırlar yanlış, cevap vermedim diye çirkinleşmenin anlamı yok..size olumlu yapanlar sayesinde çiçek yolladınız ve ne güzelki eşinizde aynı incelikle karşılık verdi. umarım akşam da istediğiniz gibi geçer. konunuzu sabote eden tek kişi vardı ki en başta ona uysanız belki ne çiçek gelirdi ne de farklı bişey. ılımlı tutumunuzla o çiçek yollandı bence size. ben doğdum ben çekilin atar yapıcam ben haklıyım beeen diyerek değil. öfkeyle kalkan zararla oturur. bence kimi dikkate alacağınızı iyi düşünün
teşekkür ederim canım.. :)Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle :)
Gerizekalı ağızdan kaçtı diyelim hadi ama serefsiz ağır olmuş
Ama olmuş artık gönlünü alın akşamınızı kaldığınız yerden tamamlayın.
nerde fotoEvet Bu fotoğrafı Bekleyen @grill yapmak zorunda değildim ama amacıma ulaşmak için yaptım, çatladın mi tatlım?
yahu benim sizin gibi korkularım yok, lütfen de okusunlar zaten gerekli olan herkes de cezasını alsın.. olumlu yorum yapan kimseye ben ters bir şey yazmadım, karşı taraf üslubunu bozduğunda hakaret de etmedim, haddini bildirdim sadece!YoooMune seninde mesajlarını okusun bandan kaçışın yok .
Madem öyle konu açmayıp limoncuyla özelden dertleşseydin. Eşine yaptığın gibi burda sana olumlu yönde yorum yapan herkese de hakaret ettin.
İyi işte aferin bak bitti gitti hala örnek verip sana bişeyler anlatmaya çalışan insanlara kafa tutuyorsun yaaa yapmayın böyle ego savaşına dondurmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?