• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin doğum günü kutlanır mi ? Biz ayriyken o benimkini kutlamıştı

Bence kutlamayın gerek yok ne anlar bunlar doğum gününden de kutlamasından da Allah aşkına.
bu adam ilginç biriydi anlamam doğum günümü herkes unuttu senden başka kimse kutlamadi demişti geçen yıl annesiyle görüştüm telefonda olur mu öyle şey kızım pasta bile yaptırdık kestik hep birlikte yedik kutladık demişti ben ona neden bana yalan söylüyorsun bile diye diyememiştim

Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
Bu sayfayı en son ziyaret ettiğinizden beri gönderilmiş mesajlar. Görmek istiyor musunuz?
Göz Ardı Edilen İçeriği Göster
KalınİtalikAyrıntılı Düzenleme…

Link EkleGörsel EkleAyrıntılı Düzenleme…
UndoAyrıntılı Düzenleme…
Önizleme

Yazı BoyutuYazı RengiYazı TipiListKonumlama
  • Sola Yasla
  • Ortala
  • Sağa Yasla
  • Justify text
Paragraph formatÜstü ÇiziliAltı Çizili (Underline)Inline spoilerInline code
İfadelerAlıntıMedyaTablo EkleInsert horizontal lineSpoilerKod
RedoToggle BB codeBiçimlendirmeyi KaldırTaslaklar

Dosya Ekle

Benzer Konular​

S
msj atıp atmama tereddüdü siz olsanız napardınız
Yorumlar 48
18 Ağustos 2023
quenn02 quenn02
quenn02

• Thread watched
Sizce bu adam beni sevmiş midir benimle evlenmek istiyordu ? Ayrıldık ama çok mutsuz hissediyorum neden sizce hata hangimizde ?
Yorumlar 29
22 Mayıs 2023
M
Ayrıldığım Kişiye Olan Kızgınlığımdan Nasıl Kurtulabilirim ?
Yorumlar 18
12 Mart 2023
[IMG alt="cezamibu"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1068/1068066.jpg?1692965264[/IMG]
eski sevgilimle aynı düğünde nikah şahidiyiz beni sakinleştirir misiniz
Yorumlar 48
6 Eylül 2022
F
Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?
Yorumlar 229
5 Ağustos 2022
Paylaş

Community platform by XenForo® © 2010-2023 XenForo Ltd. kadinlarkulubu.com; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Hukuka Aykırılık Bildirimi'ne buradan ulaşabilirsiniz.

X

Bence kutlamayın gerek yok ne anlar bunlar doğum gününden de kutlamasından da Allah aşkına.
bu adam ilginç biriydi anlamam doğum günümü herkes unuttu senden başka kimse kutlamadi demişti geçen yıl annesiyle görüştüm telefonda olur mu öyle şey kızım pasta bile yaptırdık kestik hep birlikte yedik kutladık demişti ben ona neden bana yalan söylüyorsun bile diye diyememiştim

Eski sevgilinin doğum günü kutlanır mi ? Ayriyken o benimkini kutlamisti ancak daha önce yine ayriyken ben onunkini kutlarken hakaretler etmişti ne yüzsüzlüğüm kalmıştı ne utanmazliğim
Kutlanır mı mı? 😳
hesabına vasiyetimdir cenaze aracım evinin önünden geçsin yazmış belki kalamadım aklında sever gibi yaptığından falan diye. ( Üç senelik ilişki)
Şunu yazan biriyle ben 3 sene naptım diye kendime üzülmekten muhtemelen doğum gününü unuturdum 🤷🏻‍♀️

Ne doğum günü kutlaması tabikide kutlama 😑 şaka mı bu ? Birde normal bir ayrılıkta yaşamamıssınız

Ne doğum günü kutlaması tabikide kutlama 😑 şaka mı bu ? Birde normal bir ayrılıkta yaşamamıssınız
Normal yaşayacaktık olmadı kendisi güzel ayrılmayı beceremeyen ender insanlardan yazık gerçekten üç deneme acıyorum tadında kalabilirdi herşey oysa ayrılıklar bile

Hayır değersiz hissetsin derken kutlamayı düşünmüyorum yinede sormak istedim çünkü bazıları hatir falan diyor insanlık nami falan
Ne hatrı yahu hatrı mı kalmış onca sözden sonra. Bir de aşırı arabesk değil mi ya ne gerek var

Akrep erkeği şaşırtmıyor ettiği hakaretler ile..

