bugun başıma gelenler ;(

Adam tamam demis iste bosuna dert etmeyin, sorun cikarsa tekrardan o adamla gorusun.

Benim üzüntüm haketmediğim muamele ile karşı karşıya kalmak.
tamamen kendi referans ım ile gireceğim işe sanki rica minnet giriyor muşuö gibi oldu

Benim üzüntüm haketmediğim muamele ile karşı karşıya kalmak.
tamamen kendi referans ım ile gireceğim işe sanki rica minnet giriyor muşuö gibi oldu

Siz ilk defami turkiyede bir sirkette calisacaksiniz ? O kadin gibi kendini bir halt sanan, sirf tipini begenmedi diye sana gicik olan, veya sirf o anda ona isin dustu diye seni gereksiz teferruatla surunduren , gereksiz birsuru insan var etrafta bu kadin ve benzerlerine alismalisin.

Hayır tabiki ilk işim değil.
doğru belkide tipimi beğenmedi

Bi hemsire doktorumla telefonda konusup,gelebilirsiniz musaitim dedigi halde beni iceriye almamakta israr etmisti,doktoru tekrar aramak zorunda kaldim anca iceri girebildim ,demem o ki bazi insanlar kendilerince anin tadini cikarip egolarini beslemeye cabaliyolar.

Cocuk oyuncagi degil bu konular ,caninizi sıkmayın en kisa zamanda cozulur insallah.

Kadın kadının kurdudur lafının canlı ispatı..inşallah alınırsınız işe

Hepinize teşekkür ederim hanımlar.
bU sabah x bey beni aradı
benim hatam haber vermedim dedi
işe alındınız dedi
servis sorumlusuna yönlendirdi
yarın sabah iş başı yapacağım....
ama bu kadar stres ten sonra Sevinemedim ne yazıkki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…