• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm hala kimsenin aklına gelmedim :(

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara... benim doğum günümde 16 sında bakalım benimkini hatırlayabilecekler mi gerçi eşim şimdiden aldı hediyemi:1:

Cidden he merak ettim acaba beklenen sürprizler gerçekleştimi ?
Belkide şuan da partidedir :1:

Bu arada mamafih tuttum seni :34::9:

dün işyerimden erken çıktım 5 gibi ilk defa o anda bi kız arkadaşım mesaj attı doğum günün kutlu olsun ara beni kutluym diye :53::44: bu ne saçma bi mantıktır ya neyse ilk defa biri kutladı diye sevindim ama bi yandan da sinir oldum canım aşkım alıcaktı beni hızlı hızlı arabaya yürüdüm acaba ne aldı ne sürpriz yapıcak diye çok iyi karşıladı bişey demedi bende heralde düşündüğü bişey var diye ses çıkarmadım sonra eve bıraktı beni üzerimi değiştrdim tekrar dışarı çıktık bi alışveriş merkezine gidicektik bu sırada saat 7 filan oldu hala ses yok dedim ki bugün ayın kaçı bitanem 9uuu dedi bugün ne dedim bilmem ne ki dedi:53::53::53::53: şaka yapıyor sandım gülerek tekrar sordum bugün ne dedim ne bilym ilk defa mı buluştuk görüştük hatrlamaıyorum aşkım kafam çok karışık dedi:47::47::53: bende tutamadım kendimi bağırdım bi güzel benim doğum günüm diye sesini bile çıkaramadı :25: sonra konuşmadm gidene kadar durdu bi çiçekçinin önünde istemiyorum dedim önce akıl etseydin beni alışveriş merkezine bırak sonra nereye defolup gidiyosan git dedim bindi arabaya sesini çıkarmadı götürdü beni indim kafama göre mağazalara girirp çıktım :14: çantamı filan alıyo yorgunsun ben taşıyım diye yüzüne bile bakmadım çok bozuldum:5: ben kafama göre geziyorum tabi hiç konuşmuyorum ama bi baktım elinde bi poşetle kapıda göründü birden gitmiş bana elbise almış toz pembe olandan en sevdiğim renk :69:yumuşamadım tabi al götür ver yerine istemem dedim eşşekliğini unutmuycam hiç dedim:25: çok bozuldum inanılmaz hemde ama bi yandan da bişey diyemedim tuttu beni bişeyler çünkü gerçekten çok unutkandır cep telefonu cüzdan sınav tarihi para o kadar çok şey kaybettiki o kadar çok şey unuttuki onun yapısında var birazda :47::47:neyse bi baktım gözleri doldu ilk defa gördüm öyle bu günümü mahvettin daha uzatmıycam ama bu eşşekliğinide unutmuycam dedim sonra yemek yedik eve bıraktı beni çıktım çantama elimi attım o da ne cüzdanı bende kalmış dedimya çok unutkan diye :1: cüzdanın bende gel al dedim yoldan dönmüş aldı gitti sabaha kadar telefonumda hiç olmadığı kadar mesaj vardı:17::16: bu biiiiiiiir eve gittim pasta filan hiçbişey yok bişey demedim kimseye odama gittim annem seslendi 10dk sonra filan salona gittim doğum gnün kutlu olsun diycektim dedi:53::53: sağol dedim babam geldioda doğum günü kutlu olsun dedi kardeşimin doğum günü yakın ona hediye aldınmı dedi yok dedim öyle geçti :2: hiç unutmycam bunu hiç:53::53:

pesss yaaa bide kardeşinin doğumgünü yakın hediye aldın mı diye mi sordu ben mi yanlış anladım :53: canım takma kafana hiç ya ben doğum günlerini hiç önemsemem sevmem de ama yine bekliyo insan o ayrı... en büyük derdin bu olur inşallah hayatın boyunca... hepsine trip yap!!!

pesss yaaa bide kardeşinin doğumgünü yakın hediye aldın mı diye mi sordu ben mi yanlış anladım :53: canım takma kafana hiç ya ben doğum günlerini hiç önemsemem sevmem de ama yine bekliyo insan o ayrı... en büyük derdin bu olur inşallah hayatın boyunca... hepsine trip yap!!!

bi pasta bile yoktu benim için:53: bi doğum günü resmim bile olmadı yani :14::14:

Bu arada mamafih tuttum seni :34::9:

Neremi tuttun :53:

Yazık olmuş sana kuzum ya hadi sevgilinde accık hödüklük:1: var, insanın ailesi en azından böyle yapmamalı
Nasıl anne baba bunlar , öz olduklarına emin misin :53:
Senin yerinde olsam gelecek doğum günüme kadar 1 sene başlarına kakardım
En azından önümüzdeki sene hatırlayacaklardır.
Sen moralini bozma sevgiline de trip atmaya devam
Aklı başına gelsin , kolay affetmeyeceni bilsin
:38:

Neremi tuttun :53:

Yazık olmuş sana kuzum ya hadi sevgilinde accık hödüklük:1: var, insanın ailesi en azından böyle yapmamalı
Nasıl anne baba bunlar , öz olduklarına emin misin :53:
Senin yerinde olsam gelecek doğum günüme kadar 1 sene başlarına kakardım
En azından önümüzdeki sene hatırlayacaklardır.
Sen moralini bozma sevgiline de trip atmaya devam
Aklı başına gelsin , kolay affetmeyeceni bilsin
:38:

Hatırlamadın galiba :63:
Kişilik analizinden :1:

Hmm bence unutkan biri :69:

Back