Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

öyle ancak müthiş çelişkili.

zar zor bir koca bulmuş. onu da boşamayı düşünüyor korkak ve aileci diye.

dul derler diye mi korkuyor acaba özgüven timsali konu sahibi?
Senin kadar asosyal olmadığım için bilmiyorum foto eklemesini filan yani ömrüm senin gibi gıybet yapıp insanların hayatına fesatlanmakla geçmiyor

evet.
bende ne koca var, ne çocuk, ne mal ne mülk.

ot gibi yaşıyorum

Senin kadar asosyal olmadığım için bilmiyorum foto eklemesini filan yani ömrüm senin gibi gıybet yapıp insanların hayatına fesatlanmakla geçmiyor
hahahaha

bugün çok güldüm sayende

sağol :)

Konu sahibi elini beline atıp "bana bakın bana, yırtarım sizin ağzınızı caaaartt diye sümerbank basması gibi, kıskançlaaarrr" demedi mi diyecektim. Demis...
Kadınların genel yapısı bu, kendi yapamadıkları ve kendi sahip olamadıkları herşeyi kıskanırlar.. kadın kadının kurdu işte bu yüzden.. neyse ki ben çok şükür o ayarda bir kadın değilim ve en büyük korkum burdan ban yemek değil öyle olsa bana kendince saldıran tüm gereksizleri engellerdim ama onlar buna bile değmez

Bende bunu diyorum, yakınımız diye , birde eşimiz ise özellikle her istediğimizi söyleyebiliriz zannediyoruz, hep tolere eder sanıyoruz ama işte en sevdiğimizi en çok kırıp yaralıyoruz. İnşallah tez vakitte bunun farkına varar konu sahibi

Konu sahibi elini beline atıp "bana bakın bana, yırtarım sizin ağzınızı caaaartt diye sümerbank basması gibi, kıskançlaaarrr" demedi mi diyecektim. Demis...
Sumerbank basması ahahahahhaha koptum bu mesaja eline sağlık vallahi Allah ta seni guldursun

Ben size demistim yalnız.

Doğum günün kutlu olsun ....:) Alt tarafı kavga ettiniz, boşanmadınız hoş :) Pozitif olun herşey düzelir . Kendi doğum gününüzü kendiniz hazırlayın . Akşam Evde güzel bir yemek , kendine çiçek pasta da al ... Ne olacak herşeyi kocanızdan beklemeyin . Doğum gününüzü akşam beraber kutlayın .... Bugün senin doğum günün ve yılda 1 kere kutlanıyor tadını çıkar :)

30 yasinda evlenmeyen evde mi kalmis oluyor?
Allah 20 yasinda kocayi nasip edip 30 yasinda insana bosanmayi layik gorurse noluyor peki?
Bu nasil cirkin bi tabir..
Evliliginizin omur boyu garantisi mi var? Dikkat edin bosanip kendinize 2. El dedirtmeyin, malum size gore evlenemeyen kisi evde kalmis ya, bosanan kisiye de super bi tabiriniz olsa gerek.
ayip ayip

Keşke herkes sizin gibi düzgün cevaplar verebilse.. çoğunlukla aynı görüşü savunuyorsunuz ancak Ne kadar düzgün bir üslupla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…