- Konu Sahibi Kayganazede
-
Belki de hatırlamışlardır süpriz yapacaklardır canım sanaa
Üzme tatlı canını bugün senin için özel bir günn onlar hatırlamazsa hatırlamasınlar sen bugün pozitif ol ki yeni yaşın pozitif geçsin
Nice güzel mutlu sağlıklı başarılı yıllara tatlımmm, iyi ki doğdunn
Nice mutlu yıllara
Belki sevdikleriniz size de, sizin gibi süpriz yapacaklardır
ihihi çok mutlu oldumkiii çok sinir oluyorum ama küçükkende böyle olurdu ilkokul lise üniversite herkesin doğum günü kışın olurdu mecburen hatırlanırlardı yani benimki yazın ne arayanım var ne soranım öyle yalnızımkiiii
şu doğum günü takıntısını anlamıyorum.ben olsam bir yıl daha yaşlandığım için sevinmezdim ve bunu hatırlayan olmadı die mırın kırın etmezdim.hatta olayı iyice derinleştirirsek ölüme 1 adım daha yaklaştığım için sevinmek bi yana üzülürdüm.benim için hiçbir anlamı yok bunun.hatta kendim bile hatırlamayayım.gereksiz takıntı
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun
Ben de sizin gibiyimdir. Herkesin doğum gününü kutlarım, hediyelerini alırım. Fakakt benimkinide kimse kutlamaz hatırlamazlar bile ben kimseden hediye falan da istemiyorum inan ''doğum günün kutlu olsun'' demeleri bana yeter.
Henüz gün bitmiş sayılmaz belki sevdikleriniz size süpriz yapar...
az önce babam aradı doğum günümü kutluycak sandım ama bana dolar yükselmiş dedicanım ciğerim sevgilim bitanecimi aradım uyansın diye kalk dedim kendime geliym sonra konuşuruz dedi çok sinir oldum yaa:78:
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte.. Merak etme daha saat erken muhakkak kutlıcaklardır
ahhh canım benim yaa kıyamam sana beenn
Biraz sonra akıllarına gelir merak etme sen sevdıcegının daha afyonu patlamamıs heralde de ondan aklına gelmıyoorr :89:
ben sorarım ona ama :87: onunda doğum günü gelir elbet böyle yapcam o zamanhıh çok bozuldum ama yaa üf
az önce babam aradı doğum günümü kutluycak sandım ama bana dolar yükselmiş dedicanım ciğerim sevgilim bitanecimi aradım uyansın diye kalk dedim kendime geliym sonra konuşuruz dedi çok sinir oldum yaa:78:
nice mutlu yıllaraa
insanlar doğumgünlerinde biraz beklenti içinde olup kuruntu yapabiliyor ben de öyleyimama bence sözlün de çevrendekiler de şuan seni unutmadılar belki sözlün herkesi tembihledi kutlamayın unutmuş gibi yapalım diye
benim de ablam annecıgım ve 2 arkadasım harıc herkes unutuyor nısanlım bıle
ben de aksamuzerı bugun de cok ozel bırgun falan dıye laf sokuyorum artık anlasın dıyee aaaaa kusura bakma hayatım cok kafam dalgın sabahtan berı soyleyecegım unutuyorum dıyoorr gnelde bahanesı hep bu bir toplayamadı o kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?