bugun başıma gelenler ;(

ama x bey yarın halledeceğini söylemiş. şimdiden kendinizi strese sokmayın bu kadar. yarın olsun ona göre düşünürsünüz. ben adamın halledeceğini düşünüyorum. keşke o kadına denk gelmeseymişsiniz.

Bunları da yaşayacağımız varmış
eşim üzülme ölümden başka hepsinin çaresi var dedi

Hatun belliki o departmana başkasını düşünüyor bu işler torpille döner. Seni malesef göz göre göre yemişler.

Belki torpil belki egodur
Ama içini ferah tut hayırlısını dile..
Dilerim hakkında hayırlısı olur

Benim bir arkadaşım da orada ise başladı. Evet güvenlik soruşturması yapıyorlarmis. Ona da yapmışlar. Senin ve ailenin geçmişini araştırıp varsa suç unsuru vs ona göre karar veriyorlar. Tabi onun görüşmesinde onu bu konuda bilgilendirmişler.

Kadında işte benim alanım o adam nasıl karar verir diye tepkisini koymuş. Hem iş teklifi aldığın ertesi günü işinden nasıl hemen çıkışın yapıldı. Neyse üzme canını. Adam zaten seninle görüşmüş beğenmiş. Seni alamayacaklarini söylerlerse bu sefer o kadının amiri kimse onunla görüşmek istediğini söyle lütfen. Gelip sana doğru dürüst bir açıklama yapsın. Ve gerekirse dava açarsin. Buradaki avukat arkadaşlar seni bilgilendirsin. Onların is süreçleri ile ilgili bir saçmalığa kurban gidersen bence senin zararını tazmin etmeliler. Çok geçmiş olsun.

İnan bana güvenlik açısından hiç bir tereddüt üm yok canım.
gayet temiz bir sicilimiz var....
sadece mağdur olmaktan korkuyorum.
işten çıkışım şöyle oldu.

15 gün daha çalışırsam yasak olarak ihbar tazminatımı ve 7 izin günümün ücretini verecekler di....tabi ben hemen istifa ettim o yüzden hiçbirşey alamadım.sadece çalıştığım günlerin parasını alacağım işte

Hayırlısı...
Belki daha güzel günler yakındadır nasip kısmet ...
Her şerde bir hayır vardır derler ya...
içini ferah tut inşaallah güzel haberler alırsın

Adam tamam demis iste bosuna dert etmeyin, sorun cikarsa tekrardan o adamla gorusun.

Hayırlısı...
Belki daha güzel günler yakındadır nasip kısmet ...
Her şerde bir hayır vardır derler ya...
içini ferah tut inşaallah güzel haberler alırsın

Çok teşekkür ederim canım.
inşallah....Acil işe ihtiyaç ım var.
hayırlısı.bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…