- 13 Mayıs 2023
- 305
- -28
- 16
- 27
bu adam ilginç biriydi anlamam doğum günümü herkes unuttu senden başka kimse kutlamadi demişti geçen yıl annesiyle görüştüm telefonda olur mu öyle şey kızım pasta bile yaptırdık kestik hep birlikte yedik kutladık demişti ben ona neden bana yalan söylüyorsun bile diye diyememiştimBence kutlamayın gerek yok ne anlar bunlar doğum gününden de kutlamasından da Allah aşkına.
Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
Bu sayfayı en son ziyaret ettiğinizden beri gönderilmiş mesajlar. Görmek istiyor musunuz?
Göz Ardı Edilen İçeriği Göster
KalınİtalikAyrıntılı Düzenleme…
Link EkleGörsel EkleAyrıntılı Düzenleme…
UndoAyrıntılı Düzenleme…
Önizleme
Yazı BoyutuYazı RengiYazı TipiListKonumlama
Paragraph formatÜstü ÇiziliAltı Çizili (Underline)Inline spoilerInline code
- Sola Yasla
- Ortala
- Sağa Yasla
- Justify text
İfadelerAlıntıMedyaTablo EkleInsert horizontal lineSpoilerKod
RedoToggle BB codeBiçimlendirmeyi KaldırTaslaklar
Dosya Ekle
Benzer Konular
S
msj atıp atmama tereddüdü siz olsanız napardınız
Yorumlar 48
18 Ağustos 2023
quenn02
![]()
Sizce bu adam beni sevmiş midir benimle evlenmek istiyordu ? Ayrıldık ama çok mutsuz hissediyorum neden sizce hata hangimizde ?
- Thread watched
Yorumlar 29
22 Mayıs 2023
M
Ayrıldığım Kişiye Olan Kızgınlığımdan Nasıl Kurtulabilirim ?
Yorumlar 18
12 Mart 2023
[IMG alt="cezamibu"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1068/1068066.jpg?1692965264[/IMG]
eski sevgilimle aynı düğünde nikah şahidiyiz beni sakinleştirir misiniz
Yorumlar 48
6 Eylül 2022
F
Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?
Yorumlar 229
5 Ağustos 2022
Paylaş
Community platform by XenForo® © 2010-2023 XenForo Ltd. kadinlarkulubu.com; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Hukuka Aykırılık Bildirimi'ne buradan ulaşabilirsiniz.
X
bu adam ilginç biriydi anlamam doğum günümü herkes unuttu senden başka kimse kutlamadi demişti geçen yıl annesiyle görüştüm telefonda olur mu öyle şey kızım pasta bile yaptırdık kestik hep birlikte yedik kutladık demişti ben ona neden bana yalan söylüyorsun bile diye diyememiştimBence kutlamayın gerek yok ne anlar bunlar doğum gününden de kutlamasından da Allah aşkına.