- 12 Eylül 2007
- 3.601
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvaltıda 8 tahıllı balllı mamalı yumurtalı reçelli kahvaltı
öğlende balkabağı çorbası yapcam
yoğurt ve meyve akşamda muhallei olabilir yada az sebze çorbası olabilir yerse tabe tam iştahsızlaştı bu hastalıkla sabah zor yedi
ayperincim nasıl yaptın kıymalı fasulye yemeğini
domates için erken değil mi ayperin? alerji yapabilecek bişey çünkü.
kuzey, elma ve armuta alıştı artık.muz ve mandalinaya alıştırıyorum şimdi.sabah kahvaltısını mandalina suyuyla hazırladım.(1 tatlı kaşığı labne peyniri,3 adet bebe bisküvisi,1 çay kaşığı pekmez) muzu da akşam muhallebisinde kullandım(yarım ceviz büyüklüğünde şimdilik)
ayperincim tarifin için sağol deneyecem emin olabilirsin bende balkabağı çorbası yaptım sevmedi fazla yemedi yaffffsuratıma tükürdü
peki organik domatesi nerden alıyosun markası varmı
murgizciğim fasülye cok faydalı dene mutlaka..balkabağı corbasını bizim cadı gecen gün sevmişti ve yemişti ,ama bugün yemedi alemler vallahi bizi nasıl oynatıyorlar:)
organik manavımız var yakında ordan alıyorum,markasına bakarım yazarım canım.
Ayperincim cevizi nasil veriyorsun?Birde fasulye mevsimi diisnda olmasina ragen mi veriyorsun ,yoksa yazdan kalma kendi yaptiklarindan mi? Ben sebze knusunda kararsizim buradakiler hep hormonlu,su donemde karpuz bile var burda ama ne kadar dogal bilmem.....
Kayra en cok tatli patates seviro.Tadi biizm tatli kabaginabenziyor...Birde sik sik havus yiyor.Bne hala sebzeleri tek tek veriyorum fazla karistirmadim.Gecende mercimek corbasi yaptim ...Icine havuc,patates,pirinc,sogan koydum ..Blenderdan gecirdim,bayildi...Koskacaman bi kase icti,Inanamadim,mercandan bile cok icti
selam kızlar....
bizde daha ek gıdaya tam geçenlerden değiliz...
6. ayımız daha yeni doldu ve bugün ilk defa sebze çorbası verdim(patates havuç pirinç
maşallah severek yedi....
hepinizin paylaşımlarını okuyorum ve faydalanıyorum burak zaten mayıs bebklerinin en küçüğü 30 mayıs doğumlu....
hayırlısıyla başlıyacaz artık ama o kadar yoğun ki şu sıralar ewim çocuğuma bile vakit ayıramıyorum mutfaktan ve ew işlerinden kaynanam görümcemler kendi ailem herkes bende hastalıklarla uğraşmaktan
Ayperincim ay nasil heveslendim simdi senden ..Ben korkudan bisey veremiyorum,Benimkiide maasallah diyeyim o kadar istahli ki doymak bilmiyor..Midesi iyice geniler diye korkuyorum..Kalorisi dusuk,besin degeri yuksek olsun istiyorum.Anneml ilkli kemikli et kaynat cocuk kuvvetlensin diyor ama kalorisi en yuksek yiyeyckelrden biri...
ayperincim zaten bendeki listede 8. ayda ezilmiş ev yemekleri kuru balagil ceviz balık var
afiyeti olsun nehir su hanımın:)