• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm hala kimsenin aklına gelmedim :(

mutlu yıllar sanaaaa mutlu yıllar sanaaa mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaar sanaaaaaaa:)

daha erken, öğleden sonra dökülür yavaş yavaş herkes:) yazın doğumgünleri unutulur genellikle malesef.. vallahi planlamak nasip olursa çocuğumun doğumu nisan mayıs gibi olsun isterim ben de:)) okul döneminde arkadaşları kutlasın, ne bileyim sınav dönemi olmasın, insanlar tatilde memlekette olmasın di mi ama:))

bi an ben mi yazdım ki diye düşündüm :78: aynısını düşünüyorumda:1: yazık ama yazın doğanlara dimi :77:

çok sinir oluyorum bu duruma ben ama yaa:43: ben sürprizleri falan çok severim özel günlerin hatırlanmasını çok severim herkesinkini kutlarım hediyeler alırım pastalar yaparım ama benimkini kutlayan :50: sadece gece kardeşim ablaa dedi hm dedim doğum günün kutlu olsun dedi :84 niden böyle oluyoki :59: annem babam sözlüm kimsecikler hatırlamıyo oysaki ben onların doğum gününden kaç gün önce sürprizlerimi hazırlıyorum :53: :84: :84:

Gündüzün yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Saat daha 10:27
Daha çok erken ilerleyen saatleri bekleyin
İyiki doğdunuz
Yeni yaşınız istediğiniz herşeyi versin size

doğum günün kutLu olsun :71::71:
boşuna üzme akşama dogru bı sürpiz mutLaka olur sıkma canını :34:

Nice mutlu senelere inşallah :61:
Üzülme mutlaka hatırlıyorlardır :61:
Benim de doğum günüm tam kışın ortası bi de hep sınav haftasına denk geliyor .
Hep özenirim yazın doğum günün olanlara.Havası bi başka oluyor .
Kısmet işte..

Back