- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim. açıkcası sorup sormamakta kararsızdım. sanki bilmem gereken bir şeymiş de bilmemem tuhaf olacakmış gibiydi. cevabın içinde, duruma yaklaşımın içinde teşekkür ederim.özlem canım emziriyosan devam maması na gerek yok.devam mamsı mesela dmilüpa aptamil 2 dir .ben onla yoğurt vede bazen kahvaltısına katıyorum yani inek sütü yerine onu kullanıyorum 1 yaşına kadar.
kaşık mamalarından ise bence ilk önce içinde pirinç vede iirmik olandan başla en az alerjik olan o.canım hiçbirimiz bunları önceden bilmiyoduk yavaş yavaş öğreniyos işte
çok teşekkür ederim. açıkcası sorup sormamakta kararsızdım. sanki bilmem gereken bir şeymiş de bilmemem tuhaf olacakmış gibiydi. cevabın içinde, duruma yaklaşımın içinde teşekkür ederim.
selam kızlar
benimde kızım kahvaltıda devam maması içine 5 bebe bisküvi,labne peyniri diğer gün yumurta sarısı,tereyağ minicik ama
öğlen yoğurt akşam sebze çorbası irmik-fasülye-patattes-havuç-kabak-brokoli bazende pırasa
bi hafta irmik bi hafta pirinç bi hafta pirinç olmak üzere değiştiriyorum ama
gece yatmadan öncede sütlü karışık tahıllı mamasını veriyorum
tabiki zorla yediriyorum bunları diyebilirim
dr muz kıymada ekle dedi ama daha cesaret edemiyorum