• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm hala kimsenin aklına gelmedim :(

Kayganazede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
226
0
96
Ankara
çok sinir oluyorum bu duruma ben ama yaa:43: ben sürprizleri falan çok severim özel günlerin hatırlanmasını çok severim herkesinkini kutlarım hediyeler alırım pastalar yaparım ama benimkini kutlayan :50: sadece gece kardeşim ablaa dedi hm dedim doğum günün kutlu olsun dedi :84 niden böyle oluyoki :59: annem babam sözlüm kimsecikler hatırlamıyo oysaki ben onların doğum gününden kaç gün önce sürprizlerimi hazırlıyorum :53: :84: :84:

Belki de hatırlamışlardır süpriz yapacaklardır canım sanaa :34:
Üzme tatlı canını bugün senin için özel bir günn onlar hatırlamazsa hatırlamasınlar sen bugün pozitif ol ki yeni yaşın pozitif geçsin :1:

Nice güzel mutlu sağlıklı başarılı yıllara tatlımmm, iyi ki doğdunn :71::71:

Belki de hatırlamışlardır süpriz yapacaklardır canım sanaa :34:
Üzme tatlı canını bugün senin için özel bir günn onlar hatırlamazsa hatırlamasınlar sen bugün pozitif ol ki yeni yaşın pozitif geçsin :1:

Nice güzel mutlu sağlıklı başarılı yıllara tatlımmm, iyi ki doğdunn :71::71:

:3: ihihi çok mutlu oldumkiii :69: çok sinir oluyorum ama küçükkende böyle olurdu ilkokul lise üniversite herkesin doğum günü kışın olurdu mecburen hatırlanırlardı yani benimki yazın ne arayanım var ne soranım öyle yalnızımkiiii:53:

şu doğum günü takıntısını anlamıyorum.ben olsam bir yıl daha yaşlandığım için sevinmezdim ve bunu hatırlayan olmadı die mırın kırın etmezdim.hatta olayı iyice derinleştirirsek ölüme 1 adım daha yaklaştığım için sevinmek bi yana üzülürdüm.benim için hiçbir anlamı yok bunun.hatta kendim bile hatırlamayayım.gereksiz takıntı :63:

:3: ihihi çok mutlu oldumkiii :69: çok sinir oluyorum ama küçükkende böyle olurdu ilkokul lise üniversite herkesin doğum günü kışın olurdu mecburen hatırlanırlardı yani benimki yazın ne arayanım var ne soranım öyle yalnızımkiiii:53:

yalnızlık Allaha mahsustur canım benimm yalnız değilsin biz varıızz :34:
Bak şuanda içini bize dökebiliyorsun rahatlamalısın bence... Bundan daha güzel birgün olamaz sana özel bir gün bugün :34:

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun :71::71:
Ben de sizin gibiyimdir. Herkesin doğum gününü kutlarım, hediyelerini alırım. Fakat benimkinide kimse kutlamaz hatırlamazlar bile ben kimseden hediye falan da istemiyorum inan ''doğum günün kutlu olsun'' demeleri bana yeter.
Henüz gün bitmiş sayılmaz belki sevdikleriniz size süpriz yapar...:34:

Son düzenleme:
şu doğum günü takıntısını anlamıyorum.ben olsam bir yıl daha yaşlandığım için sevinmezdim ve bunu hatırlayan olmadı die mırın kırın etmezdim.hatta olayı iyice derinleştirirsek ölüme 1 adım daha yaklaştığım için sevinmek bi yana üzülürdüm.benim için hiçbir anlamı yok bunun.hatta kendim bile hatırlamayayım.gereksiz takıntı :63:

farklı bir bakış açısı :55 ama ben böyle düşünmüyorumkii:86:

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun :71::71:
Ben de sizin gibiyimdir. Herkesin doğum gününü kutlarım, hediyelerini alırım. Fakakt benimkinide kimse kutlamaz hatırlamazlar bile ben kimseden hediye falan da istemiyorum inan ''doğum günün kutlu olsun'' demeleri bana yeter.
Henüz gün bitmiş sayılmaz belki sevdikleriniz size süpriz yapar...:34:

az önce babam aradı doğum günümü kutluycak sandım ama bana dolar yükselmiş dedi :63: canım ciğerim sevgilim bitanecimi aradım uyansın diye kalk dedim kendime geliym sonra konuşuruz dedi:53: çok sinir oldum yaa:78:

az önce babam aradı doğum günümü kutluycak sandım ama bana dolar yükselmiş dedi :63: canım ciğerim sevgilim bitanecimi aradım uyansın diye kalk dedim kendime geliym sonra konuşuruz dedi:53: çok sinir oldum yaa:78:

ahhh canım benim yaa kıyamam sana beenn :9:
Biraz sonra akıllarına gelir merak etme sen sevdıcegının daha afyonu patlamamıs heralde de ondan aklına gelmıyoorr :89:

nice mutlu yıllaraa :71::71::71:
insanlar doğumgünlerinde biraz beklenti içinde olup kuruntu yapabiliyor ben de öyleyim:60: ama bence sözlün de çevrendekiler de şuan seni unutmadılar belki sözlün herkesi tembihledi kutlamayın unutmuş gibi yapalım diye :1::1:

ben sorarım ona ama :87: onunda doğum günü gelir elbet böyle yapcam o zaman:33::35: hıh çok bozuldum ama yaa üf:14:

benim de ablam annecıgım ve 2 arkadasım harıc herkes unutuyor nısanlım bıle :1:
ben de aksamuzerı bugun de cok ozel bırgun falan dıye laf sokuyorum artık anlasın dıyee aaaaa kusura bakma hayatım cok kafam dalgın sabahtan berı soyleyecegım unutuyorum dıyoorr gnelde bahanesı hep bu bir toplayamadı o kafayı :60::60:

Canım benim mutlaka kutlayacaklardır.
Sevgilin kesin yorgundur, uyku sersemidir kendine gelsin kutlar :34:

mutlu yıllar sanaaaa mutlu yıllar sanaaa mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaar sanaaaaaaa:)

daha erken, öğleden sonra dökülür yavaş yavaş herkes:) yazın doğumgünleri unutulur genellikle malesef.. vallahi planlamak nasip olursa çocuğumun doğumu nisan mayıs gibi olsun isterim ben de:)) okul döneminde arkadaşları kutlasın, ne bileyim sınav dönemi olmasın, insanlar tatilde memlekette olmasın di mi ama:))

nice mutlu yıllaraa :71::71::71:
insanlar doğumgünlerinde biraz beklenti içinde olup kuruntu yapabiliyor ben de öyleyim:60: ama bence sözlün de çevrendekiler de şuan seni unutmadılar belki sözlün herkesi tembihledi kutlamayın unutmuş gibi yapalım diye :1::1:

unutmuş gibi yapmaz hakikaten unutur :19: her doğum günüm güme gitti bi alkış yokmu anneme babama sözlücüğüme :46:

benim de ablam annecıgım ve 2 arkadasım harıc herkes unutuyor nısanlım bıle :1:
ben de aksamuzerı bugun de cok ozel bırgun falan dıye laf sokuyorum artık anlasın dıyee aaaaa kusura bakma hayatım cok kafam dalgın sabahtan berı soyleyecegım unutuyorum dıyoorr gnelde bahanesı hep bu bir toplayamadı o kafayı :60::60:

yalandan kim ölmüş ki dimi :131:

Back