Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

yaa onlar neden böyle fesatlanıyor peki özellikle de fotoğraf bekleyenler
Ya kimse fesatlanmiyor neden anlamak istemiyorsun kim seni tanıyor burda sen ayrilsan kocandan kim sevinecek yada barissan kim üzülecek herkes haklıdan tarafa geçince sende yandaş birini bulunca böyle yapma şimdi burası öyle biryere değil yaaa

Hala siz diyorsun benim olumsuz bir mesajım oldu mu? Gördün mü ?Diğer arkadaşlarda belki üslupları hoş olmayanlar vardı yine onlarda Limoncunun seni olumsuz yönde kışkırmasindan,millete samimiyetsiz,uyumsuz olan ben doğrucu Davutum nidalarıyları ile saldırmasından dolayı durum büyudü ve şaşırtıci olanda senin de onu can hıraş desteklemen.Böylesine burda "bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu "derler.Ayrıca inan ki burda sana yorum yapan kimsenin en az senin kadar korkusu yoktur .Emin ol yani

Bir konu daha nasıl ilkokul seviyesine indirilir...

Aksamki planı merak ediyorum ben bi susun da akibeti ogrenelim konu kapanmadan.
birazdan bu konu kapanacak ve konunun cadalozları toptan banlanacak zaten akşam için daha bir plan yok, çıkışta beni almaya gelecek mi onu dahi bilmiyorum canım..

yahu benim hepi topu açtığım 4,5 konu var burada ve toplasanız haftada bir ya girerim ya girmem ne korkusundan bahsediyorsunuz? siz diye genellememin sebebi de aynı zihniyete sahip oluşunuz..

ben seni sevdim, sen yapıcı ve sabırlı birisisin ama şunu çözememişsin canım buradaki bazı bayanlar gerçekten fesat ve birçok konu da denk geliyorum evliliğinde sorun yaşayan kadınlara cevaben birçoğunun tek yorumu boşan, ayrıl vs gibi cevaplar.. kötü de gitse süren bir evliliği bu şekilde yönlendirmenin de bir vebali var, acaba bilmiyorlar mı?

yahu benim hepi topu açtığım 4,5 konu var burada ve toplasanız haftada bir ya girerim ya girmem ne korkusundan bahsediyorsunuz? siz diye genellememin sebebi de aynı zihniyete sahip oluşunuz..
Zihniyeti bırak burda söyleme şekli üslupta önemli ayrıca buraya konu actıysan farklı görüşlere de açık olmalısın. Git bu olayı kime anlatırsan anlat aklı başında olan senin küfürlerini destekleyip ,alkişlayip eşine kendini ezdirme demez.

Ben hepsini çözdüm evet olabilir öyle insanlar haklısın ama sana kimse aaaaaa ayrıl git adamın başını yakma demedi yada ben bu güne kadar kocası arkasında durmayan aldatan döven kadında baskae kimseye git boşa bu adamı demedim sanada buradaki herkes dediği hatalisin hatanın farkında olmadan adamın gönlünü almak aynı şeyi kocan yapsada ona yardirirdik emin ol surundur yemek yapma yüzüne bakma özür dilesin derdik hatta çoğu kadın affetme bu ne saygısızlık derdi ama herkes sen barış hatanın farkında ol diye bu kadar yüklendi şimdi söyle bana buraya yazmasaydın kocandan özür dilermiydin yada limoncunun dediğin yapıp o çiçeği iptal etseydin şuan ne durumda olurdun bi düşün sadece düşün ne yaparsak kendimize buradakiler geçici herkes üç güne seni unutur sen onları bu kadar basit ama kk bazen çok faydalı bir yer emin ol

canım benim ben faydasız bir yer demedim ki emin ol faydası olmadığını düşünsem hiç durmam sende tüm gündür gerek özelden olsun gerek buradan bana çok destek oldun, yapıcı yorumlarınla ancak sen biraz fazla iyi niyetlisin herkes senin benim gibi değil işte, en ufak bir pürüzden nemalanmaya çalışan, kaosla ruhunu besleyen insan çok..

Eşinize nasıl şerefsiz diyebiliyorsunuz? Şerefi olmayan bi adamla neden evlendiniz? Önünü sonunu düşünmeden hakaret etmemek lazım.
İlk doğumgünüm benim de zehir olmuştu deli gibi zırlamış ve mafetmiştim bak aklıma geldi şimdi.

İyi niyetliyim iyi niyetli yaklaşmayı severim polemiği hiç sevmem huyum değil yapıcı yorumlara açığım ters düşenlere cemkirmem olabilir der geçerim haaa yokmu öyle her şeye atlayıp suları bulandiracak var ben izin verirsem var polemik yapmadan he deyip gectinmi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…