Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu çocuğa balık nasıl yedireceğim bilmiyorum.Ya haşlayığ parça parça verince korkuyorum boğazına kaçacak diye ve veremiyorum.Bu gün bezelye havuç patates ve soğanı haşladım ve balıkla beraber rondodan geçirdim.Öğüre öğüre yedi ki sebze çorbasını çok sever kendisi ve sonundada aynen çıkardı yediklerini.Balık veremiyorum diye çok üzülüyorum.
Sonra aynı sebzelerle tekrar tavuklu yemek yaptım.
Onu afiyetle yedi.Anası gibi ne balık sever ne pekmez ne zeytinyağı.Bu kadar olmaz çocuk benim sevdiğim şeyleri afiyetle yiyor ama sevmediklerimi oda yemiyor.
Birde bazen ben hazır kavanoz meyvesi yada organik çorbalardan veriyorum.Bir yere gidersem dışarda kolaylık oluyor.Yada babanesine bırakınca kadın yemekle meyveyle uğraşmasın die ööle veriyorum.Ama içim rahat etmiyor yinede.
Siz veriyormusunuz hazır kavanoz gıdalardan?
canım uzuuun bir aradan sonra bende bu akşam balık verebildim nihayet. biz çok sık aramıyoruz ama ona yapmalıyız evet. çupra yedirdik. fırında folyoyla yaptık. sofrada hem ben hem babası verdik, afiyetle yedi cokacimcoookbence balığı bişeylere katma, kendin bile öyle yesen nasıl bir tat olur sence? benim bile pek hoşuma gitmedi doğrusu
ayrıca yiyecekleri halen robottan mı geçiriyorsun? bunu da yapma bana göre. zaten bak dediğine göre hep kavanoz gıdalar yemekten o kıvamda şeylere alışmış. işin zorlaşır benden sana söylemesi.
dışarıdayken, eğer evden çıkarken hazırlayamadıysam değişik meyveli karışımlar ve işte ne kadar dışarıda kalacaksak ona göre yemekler veriyorum. çünkü olan meyveleri ben zaten rendeleyip veriyorum. geçen milupanın, mandalina, üzüm, elmasını buldum. ondan verdim. ananaslı falan veriyorum. yani eve her zaman alınmayan meyveli olanları tercih ediyorum.
bence babaanne bi zahmet ilgilensin az biraz torunuyla. meyvesini bırak, yemeğini hazırla ver yedirsin. walla ben çok titizleniyorum bu beslenme konusunda, oğluşum herşeyi yesin istiyorum ve maaşallah çok büyük problem çıkarmıyor, mızmızlanarak yiyor bazen ama yinede sabırla devam ediyorum.kaydirigubbakcemile
sevgiler a.s.
kutlu çağım bugün;
kahvaltı:
3-4 ciicibebe kayısı ile karışım.
yumurta sarısı
beyaz peynir
zeytin ezmesi (az)
pekmez
öğlen:
anne sütü
ikindi:
portakal-elma rendesi
akşam:
balık-badem (çok az)
gece:
anne sütü
bugün akşam mönümüz az oldu
dışarıdan geç dönünce balık yapalım dedik o da bizimle sadece onu yemiş oldu. ve emip yattı oğluşum. :ecrin_bebek: yarınki mönüyü sağlam yaparım artıkcokacimcoook