Eski sevgilinin doğum günü kutlanır mi ? Ayriyken o benimkini kutlamisti ancak daha önce yine ayriyken ben onunkini kutlarken hakaretler etmişti ne yüzsüzlüğüm kalmıştı ne utanmazliğim kendisi ayrılmışti o zaman buna rağmen şimdi de ben ayrıldım en son iletişime geçtiğinde çıkma karşıma yok ol git barışmak niyetinde değilim onun için yazmadım demişti yüzünü görmek istemiyorum falan diye . Siz olsanız doğum gününü kutlar mıydınız hesabına vasiyetimdir cenaze aracım evinin önünden geçsin yazmış belki kalamadım aklında sever gibi yaptığından falan diye. ( Üç senelik ilişki)
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum istediği de buydu . Ben ona kendini değersiz hissettirmek istiyorum doğrusu ama duygusuz biri olduğu için biraz zor .

Bence kesin kutlamalisiniz. Hediye gondermeyi ihmal etmeyin olur mu.

Bu ne kekoluk ya, saçma sapan özlü sözler, hakaretler. Valla tam cringe şelalesi
Eski sevgilinin doğumgünü kutlanabilir. Benim çok eski sevgilim var ama biri benim için çok özel, hayatımda biri varken de yeni yılı için iyi dileklerimi iletirim,o da benimkini kutlar (sevgilim sorun etmez) .
Ama o iyi bir insan, hakaretler edip canımı yakmaya çalışan bir ayı olsa sümüğümü atmam

Size Değersiz hissettirdiğini bi kere daha farketmesini istiyorsanız kutlayın. Onu hatırladığınız için kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam eder içinden de oh ne iyi etmişim aklından çıkmamışım diye geçirir.

Kendinizi değerli hissetmek istiyorsanız bu şekilde davranan insanlardan uzak kalın.

Eski sevgilinin doğum günü kutlanır mi ? Ayriyken o benimkini kutlamisti ancak daha önce yine ayriyken ben onunkini kutlarken hakaretler etmişti ne yüzsüzlüğüm kalmıştı ne utanmazliğim kendisi ayrılmışti o zaman buna rağmen şimdi de ben ayrıldım en son iletişime geçtiğinde çıkma karşıma yok ol git barışmak niyetinde değilim onun için yazmadım demişti yüzünü görmek istemiyorum falan diye . Siz olsanız doğum gününü kutlar mıydınız hesabına vasiyetimdir cenaze aracım evinin önünden geçsin yazmış belki kalamadım aklında sever gibi yaptığından falan diye. ( Üç senelik ilişki)
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum istediği de buydu . Ben ona kendini değersiz hissettirmek istiyorum doğrusu ama duygusuz biri olduğu için biraz zor .
Sevgilinin doğum günü kutlanır da eski sevgilinin doğum günü niye kutlanır hiç anlamam. Barışmak istiyorsanız konuşur barışırsınız, yoksa neden muhatap olasınız ki?

Hakaret etmiş ya orada diyaloğu keseceksin.Esimle aram bozuldu bozulali ne sevgililer gününü kutladık beraberdik o zaman ne doğum günümü kutladi ne ben onunkini kutladım.İlk evlilik yıldönümü müm gelsinde mahkeme ye anlaşmalı boşanmak için dilekçe verelim dedim. Bir sene önce böyle değildi ama kırmızı güller kıyafetler eşyalar öyle işte.

Normal yaşayacaktık olmadı kendisi güzel ayrılmayı beceremeyen ender insanlardan yazık gerçekten üç deneme acıyorum tadında kalabilirdi herşey oysa ayrılıklar bile
Mesaj atarsan açık kapı bırakırsın.Bir kere hakaret eden defalarca hakaret eder.Uzak dur.

Back