Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

Psikolojik tedavi almak ne zamandan beri ayıp? Ben de gerektiğinde aldım, burada konu da açmıştım. Ortalığı karıştırma kendi işine bak derim.
ne oldu kzıla dalga gecerken iyidi dimi tek basına bi kıza yuklenmek hatta burdan bi kac kisiyi toplayıp dalga gecmek güzeldi kendince dalga gecmek tabii bencede MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gelsin ve yazdıgın dalgaları okısun

@bu arkadasta kendince arkadasını koruyo o ceza alıcak ya aklında benide götürücek ben gercekleri yazdın ve dogum gunu olan bi kızın yanında oldum destek oldum ama bu sahıs ve digerleri kızla dalga gecip biri eniste bosasın seni dedi ne ahlaksız bi cümle digeride sen delisine getirdi ne haksa psikolojij destek vericek doktor da degil hanfendi emin ol MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bunları okuyrarak ceza vericek

Dalga geçmedim, öz halamdan örnek verdim, sonu kötü böyle davranışların dedim. Kendi de bana ağır konuşarak cevap yazınca alevlendi. Ayrıca buradan kimseyle samimiyetim yok, kimseyi toplamadım. Sana bir daha yazmayacağım. Kavgadan beslenen, tuhaf birisisin.

Sen farklı bişey mi yaptın ki limoncu sende buradaki diğer kişilerle dalga gectin hemde suçlu birine sucsuzsun yürü canına oku nasıl böyle bişey yapar diye gaz verdin onlar suçluysa sende suclusun

kalemine sağlık canım ama uğraşmaya değmezler gerçekten ben gülüp geçiyorum böyle fesat ve ezik insanlara

Sen farklı bişey mi yaptın ki limoncu sende buradaki diğer kişilerle dalga gectin hemde suçlu birine sucsuzsun yürü canına oku nasıl böyle bişey yapar diye gaz verdin onlar suçluysa sende suclusun
sen yargımısın ki suclu diyosun konu sahibine ben görüsümü bildirdim oda aynı görüsteymis bu kadar bsait sizin görüslerine eyvallah demedi diyemi suc

klasik limoncu önce ortalığı karıştırdı, sonrada mune gelsin diye bağırmaya başladı. kavga çıkaran kendisi halbuki
kavgayı limoncu çıkartmadı, aksine kavganın alevlendiği esnada onun tek bir yorumu dahi yok, buradaki birkaç bayanın hadsiz yorumları işi çığırından çıkarttı..

Kendi ağzınla söylüyon saçma sapan bişyden dolayı trip attım diye. Sonrada iş işten geçti yazmışsın kendin çalmış kendin oynamışsın millet dertsiz başına dert arıyor resmen. Doğum gününü unutsa neyse dycem de oda değil dakka bir gol bir doğum günü çocuğunun canı naz yapmak istemiş ama tüy dikmiş :))

Biz kutlayalım bari Mutlu yıllar ♡

bunlar alısık bana kavgayı atmaya cünkü benim gibi dogruları yazıcak cesaretleri yok......
ya onların en büyük korkusu ban yemek olmuş, tüm günlerini burada geçirdiklerinden..
az önce esip gürleyen birçok kişi korkuyla geri adım attı sessizliğe büründü, bende bunlar yüzünden işime gücüme konsantre olamadım, konu neydi nerden nereye geldi..

sen yargımısın ki suclu diyosun konu sahibine ben görüsümü bildirdim oda aynı görüsteymis bu kadar bsait sizin görüslerine eyvallah demedi diyemi suc
Kimse benim görüşüme uymak zorunda değil ama laf söyleyen kendisi ilk defa olmadığını öfke kontrolü olmadığını söyleyen kendisi istersen ilk yazısını tekrar oku ben yargı değilim bak çiçek gönderdi senin dediğini yapıp uzatsa bide akşam alem yaparken fotosunu paylaşsa yarın avukatta olurdu bir cicek gonderdi eside karsiliginda cicek.gonderdi duzelttiler psikolojik destek almak kötü değil deli olmak anlaminada gelmez sizede tavsiye ederiz evlilik terapistini

kavgayı limoncu çıkartmadı, aksine kavganın alevlendiği esnada onun tek bir yorumu dahi yok, buradaki birkaç bayanın hadsiz yorumları işi çığırından çıkarttı..
en başından beri takip ediyorum yorumları, limoncu yine herkesi kışkırtacak cümlelerini sıralayark başladı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…